troke   

adana çık aradan

1. bu uğurda çok kasmış, kendini bilmez kan bağının olduğu bir takım şahısların maskarası olmuş,sözlüğe kabulü sonrası mini bir parti düzenlemiş ergonomik kişi,yani bizzat ben kendim.
    (troke, 20.03.2006 14:57)

2. kibarca uyarmasını bilen yazar.
    (tuesflagellumdei, 22.03.2006 19:21)
  3. ilk izlenim : süper müzik zevki olan , yardımsever yazar. iyi de yazar.
    (pushitonmeshitonme, 02.04.2006 13:32)
  4. ilk izlenim : yunan mitolojisine ilgisi ile dikkatimi çekmiş bir yazar..

ikinci izlenim : superstarlarına aşık fanatik yazar..

genel görüş : keyifli muhabbete sahip ve izmirde yaşadığı için otomatikman sıcakkanlı olan yazar..
    (zeus, 04.04.2006 14:52)
  5. tam anlamıyla bir kitap kurdu,sözlük hastası hatta şu anda kendi ayarladığı bir sözlük zirvesinde,geçen yıl tanıştığım ve hayatımda silinmeyecek izler bırakan ayrılmak istemediğim biricik oda arkadaşım..
    (mardek, 09.04.2006 17:40)
  6. kullandığı sözlük nickinin çok süper bir çıkış noktası olduğunu duyunca takdir ettiğim yazar.
    (hepten aykırı, 09.04.2006 21:27)
  7. zirveden ayrıldıktan sonra bana uygulamalı küçükpark dersleri vermiş, gelecekte ileri küçükpark dersleri almak istediğim (anladın sen); bensiz zirvenin tadı çıkmaz diyerek daha başlangıçta elime düşmüş olan; izmir'deki günlerini eğlenceli hale getirmeye and içtiğim, sevimli yazar.
    (jellicle, 09.04.2006 21:43)
  8. zirve kelebeği olmaya artık and içmiş, yazılanları okudukça koltukla arasındaki mesafe açılan, evet izmirli değilim ama izmirli hissetmekteyim kendimi ne var diye üst kata seslenen, brunch bekleyen sabırsız yazar.
    (troke, 11.04.2006 15:12)
  9. kendisini son derece kedi bulmaktayım. zira ikide bir ayağına basmam ile ne derece angut bir insan olduğumu sineye çekmiş bir insandır. az mı kendisi ile kordon da çiğdem çıtlattık, boyoz yedik, konağa yürüdük? ııı; evet bir kere ama olsun arkası gelir umarım.

ayrıca şunu da belitmek isterim ki kendisinin bana ekmek-balık borcu vardır. ***
    (ben de öyle biliyordum, 14.04.2006 12:50)
  10. takip edebildiğim kadarıyla sözlüğün müzik müdürlüğünü başarıyla yerine getirmekte, çenemi toplamadan saatlerce yaptığım gevezeliklerimi anlayışla karşılamış kasıntılıkla uzaktan yakından alakası olmayan nazik, sabırlı, neşeli ve neşe verici insan.
    kendisinin bana ekmek-balık borcu olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim. sayesinde ege şenliklerinde beleşten karnımı doyurmak gibi gizli ve haince emeller barındırmaktayım.
    (semekkes, 21.04.2006 20:25 ~ 20:26)
  11. everest zirvesinin sevimli mi sevimli organizatörü ve üyesi. bu kadar neşeli olmak zorunda mıdır bir insan sorusunun ayaklanmış kanıtı.
    (guenhwyvar, 30.04.2006 18:56)
  12. buz dinliyor , athena dinliyor , it albümünü beğenmiş + galatasaraylı yazar.hiç tanımadan sevmeye başladık bile.
    (pudding, 04.06.2006 15:54)
  13. dj* olduğum zamanlarda beni yalnız bırakmayan* tatlı mı tatlı yazar..

not1: joshua radin, no worries
    not2: sörfcülerden uzak dur.

yaşanmış bir diyalog:

sörfcü- hi dude where are you from?
    ben- yeah i'm born in sweden but my parents are turkish, so i'm, turkish.
    s- but you are born in sweden
    b- yes but i feel turkish
    s- how can you feel turkish if you are swedish?
    b- i'm not swedish, i'm born there..i'm turkish
    s- so you are turkish?
    b- yes!
    s-but you said you were from sweden
    b- yeah but...but...i'm from turkey! my parents are turkish.. i feel turkish! understand?
    s- yeah! so if turkey and sweden plays against each other in football what team would you support?
    b-aaarrghhhh!!!!
    (panavision, 09.11.2006 17:31 ~ 17:33)
  14. kendisine acilen az biraz magazin takip etmesi, genel kültür yapması yönünde tavsiyede bulunduğum kişidir. millet demet akalın'ın diskografisini ezbere sayarken o hala maynard'larda bilmemnelerde takılıp kalmış. içler acısı doğrusu.
    (pushitonmeshitonme, 22.09.2007 22:13)
  15. yazarların last fm sayfalarına bakıp "bune be uyumlar düşük, çok düşük" diye hayıflanırken karşıma çıkmış; müzik uyumumun yüksek olduğu, hakkındaki yazılardan da galatasaraylı olduğunu öğrendiğim, kendisini hiç görmemiş ve karşılıklı konuşmamış olmama rağmen pek sevdiğim sıcak kanlı olduğu söylenen üçüncü nesil entelijans.
    (bucuu, 21.06.2008 20:50 ~ 20:52)
  16. mısır konusunda hayran kaldığım yazar... acaba nilde fırtına nefertititinin gözleri serisinin ikinci ve üçüncü kitabını okuun mu? okuduysan nerden buldun çok isterim.
    (bozuk elektrik süpürgesi, 23.08.2008 23:19)