|
|
- hepsi aynı grubun üyesi olduğunu bilen fakat çaktırmamaya çalışan erkeklerdir.en azından tuvalet önünde erkek arkadaş bekleyen erkeklere göre daha şanslıdırlar.
- süre uzadıkça insanı geren bir olaydır.5 dk 10 dk ve en sonunda 20 dk olmuştur ve siz hala beklemeye devam etmektesinizdir.akla garip garip şeyler gelir.acaba 20 dakkadır zıçıyo mu?zıçıyosa ben de zıçtım gibilerden.en sonunda kapı açılır ve marshall boya reklamında oynamaya pek bi niyetli kız arkadaşınız makyajlı bir şekilde çıkar.artık 2. bir denemeye kadar rahatsınızdır.
- genellikle kızla aynı anda tuvalete girilir. işi bitip çıkıldığında kapıda kız beklenir. bazen o kadar fazla beklenir ki, "lan acaba yukarı mı çıktı?" denir, yukarı bakılır. tekrar aşağı inildiğinde kız kapıda bekler vaziyettedir ve "nerdeydin?" sorusuyla karşılaşılır. "hiiç, bir arkadaşı gördüm" diye de yalan söylenir...
- sanki tuhaf birşeymiş gibi algılanan lakin gayet normal olan bir durumdur. kız arkadaşıyla gezen erkek kız tuvalete girince bırakıp gitsin midir, tabiki bekleyecektir.
kız kıza ya da erkek erkeğe tuvalete gidildiğinde de birlikte gelinen kişi beklenir ama bu tuvaletin lavabo kısmında olduğu için karşı cinslere görünüp de dikkat çekmez herhalde.
tabi bir de aynı anda tuvalete girilip, erkeğin erken çıkıp bekleme durumu vardır ki erkekler bu durumda sebepsiz yere yaygara kopartırlar. hemen açıklayayım ki yanlış anlaşılmalar ortadan kalksın:
erkeklerin tuvalette yaptıkları:
bir pisuvara yanaşmak, pantolonu şöyle bir sıyırmak, işi bitince de "en iyi ihtimalle" elleri yıkayıp, saçları şöyle bir ıslatıp aynaya atılan vahşi bir bakış eşliğinde dışarı çıkmaktır.
maksimum : 20 saniye
oysa kızlar tuvaltinde durum hiç de böyle değildir:
erkekler tuvaletinde olan yanyana dizilmiş birkaç pisuvar ve 2-3 tane kapılı tuvalet yerine kızlar tuvaletinde maximum 4-5 tane kapalı tuvalet vardır ve dolayısıyla genelde bunların önünde sıra olur. sıra sana geldi, kapıyı açtın kapadın, çantanı uygun bir yer bulup astın, tuvaletin oturulan yerini tuvalet kağıtlarıyla döşedin (evet beyler ilginç değil mi), sifonu çektin (dikkat sifon çekilir!), çantanı alıp dışarı çıktın derken lavabonun önündeki kuyruğa takılırsın (eller her daim yıkanır). lavabo önünde kimisi saçını toplayan, kimisi makyajını tazeliyen kızlardan elini yıkamak için yer bulduğunda (kendin bu dediklerimi yapmasan dahi), sevgilin kapıda ağaç olmuştur bile. ellerini yıkayıp, kurulayıp çıkarsın (bakın saç düzeltip, makyaj tazelemeyi saymıyorum bile ki bu da genelde kapıda bekleyen şahıs için yapılır).
minimum: 1,5 dakika
bu yüzden beyler bık bık bık etmeden önce gerçeklerle yüzleşin, bu iki tuvaletin doğasının farklılığını kavrayın ki sevdiceklernizi üzmeyin
- cem yılmazın bir tat bir doku da çok güzel bir şekilde tasvir ettiği olay.izlenilmesi ve yerlere yatılıp gülünmesi gerekir.
|