bir üçüncü dünya sözlüğünde bulunuyor olsaydık bir ihtimal sakat bir durum teşkil edebilirdi. şu pozisyonda hatalı bir giriyle karşılaştığına inanan kimsenin "bu bir wondrous girisi" diye imtina etmesini gerektirecek bir sebep, sahip olması gereken bir göt göremiyorum.
başka sözlüklerde ispikçilerin harıl harıl mod ya da admin hataları aradığını biliyor muydunuz?
bu aramaların amacı da, "senin de hatan var, götün yere insin" ya da "korkmuyorum ulen, basarım hatanı." mesajı vermektir. bu ve benzeri başlıklar her ispiyoncunun yaptığını ya da yapmak istediğini sanki muthiş bir olaymış, sanki kutsal bir cesaret gösterisiymiş gibi düşündürtmeye çalışırlar. ispikçi de şaşırmıştır bu işe. kendisi için sıkıntı kaynağı olmayan bu olayın sözlük içinde göt isteyen bir olay olarak algılanması onu biraz olsun hoşnut eder.
sanmıyorum ki herhangi bir gammaz, az da olsa modların, adminlerin girilerini gammazlamaktan çekinsin. aksine o an orgazm bile olabilirler.
göt isteyen eylemdir. zira, ayakta ispik yapınca güzel olmuyormuş* hal böyle olunca da, kabul olmuyormuş. yani, göt ister, neden, iyi bir muhakeme lazımdır, formata uygun olan bir harf dahi olsa reddedilecektir, format böyle yazılmıştır.