"sana sıkıca sarılıp sadece uyumak istiyorum" diyen bir sevgiliye sahip olabilir. ikisinin de isteklerinin aynı olması ne kadar güzel değil mi benjamin?
yatağa girince sonunun seks olacağını düşünen aklı bacaklarının arasında sıkışıp kalmış olan erkek modellerinin kafalarında oluşturdukları kız modelidir...kız sadece sarılıp uyumak isteyebilir,sonunda bişey olması gerekmez erkek anlayışlıysa sorun yoktur,kızı sıkıştırıyorsa kaçması makbuldür-istemiyorsa-...
sarılıp, uyuma olayını yanlış anlamış kız modeli. muhtemelen bu durum, kompozisyon yeteneğinin zayıflığından, giriş, gelişme, sonuç üçlemesini çözememiş olmasından kaynaklanır.
partneri hakkında iki çift lafım olan kız modelidir.
eğer böyle genelleme yapan erkek arkadışıysa onun felsefesine, aklına sıçayım.eğer değilse ve hedefi verdirtmekse alamayanın finishingine sıçayım.
bonus olarak ağzına sıçayım.
yatağa kadar girdiyse bugün olmasa yarın verecek kız modelidir. aceleye getirmemek lazımdır. hatta kızın vermiyeceğini anladığın anda "zaten ben bakıp çıkacaktım" tadında takılıp, birbirimize zaman tanıyalım vs... geyiklerine girerek artı puanlar kazanabileceğiniz kız modelidir aynı zamanda. hem siz böyle davranınca hatunun verme ihtimali de oluşabilir(bkz: kaçan kovalanır) ancak her hülakarda bu sefer vermediyse bile bir sonraki seferde arzuyla dolacağınız, şehvetten patlayarak sevişeceğiniz kız modelidir kendisi(bkz: oha)(bkz: ne dedim lan ben)
regl olan ve o dönemde malum bölgesinden gelen pis kokuyu, vereceği erkeğin koklamasını istemeyen düşünceli kızdır. teşekkürler pis kevaşe, sağolasın..
büyük ihtimalle psikolojisi bozulacak olan kızdır..eğer sevgilinizse sizi ansızın terkedebilir..bişeyler yaşasam mı yaşamasam mı sorunsalı içinde kalmışken bir de yaptığına çok pişman olacaktır..allah sonunuzu hayretsindir...