tioelciey   

adana çık aradan

1. okur okutur...
    (azwepsa, 03.08.2005 15:56)
  2. doğrusu tioelciey olması gereken rumuzdur. değerli dostum ingiltere'de business yüksek lisansı yapmış ve memlekete yeni dönmüş tekstil mühendisidir.
    (fempusay, 03.08.2005 16:31 ~ 16:31)
  3. son aldığım haberlere göre bitlis ili tatvan ilçesinde askerlik hizmetinde bulunacak kardeşimdir. ne diyelim kalp kalbe karşıdır. iki ayrı dünyanın iki farklı insanı bir şekilde tanışıp aynı şehri soluyacaklar bundan böyle.
    (bkz: hayırlı teskereler)
    (bkz: deden selam eder) *
    (fempusay, 10.08.2005 15:45)
  4. ingiltereden döndükten sonra turizm jandarması olmayı beklerken,305 kd olarak mutki'de bakaya kalmanın verdiği eziklikle askerliğini tamamlamaya çalışan yeşiller içindeki insan.
    (tioelciey, 03.11.2005 23:04)
  5. 06.12.2005 tarihi itibariyle askerlik denen hem hak ve hem de yükümlülük olan olayı tamamlayacak ve beni buralarda böyle yalnız başıma bırakacak olan cana yakın insan. kendisini uzunca bir süre önce mutki denen yerde askerlik şubesinin bahçesine terk ettiğimde şoke olmuş ve ağlamaklı gözlerle bana bakıyordu bu yavrucak. şimdi dede oldu o biçim şekil yapmış aldığım en son haberlere göre. devlete baş vurup velayetini isteyeceğim o olacak. lahmacundur, çiğ köftedir derken askerlik de bitti be kardeşlik haydi hayırlısı. ama seni askerlik şubesinin bahçesine not bile bırakmadan terk edip gittiğimin intikamını beni burada böylece bırakarak alacağını ummazdım senden ya neyse hayatta başarılar
    (fempusay, 02.01.2006 16:25)