belki ilginizi çeker
  1. · çakma ugg giyen gariban kız
  2. · ugg ne lan
  3. · ugg
  4. · ybsgçk denilesi kızlar
  5. · birbirine benzeyen hatunlar
  6. · ugg giymeyen kızların ugg giyen kızları kıskanması
  7. · ayrılması gereken üçlüler
  8. · kızların birbirini aşağılama eğilimi
  9. · şakaysa hiç komik değil ciddiyse çok komik
gündem
  1. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  2. · annenin gençlik fotoğrafları
  3. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  4. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  5. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  6. · rasim ozan kütahyalı
  7. · onur öymen
  8. · yağmur atacan
  9. · eft

ugg giymeyen kızların ugg giyen kızları kıskanması  

sayfa  / 2
  1. eğer kızımız kısa boyluysa ve o kalın kaba görünümlü botu giymişse hakkaten kıskanırım ben bu kızı..o güzel görünümünü,zarifliğini kıskanırım arkadaş.. hatta o kadar kıskandım ki bak şimdi krizlere girdim elim ayağım titriyor. niye benim ugg botum yok niye o heidi nin dedesinin botlarına benzer botum yok diye kendimden tiksindim şu an..
    (otolit taşları yerlerde sürünen ironik yazar, 31.10.2009 12:50)
  2. 1.80 boyuma rağmen asla ve asla o eskimo ayakkabısını ayağıma geçirmem...hayır çirkin olduğundan değil götten bacaklı tiki kızlarımız görüp de bunalıma girmesin diye. sen bu kadar düşünceli ol sonra arkandan kıskanç desinler..ayıp lan
    (şirret olmayan görümce, 31.10.2009 12:52)
  3. (bkz: ugg ne lan)
    (kısaltma kablosu, 31.10.2009 13:04)
  4. giymeyen değil de giyemeyen diye söylenmiş olsa belki bir mantığı olabilecek cümle.
    (neva, 31.10.2009 13:16)
  5. (bkz: ybsgçk denilesi kızlar)
    (napalm yutmuş kedi, 31.10.2009 13:16)
  6. en azından çakma ugg giyen gariban kızlar kadar seviyelerini düşürmemişlerdir.

canlarım benim. keşke benim için kavga etseniz. arkadaşlarımla toplanıp sizi izlesem. saç baş girseniz birbirinize. "urruusspu" diye küfretseniz. ben de geriden sizleri gaza getirmek için "anaaa ne dedi duydunuz mu lan?" desem..
    güzel olmaz mıydı ha?!
    (tarihin üvey evladı, 31.10.2009 13:49)
  7. ugg giymeyen kız eğer ugg giyen kızı kıskanıyorsa büyük bir ihtimal parasızdır, parasız olduğu kadar da özenti kızlardır. tahminime göre izmir de bu kıskanma hadisesini yaşayan kızlarımız bir hayli fazla olsa gerek. elit kemalist kızlarının çoğu izmirlidir, onlar gibi gözükmeye çalışan orta ve ortanın altı kesimden kemalist kızlarımız da en çok izmir de olduğuna göre, ee burdan da bu kıskanma olayını daha iyi açıklayabiliriz.
    (kapıcı çöpçü hurdacı, 31.10.2009 13:59 ~ 14:13)
  8. bir çift ugg sahibi olmak imkansız değilken ve tamamen kişilerin bireysel zevklerine dayanan bir mevzuyken, tanrının özenerek yarattığı bir çift uzun bacağa sahip olmak bildiğiniz üzre sahip değilseniz hep sahip olmayarak kalacağınız bir şeydir. yani bu kıskanma durumu farazidir. bir insan güzelse çul çaput içinde de güzeldir; lakin çirkinlik daima kamuflaj ister. bilmiyorum anladınız mı ama bunlar çok boktan konular. neyse.
    (r el mayer, 31.10.2009 14:14 ~ 14:15)
  9. moda denilen olayın çivisi çıkmış arkadaş kızın götünde yeni moda tayt gibi bişi var poposunu kapatacak uzunlukta bişey var bide belde kemer ayaklarda da ugg mudur nedir o yün yumağı çizmeler yazın sıcağında dolaşıyor kızlarımız. bu ne lan bu ne şaçma giyinme tarzı bu ne saçma yaşam tarzı bu ne bok emmi. kızın götü açık dizlere kadar yün çizme. valla bu ugg giyen ilk canlıyı gördüğümde bu ne lan sirkten geliyo galiba dedim geçtim ama baktım ki modaymış. bu eşya tam tersine kızların kıskançlık kat sayısını düşürür bence.
    (mustaj, 31.10.2009 14:15)
  10. doğru kombinasyonla gayette seksi veya tatlı gösteren botu giyen kızın kıskanılması durumudur. evet beğeniyorum, evet seksi, evet tatlı. 1 yıl sonra imitasyonları çıkarda keko işine dönüşürse giriyi yazılmamış farzediniz.
    (twinport, 31.10.2009 14:16)
  11. klonlanmış halde ortalıkta dolaşan kızlardan olmamak adına giymiyoruz. bunun nesi kıskançlık ki? sonra başlık üstüne başlık.. birbirine benzeyen hatunların türevleri şeklinde.. farkımız olmalı bir yerde.diğ mi ama? mitoz bölünmeye uğramış gibi o ne öyle?

