|
|
- pek kadirşinas bir kişilik olma ihtimali epey yüksek olabilecek kişi. *
- (bkz: tori amos)
(camel, 25.11.2005 04:21)
- savaş sanatlarında kullanılan japonca bir terimdir. "teknik uygulayan kişi" anlamında kullanılır.
(bkz: uke)(bkz: aikido)
- (bkz: @598194) sanırım bunu isterdi.
- beyincik lezyonuna uğramış arkadaşımızdır.denge organından yoksun olarak hayatına devam etmeye çalışmakta hatta bazen başarılı bile olmakdadır. çocukken rem kazanına düşmüş, o gün bugundur bilgisayar muhendisi olmayı ummuşdur.lakin oss nin dolambaçlı yolları onu elektrikci kalfalığına layık görmüşdür. hayatını izbe bi evden giri yollamak suretiyle kazanmakdadır. yazarımız evli ve 3 sölentere bacanağıdır.
- (bkz: chori chori gori se)*
- (bkz: tory)
- sözlüğün en arsız ve yüzsüz kızıdır. sürekli teklif ediyor. kendisine selam ediyorum, kusura bakma diyorum ve diğer sözlükçü baylara da işaret ediyorum.
tori spelling'in güzel haliymiş...
- litaratüre "tori gibi satmak" deyimini sokabilecek kadar iyi satıcıdır kendisi, bir çalımda cihanı satar..ruhun duymaz..
- @549090 girisiyle beni yarmış kişidir kendisi.
- kanadalıların victoria ismi için kullandıkları kısaltma.
- allah kahretsin ne pis bir nick almış yazardır. ulan bir anlamı bile erkek olmaz mı bi kelimenin. "selam bebek burası kasıyo msn var mı?" diye gelen msjlar bi yana her gün yeni yeni kadınların bu isme cevap verdiğini öğreniyorum.
- huysuz ne istediğini bilmez yazar. telekomun neden kötü davrandığını sorgulamasın bence kendine çeki düzen versin.
(bkz: allah'ın sopası yok)
- kürt tarihi üzerine yaptığı çalışmalar dışında kürtçe çocuk öyküleri de kaleme alan nurefşan yazar. ak saçları, 160'lık boyuyla ve edebiyle, ergenliğimden beri saygıda kusur edemeyeceğim yegane zat ya da mamoste. on yıl oldu bu yüze yüz sürmeyeli. kim bilir nicedir.
- gundamseed isimli bir manga'da esas oğlanın robot* kuşunun ismidir. haliyle bu kuşun çıkardığı ses de cik cik değil tori tori dir.
|