tsunamiden korkan cahil türkler   

adana çık aradan

1. endonezya'daki tsunami faciasının ardından bunun türkiye'de de olabileceğini söyleyenlerdir bunlar. bir deprem olsa aynısı burada da olur şeklinde fikir belirtirler bir de. istanbul boğazı'nda on metrelik dalganın oluşabileceğini ve tsunamiye neden olabileceğini söyleyenler de vardır bunların arasında.

(bkz: ben bugün bunu gördüm)
    (aqua, 02.01.2005 03:28)
  2. türkiye'nin etrafını çeviren denizlerde tektonik levhaların birleşim yerleri bulunmadığından olması imkansız olan bir olaydan korkan insanlardır.. bunda gerzek bilimadamlarının çıkıp da "aha bak buraları hep su yutacak, avcılar felan" demesinin de etkisi büyüktür.
    bundan korkan şundan da korktu:
    (bkz: van gölünde tsunami olma ihtimali)
    (the acme, 02.01.2005 04:08)
  3. bu cahil türkleri korkutan bir numaralı adam celal şengör'dür. bu pek değerli bilim insanımız "çarpışan kayalar mütosu nerden çıkmış olabilir" şeklinde bir makalesiyle tamamen mitolojik hikayelerle "boğazın iki yanına dalga vuracak orda kayaları bırakmayacak" gibi deli saçması şeyler uydurmaktadır. ben de inanırdım az biraz araştırıp bakmasam, cahil olmaya da gerek yok.
    (wondrous, 02.01.2005 15:35)
  4. (bkz: kişi bilmediğinden korkarmış)
    (yuziko, 02.01.2005 15:36)
  5. türkeye'deki tek su kütlesini marmara denizi zannedenlerin bok attığı türkler
    (bkz: sapanca gölü kenarında yaşayan türkler)
    (bkz: izmit körfezi kenarında yaşayan türkler)
    (easy company, 28.06.2005 06:06 ~ 06:11)
  6. "kuşadası'nda tsunamisiz arsa" şeklinde gazete ilanlarıyla kendilerini iyice ortaya çıkaran embesil insanlar topluluğu...
    (rasputin, 28.06.2005 13:10)