bir de espri yapıyoruz biz, "kızılay mı dağıttı" diye? ya yaa. kıskançlıktan hep. bir aralar da harley deyvıtsınlar pek bi' modaydı azizim. şimdilerde ugg çıktı. geçen senelerdeki renkli naylon çizmelerin ise pabucu dama atıldı bile. moda işte. durduğu yerde durmuyor ki. *
    (n excantric matmazel, 31.10.2009 14:29)
  12. ugg giymeyen biri olarak bende olmayan durum.çok yakıştırdığımda oluyor, giyince çok kötü görünenlerde. o kadar parayı bir bota verip giyebiliyorsa maddi durumu iyi demek ki. ha benim maddi durumum iyi olsa da o kadar para verir miyim o bota? vermem. ama herkesin kendi seçimi sonuçta. herkesin ayağında diye eleştirmek de saçma geliyor. sonuçta converse de herkesin ayağında. nasıl rahat ediyosa öyle giyinsin millet.
    (sacmasapanbirnick, 31.10.2009 16:22)
  13. ugg giymeyen biri olarak bende olmayan durum. aslında çok yakıştırdığım da oluyor bazılarına, bazısına da hiç yakışmıyor. bi dünya para mk!

hem banane lan? ben niye giyeyim ki?
    (alt ve üst kenarları paralel olan dörtgen, 31.10.2009 16:31)
  14. bugün hayatımın ilk "kişisel olarak tanıdığım ugg giyen kızı"nı gördüm(ugg u da öyle duydum zaten). kendisi ayakkaplarini new york'tan 120 dolara almıştı, ki o ayakkaplar burda 400 avro!

new york'a gitmiş olmasını kıskandım...dolaylı olarak ugg giymeyen bir kız olarak, ugg giyen bir kızı kıskanmış oluyorum sanırım. böylesi yani.
    (mevlüt şekeri hüznü, 31.10.2009 16:34)
  15. kıskanıyorum.
    beni bu saatte uyandıran şey ise rüyamda sütun gibi bacakları olan bir de üstüne ugg giyen kızlar görmüş olmam.

gözyaşlarım yastığımı ıslatırken neden allahım dedim, bir sitem yolladım. neden ben alamıyorum ve günlerdir içimi bir kıskançlık kurdu yiyip bitiriyor, oysa ben de giysem ben de kızılaydan ugg aşılasam bedenime.. bu kıskançlık beni zayıflattı öyleki 45 ken 40 oldum.. he bacaklarımın sütun gibi olması ve asıl ugg ın bana yakışması gerçeğini değiştirmiyor ama alamıyorum param yok sözlük toplansın ve bana ugg alsın. dermansız dert olmaz ugglara salın beni.
    (bir cinnet, 31.10.2009 16:38)
  16. ilginç bir durum. şimdi geçen sene bu botlardan giyen bazı bazı kızlar vardı, bu sene de çoğalan başlıklardan ve tespitlerden de anlayabildiğimiz üzere bunu giyen bağyanların sayısı oldukça arttı.

fakat benim anlamadığım başka bir olay var: şimdi benim param yok. bakıyorum etrafımdakilerin de yok. duyduğuma göre etrafımdakilerin etrafındaki başka insanlarda da yok. krizi mrizi geçtim zaten insanların ekonomik olarak süründüğü bir ülkede yaşıyoruz, insanların, niteliğini tamamen önemsiz olmak üzere, herhangi bir ayakkabıya o kadar para verebilecek durumları ve imkanları yok.
    öyleyse bu kızlar nereden geliyor?

