|
|
- dördüncü nesil yazar, dost, sevilesi insan. daha önümüzdeki 4,5 sene yakasını bırakmayacağımdır*.
(bkz: hoşgeldin)
- en kötü zamanlarımda yanımda olmuş (laf değil gerçek),iyi günlerde birlikte eğlendiğim,sevimli,neşeli,candan dost,meslektaş,kayserili vatandaş...
- insanda sanane hissi uyandıran ama çok tatlı çok şeker sevilesi bi insan.
(epoca, 11.01.2007 19:25)
- büyük araştırmalar ve isveçli bilim adamlarının desteğiyle ismini yiğit olarak tahmin ettiğim nesildaş yazar.
- her türlü dizi repliklerini direk hayata geyikleştirip katan, gülüşüyle sizin de içinizi ferahlatan, moral seviyenizi yükselten, kayserili pastırma kralı biricik arkadaşım...
- bugün de bu giriyle içi kıpır kıpır etsin istediğim tanımadığım yazar.
(bkz: @1178538)(adak, 26.03.2007 23:33 ~ 23:33)
- hiç susmak bilmeyen gıcık yazar. bide bugün farketmişimdirki biz bunla kardeş gibiymişiz. ben ona vuruyorum o saçımı çekiyor sonra hocaam saçımı çekti.. koca koca tıp öğrencileri yaparmı bunu ya.
neyse ama işte o tarih dersine sen gireceksin demek istiyorum burdan ve bide tokat atmak istiyorum
ve beynimin içinde "kafama vurmasana gerizekalııı..." sözleri yankılanıyor.
edit: bu şahısın nick altı girilerle mutlu olduğunu okuyupta ohh içini bide ben kıpırdattım deme sebebimdir fakat kendi nick altısını oylaya oylaya bir hal olaraktan bu giriyi bu haftaki ilginçliklerim içine sokmuş yazardır. allahtan akıl fikir dilemekteyim..
- çok matrak bir insandır kendisi boş boş bilgisayar ekranına bakarken yakalar sizi msn'de konuşma penceresi açılır tıklarsınız;
yiiit: lan bunaldım ben!!
yiiit: adresi veriorm
yiiit: gelin kaçırın beni
biraz daha süre verip beklerseniz yazmaya devam eder;
yiiit: vazgeçtim lan
yiiit: şarbonlu mektup fln yollarsın şimdi
öyle bir insandır işte, okul açılıo diye sıkılhan tavırlar sergilemekte hadi hayırlısı.
- bana evinin kapılarını açmış, krallar gibi ağırlamış, biramı cipsimi eksik etmemiş misafirperver insan. neşeli, kafa dengi, kanka.
- hayatımın son 1 ayını güzelleştirip,bambaşka bir hale sokan biricik insan.
yanında olduğum her an mutlu olmama sebepken,uzaktayken ilk dakikadan itibaren ve sürekli olarak özlediğim sevgili kişisi.
ayları birbirine ekleyip upuzun yıllarara dönüştürmek istediğim insandır.(piedra, 19.04.2008 23:24 ~ 23:24)
|