tokalaştıktan sonra öpüşme gerginliği   

adana çık aradan

1. yok böyle tükmüklü tükmüklü öpüşme değil. bildiğin yanaktan öpüşmek.

sadece bana mı oluyor bilmiyorum ama ne zaman büyüklerimin olduğu bir ortama girip tokalaşmaya başlasam "lan acaba öpsem mi yanaklarından, bekler mi ki, hoşlanıyodur belki öpiyim" diye düşüne düşüne kasıyorum kendimi.

hani bazıları olur, öpüşmek istemezler,"ne öpüşecem senle lan, domaliyim istersen bide" diye düşünüyor olabilirler.

ama bazı cana yakın teyzeler var mesela. sen daha tokalaşmak için elini uzatırken bir pehlivan misali kendilerine doğru çekerler ve şap şup diye öperler. en kolayı işte, ne gerginlik yaşattı sana ne kararsız bıraktı.

benim dertlerim de böyle işte. halbuki uzaktan bir "hello" de geç, ne uzatıyorsun.
    (dedirten başlık, 15.07.2008 14:30)
  2. en kötü tarafı tokalaştıktan sonra öpmeyi umduğunuz kişinin tokalaşır tokalaşmaz elini çekmesi veya başka tarafa bakması, başka biriyle ilgilenmesidir.
    yarı domalı pozisyonda öne eğik bir halde kalır, bozulur, geri dönersiniz..
    kendime olunca hiç sevmem ama yaşayan kişiye çok gülerim.
    (adrian, 15.07.2008 14:38)
  3. birde tokalaştıktan sonra kişilerin öpüşmek için aynı yanaklarını uztmaları sonucu dudaktan öpüşme yada bir türlü iki tarafında doğru tarafı tutturamak için birbirleriyle inattlaşma süreci vardır.
    (elephantman, 15.07.2008 15:44)
  4. karşı karşıya iken yol verme sorunsalı dır bir nevi bazen...kimse ne yana yanak uzatacağını bilemez.
    (adrian, 15.07.2008 15:49 ~ 15:49)
  5. karşı tarafı öpsem mi öpmesem mi diye düşünülen sorundur.ancak sorun burada bitmez sadece yanak mı değdirsem yoksa öperken mucuk diye ses çıkarsam mı diye de düşünülür.
    (ninatta, 15.07.2008 15:58)
  6. asıl kötü olanı yanağını nereye uzatacağını karar veremeyen insanların tutarsız hareketleri sonucu dudaklarınızın birbirine değime paniğidir.hani karşıdaki hoş bir hatun olur tamam da hemcins de olabilir ki bu bir felakettir, kaçınılması gerekir..

(bkz: subuti abi soğan mı yemiştin)
    (illumination altar, 15.07.2008 20:35 ~ 16.07.2008 02:10)
  7. lan yoksa bu kız tam ortalayacak mı tüh amına koyim gene yanakladı şıllık ben seni varya diye içsesin yarattığı gerginliktir efendim.
    (mark denver, 15.07.2008 22:04)