doğduğumdan beri izmir'de yaşıyorum, şu anda sokakta gördüğüm 10 kızdan 7'sinin ugg'ı var. ben bu kızların hiçbirisini önceden tanımıyorum.

demeye çalışıyorum ki sözlükçü, bu ülkede hiçbir kızın ugg alacak kadar parası yok. bu kızlar ya uzaylı ya da yıllardır gizli kamplarda türk gibi davranma eğitimi almış refah seviyesi yüksek ülkelere mensup kişicanlar. bu yaz hepsine birer ugg giydirilip gizli operasyonlarıyla türkiye'nin belirli yerlerine dağıtılmış olmalılar. öbür türlü mümkünatı yok çünkü.

başlığın konusuna gelirsek, ugg giymeyen ve ugg giyemeyen kız olmak önemli a dostlar. ugg giyen kız ve ugg giymeyen kız diye bir karşılaştırma yapabilmemiz için bütün kızların eşit ekonomik durumda olması gerekir. yol parası 0.60'tan 0.90'a çıkınca zorluk çeken insanlarız biz, sen bana gelmiş "ugg giyen kızı kıskanıyorsun yeaaa" diyorsun, "bunun taklidi çıkacak, özentisi de giyecek" diye dudak büküyorsun. madem insanları özenti diye yaftalayacak kadar nüfuslu görüyorsun kendini, çıkar o kıza borç ver de kendisine ugg alsın.

oturup ciddi ciddi böyle saçma bir konuda da yazacağım varmış, ne diyeyim parasızlığın gözü kör olsun. daha fazla gaza gelip slogan falan atmaya başlamadan girimi burada noktalamak istiyorum.
    (çılgın orman meyvesi, 31.10.2009 16:53 ~ 16:54)
  17. (bkz: uggdur git)
    (modone, 31.10.2009 16:56)
  18. kıskanmak mıdır bilemem ama yolda karşılaştığım kızların neredeyse hepsi ayağında (bkz: ugg) varsa bakıyor arkadaş. he belki o bakan benim ayağımdaki ugg'dan nefret etmiştir , belki çok çirkin lan hem de boyu 1.60 hiç yakışmış mı demiştr, belki çok yakışıyor alsam mı demiştir. sebebini bilemem ama kızların bu botlara baktığı gerçektir. he ben baksınlar diye mi aldım? hayır umrumda değil ve burda istenildiği kadar kötü şeyler yazılsın ben seviyorum botlarımı ve iyi ki almışım diyorum. 15-16 yaşındaki özenti veletler alıyor diye her giyene piyasa yapmak için aldı muamelesi yapmak da kıskançlık değilse bile bu botun içten içe bir merak konusu olmasındandır heralde. alan memnun giyen memnun niye bu kadar uzatıldığını da anlamadım be sözlük.
    (rain, 31.10.2009 17:10 ~ 17:10)
  19. ugglar sadece uzun boylu kızlara yakışmaz. orta boylularada gayet iyi yakışır (ince olmaları şartıyla) bu bir. ikincisi şu uzun boylu kızların tribini ben yerim asıl. ne kadar zorlarına gidiyorsa yüksek topuklu ayakkabı giyememeleri kısa ve orta boylu kızlar ugg giyemez dercesine bir başlık açıyorlar. sizin o 43 numaralı ayaklarınıza yüksek topuklu ayakkabı yakışmıyorsa, illa orta veya kısa boylu kızlara da başka bir ayakkabı modelinin yakışmıyacağını düşünmeyin.
    (bellezza, 31.10.2009 17:23 ~ 17:28)
  20. yahu dikkatimi çekmiştir; kıyafettir, saç rengidir, efendim ayakkabıdır, bu konular hakkında kızlardan çok erkek kılığında dolaşan ibişler konuşuyor. ibişlerin götlerinde durmayan pantolonları nedense pek konuşulmaz, varsa yoksa kızların uzun boylusu bilmem neyi giyer, kısa boylusu bakar. efendim, zengini alır, fakiri kıskanır. lan amma meraklısınız, kadınların içindeki potansiyel fitneyi çıkarıp orada burada ilan etmeye. ha kendi adıma bu ibişlerin bazı botlar için "götü güzel gösteriyor" yorumuna tanık olduktan sonra kıyafet, ayakkabı gibi dünyevi şeylerden soğudumu itiraf edeyim. albenisi olan ayakkabıdansa olmayanı, ucuz ve işe yararı, pahalı ama gösterişli olana tercih eder oldum. hayata bakış açım değişti. valla bana dert değil. (bkz: ugg illetinin gencecik beyinleri sikertmesi)

