trabzon taraftarı   

adana çık aradan

1. hakkında "bikaç kendini bilmezin yaptıklarını bütün camiaya mal etmemek lazım" gibi yorumların bile yapılamayacağı taraftar..fenerbahçeyi düşman belleyip yıllardır ellerinden geleni yapmışlardır..
    (kerdem, 14.09.2004 23:43)
  2. an itibariyle oynanan fenerbahçe-trabzon maçında hop oturup hop kalkan ve büyük ihtimalle şekilden şekile giren guruptur.
    (gülümsün, 30.04.2005 21:00)
  3. (bkz: trabzonsporun yüzüncü yılı)
    (chaghdash, 12.07.2007 03:35)
  4. televizyondan takip edildiği kadarıyla, göze ve kulağa çok dağınık gelen taraftar kitlesi.maraton bir tezahurata başlarken, kale arkasının başka bir şey söyleyip, bitirdiğini gözlemliyoruz.iyi bir amigoyla, bir kaç davulla ve 15-20 megafonla bu sorun rahatlıkla çözülebilir.
    (mücrim, 12.07.2007 04:01)
  5. (bkz: çılgınlar)
    (zoser, 12.07.2007 04:17)
  6. genelde beyaz bere takan taraftar grubu.
    (bkz: bilin bakalım neden)
    (pinkwings, 25.11.2007 23:54)
  7. 19 ekim 2008 galatasaray - trabzonspor maçının bitiminde, 2000 kişi "ogün samast oleey" diye bağıran faşist topluluk. 2000 kişide %100 oran tutturunca insan bütün şehire mal etmemek için kendisini zor tutuyor. aklıma o anda hrant dink'in öldüğü günün ertesi hüseyin cimşir'in beyaz bereyle antremana çıkması geldi. insan olsalar keşke biraz. galatasaray taraftarına " ermeni piçleri" diyen bir zihniyet.. sanılmasın ki ermeniyim, olsa da olur olmasa da ermeniler benim için. ama trabzonlulardan çok sevdiğim kesin...
    (blackjack, 20.10.2008 05:04)
  8. kanımca bir büyük kulübe yakışmayan taraftar topluluğu.tabi bundan kastım stadyumdaki istikrarsız görünümleri,bir türlü organize olamamalari,her kafadan bir ses çıkmasıdır.birilerinin el atmasi gerekmektedir.
    (ioriyagami, 20.10.2008 08:55)
  9. yıllardır ( yıllardan kastım minumum 12 yıl ) hiç bir taraftar grubunun baskın rol oynayarak diğer türbün taraftarlarını bir çatı altında birleştirmeyi başaramaması ve trabzon'un gerçek taraftarlarının maça gitmeyi bırakalı yıllar olmasından ( yıllardan kastım minumum 6 yıl ) dolayı ortaya çıkan taraftarlardır maçlardaki. bir tarafta faroz taraftarı, bir tarafta kale arkası, bir tarafta maraton, bir tarafta çılgınlar, bir tarafta erdoğdu'dan fanatik hamsiler ve hep bir ağızdan bağırdıkları " bağırmayan taraftar siktirsin ". yönetim ( yönetim diyorsam albayraktan tut, mehmet ali yılmaz'a kadar ) sesini çıkarmayıp, taraftarının siktirip gitmesine mütevellit ogün samast oley diye bağırabilen bir grup ortaya çıkmıştır. uzun yıllar bu grup trolling yapmaya da devam edecektir. daha öncede yazdım, yine yazıyorum bunu bağıranlar kafatasçılığından değil komik buldukları için bağırıyorlar. daha vahim o zaman diyebilirsiniz ama olay bundan ibaret.

tanım: gerçek taraftarı maçlarda görülemez.
    (uzaktan algılama, 20.10.2008 09:12)