|
|
- james gandolfini nin canlandırdığı karakter..
- dizideki tam adı anthony soprano olan kişi.
- bölümün birinde vito'nun eşcinselliğinden kelli yanına uğradığı psikoloğu "e hepiniz içeri girip çıkmışınız, erkek erkeğe olayına bu kadar yabancı olmamanız lazım" dediğinde anladım ki her şey yalan. tony soprano da olsan, böyle bi lafa binaen yerin dibine girip "ya ben çok kısa yatmıştım gerçi eheh" falan gibi zırvalayabiliyosan hayatta, gerisi hikayeymiş arkadaş.
(hector, 03.02.2008 20:56 ~ 21:01)
- (bkz: italyan aksanı)
- vakti zamanında tony soprano'yu atletli haliyle babam kadar yakın hissetmiştim kendime ama ne zamanki bir bölümde* bu, karısı, janice ve bobby yemeğe oturdular, alkollü kafalar yüzünden bobby ile dünyanın en saçma, en gereksiz, en abartı kavgasına giriştiler, ağızlar burunlar kırıldı, kanlar içinde götüne baka baka odasına çekildi, "sikerim böyle baba figürünü, olmaz olsun" dedim, kestim ilgimi alakamı kendisinden; haa izliyor muyum hala, e2 sayesinde ilk sezonlarını bile bir daha izliyorum, o derece...
- hafif kel, göbekli adamların bile ne kadar çekici olabileceğini göstermiş, james gandolfini nin muhteşem bir şekilde canlandırdığı karakter. redghost un da dediği gibi psikoloğuna yazmaktadır. şahsi kanaatim psikoloğun (dr. jennifer melfi) da gözü var da şimdi doktor ayağına yatıyor, yani bence. bilemiyeceğim tabi özel hayat... karısıyla kavgasız, gürültüsüz günleri olmaz, olsa bile çocuklar yüzünden bir şekilde atışırlar. e2 deki ilk sezonlarını izlerseniz( şu anda 2. sezon oynamaktadır) meadow un da ergenlik sebebiyle felaket gıcık davrandığını görebilirsiniz. tüm bunların üstüne bir de o muhbir.. işte bunlarla uğraşmaktadır tony. ha bir de panik atağı var. komik ama gerçek.
- iki lafından biri fuck olan karakter.ama çok yakışıyor ağzına o ayrı..
- 6 sezon boyunca 1152 kere fuck demiş karakter.
hmm..
- hiçbir şeye üzülmedim arkadaş bu adam 6 sezon boyunca dr.melphiye çakamadı ya ulan içime dert oldu. biliyorum dizi biliyorum senarist falan ama abi adam herkesi sikti bir bu hatuna kayamadı deli oldum. bir ara tam bu iş bitti doktorunda gözü var dediysekte olmadı bu iş. tecavüze uğramışsın ama tony'e vermemişsin olmaz olsun senin gibi doktor ulan.
|