madem konu kıskançlık, söz konusu olan "tofaş şahin e binen erkeklerin bmw ye binenleri kıskanması" vari bir tablodan farksız. giyen sevdiği için giyer, hadi bir adım öteye götürüp "parası olduğu için giyer" diyelim. kimisi postal niyetine ugg giyerek solculuk oynuyormuş. giymeyen kıskanmak zorunda değildir. bana ugg nedir diye sorulsa utanmaza gül geç derim, öyle ki sevmiyorum. deniz gezmiş, sözde hayranlarının yarın yüzlerce dolarlık ugg postal satın alıp solculuk oynayacağını bilse devrim mücadelesini yalın ayak yapardı, ondan da eminim.
    (tayyizemane, 31.10.2009 17:41 ~ 17:43)
  21. (bkz: ugg derken?)
    (deadclown, 31.10.2009 20:54)
  22. (bkz: ugg nin derdi bize mi girdi)
    (liane, 31.10.2009 20:56)
  23. (bkz: ugg u kızılayın dağıtması)
    (dextare, 31.10.2009 21:06)
  24. ugg giyen kızların ugg giyen kızları kıskanması durumundan daha iyi olan durumdur.
    evet, böyle tiplerde var, çevremde görüyorum maalesef. kızın ayağında şu ayı ayağına benzeyen kahverengi kısa ugg dan var, gitmiş yanındaki arkadaşına "ayy şu kızın ugg ları daha güzelmiş yaa di miii" diyor. ulan ben sana ne diyeyim şimdi? senin ayağında da ugg var onunkinde de. hepsi birbirinin aynı zaten. neresi daha güzel diğer kızın ayağındakinin? anca rengi farklıdır. rengini mi kıskandın sen şimdi gidip? o zaman sana cidden yuh! zaten botun 4 rengi mi ne var. alırken niye bakmıyorsun tüm renklere sen canım benim?

ugg giymeyen kızların ugg giyen kızları kıskanması durumu bunun yanında çok iyi kalıyor yani. hem ben o kızlara hak veriyorum. kendini eksik hissetmesi çok normal. kız bi çıkıyor dışarı herkesin ayağında aynı şeyden. gören belediye bu kış ayaklarımız üşümesin adı altında kampanya başlatıp bedava dağıtıyor sanacak bu botları. yer gök ugg olmuş kardeşim! yanından geçen her 10 kızdan 9un da ugg olması, kızın kendi ayağına bakıp bunu bir eziklik gibi görüp bu 9 kızı kıskanması şuan ki şartlar altında çok normal bana kalırsa.

bu ugg akımını kim başlattıysa türkiye de allah belasını versin be! ayrıca ben bu ugg giyen kızlara sormak istiyorum acaba kaçı moda olmasaydı kafasını çevirip bakardı bu botlara? ya da kaçı bu botları gerçekten beğendiği için giyiyor? valla bir gün çevirip soracağım ilk gördüğüm ugglı kişiye.
    son olarak şunu sormak istiyorum bu ugg giyen kızların yüzde doksan beşi bir kızda giydiği tişörtün aynısını görse allah kahretsin pişti olduk moduna girerken bu botların herkesin ayağında olduğunu bile bile, her an biriyle pişti olacağını bile neden gidip bu botu alıyor da yanından ugg lı bir kız geçince pişti olduk demiyor?

bu sorularımı bir anket halinde sokakta soracağım valla çok merak ediyorum ki bunu yapmak hiç zor olmasa gerek malum her 10 kızdan 9u ugg giyiyor.
    (biztemetersiz, 31.10.2009 21:52 ~ 22:14)
  25. bi ara da aynı moda converse de vardı. neydi efenim converse giyemeyenler(ya da giymeyenler) giyenleri kıskanıyordu. sonra ne oldu efenim. herkeşler şimdi converse giyer oldu. bir de çakmaları var tabi. ikisi de aynı bence de. herneyse demem o ki bu meselerle kafanızı yormayın yakında bakkal amcanın kızı ayşe de ugg giyer. ortada kıskançlık falan da kalmaz.

çakması da çıktı mı lan bunun... *
    (cay kahve kola, 31.10.2009 22:01 ~ 22:01)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil