|
|
- şiddetli can sıkıntısı,fena halde birşeyler yapma isteği,şiddetli tartışma sonraları,işe yarama isteği,sex...
- çok çok çok sevince,ilham gelince,derin üzüntüler yaşayınca..
- mutsuz anlardır genelde. kesin konuşmayayım da bende öyle en azından.
- yumurtanın göte dayandığı anlardır.
- (bkz: safa)
(bkz: safha)
- (bkz: allah)
- (bkz: staj defteri doldurmak)
- türkler için tuvalette büyük abdest pozisyonunda orataya çıkıp tavan yaptığı rivayet olan durum.
doğrulamak için destek almak gerekirse :
sıçarken ;
(bkz: @2573078) evet sıçtığımız şeylerin içinde yumurta da olabilir. dayanmıştır.
(bkz: @2573066) sıçtıktan sonraki mutluluğu bu dünyadaki hiçbişeye değişecek birini tanımıyorum. sonrasında mutluluk tavan yaptığından sıçma eylemini mutsuz, sıkıntı verici olarak değerlendirebiliriz.
(bkz: @2573102) bu konuda konuşmak istemiyorum.
peşinen edit: giriden de belli olduğu üzere, ben bu giriyi tuvalette yazmadım. asla sıçmıyordum. bu da dördüncü destek noktamız.
- herhangi bir ödevin teslim tarihinin yaklaştığı anlardır.
- kişinin aşırı sinirlendiği andır.*
- iş görüşmelerinin hemen öncesindeki anların da dahil olduğu zaman dilimleridir.
olay: ernesto sabah 6.30 da kalkar. 9 da iş görüşmesi vardır. traş olup , duş alıp evden çıkmayı planlamaktadır. yetişebilmek için de en geç 7:30 da evden çıkmış olması gerekir.
bunları düşünürken yataktan kalkar, banyoya doğru ilerler. yüzünü yıkar. kafasını kaldırır ve acı gerçekle karşı karşıyadır. ayna-evin tek aynası- yerinde yoktur. içinde "hayda ! nerde bu ? tam da gününe denk gelir " diye söylenirken; küfrede ede ev arkadaşını uyandırır.
-nerde olm ayna ?
+ha ne efendim noluyo
-olm ayna lan çabuk söyle nerede ayna geç kalacağım, traş olmam lazım.
+abi ayna yok
-ne demek lan ayna yok
+abi dün kırıldı işte, ben de çöpe attım !
ernesto şok içinde saate bakar : 6.42 ve çöpe doğru koşmaya başlar; fakat çöpte de aradığını bulamaz. çöp akşam kapının önünden alınmıştır.
4 günlük sakalla iş görüşmesine gidemeyeceğini düşündükçe deliren ernesto devamlı küfretmektedir.
ev arkadaşından kendisini traş etmesini ister. fakat ev arkadaşı bu iş için olabilecek en yanlış adamdır*.
hayatında eline traş bıçağı almamış arkadaşının suratına vurduğu ilk bıçak darbesiyle, yüzünden sol yarısının kırmızıya bulanması bir olur.
arakdaşına kızar, iş başa düştü der. kendi kesmeye başlar fakat istediği verimi alamamaktadır.
ne yapsam ne etsem derken kafasının üstündeki ampül ışığını hissetmeye başlar.
koşar bilgisayarı açar, webcam in karşısına kurulur.
başlar traşa. haline güle güle traşını bitirir. 7.35te evden ayrılır.
iş görüşmesine zamanında yetişir. görüşmede klişe sorulardan biri sorulunca* sabah başından geçen bu olayı, yaratıcılığını anlatır. görüşmedeki herkes yerlere yatar.
ernesto işi kapar.
hayat güzeldir.
not: iş yerimde adım webcam oldu. ama olsun. *
- iş mülakatları esnasındadır. öyle abuk sorular sorarlar ki, ancak yaratıcı cevaplarla sıyrılabilirsiniz.
- göt korkusunun tavan yaptığı her andır.
- iki gün uyunmadığı taktirde beyinde görülen halüsilasyonlar sayesinde ulaşılan anlardır .
|