ardından gelecek çüş ile olayı bitirecek sözcük yumağı
warcraft 3'de savaş sırasında duyulan ses efekti, hatta biraz daha uzatırlar, ooohaaaaaa diye. görev falan peşindeyken atmosferden * soğutur sizi, kopartır.
genellikle tikky ler tarafından "falan oldum!!.." diye devam ettirilen ve şaşırma anlamına gelen kelime öbeğinin ilk kelimesi..
ani, ilginç olaylara verilecek kaba diye tabir edilen tepki
büyük baş hayvanları durdurmak için kullanılan ünlem...
(bkz. ohannesburger )
bazı giriler için "burada bulunmayı haketmiyor" demenin kısa yolu olan tuş.
(bkz. ispik )
moderatör de "oha" derse, giri silinir. (chete , 22.04.2004 21:57)
warcraft 3 'te grunt ünitesinin ölürken uzatarak söylediği sözcük. "oo-haaaaaaa" şeklinde telaffuz edilmekte, dinleyen kişileri kahkaha sellerinde boğmaktadır.
(bkz: oharey )
sonuna l gelirse olağanüstü hal kısaltması olabilecek harf öbeği (civil , 27.02.2006 12:39)
(bkz: scarlett o hara )
(bkz: çağrışım )
günümüzde "yok artık lebron james " şeklinde de ifade edilebilen şaşkınlık cümlesi (smg , 28.02.2006 19:16 ~ 19:16)
kendin coş demek suretiyle bize yol gösteren güzide grubumuz deja-vu'nun bizi zıplamaya sevk eden şarkısı (troke , 14.03.2006 17:52)
(bkz: yuh )
3. nesil olmakla beraber, "giri ve nick uyumu " konusunda oldukça fazla potansiyele sahip bir kullanıcı adı seçmiş yazardır. (lethromar , 02.07.2006 13:29 ~ 19.07.2007 13:14)
(bkz: oha falan olmak )
gözüne bir başlık kestirmiş* sonra allah ne verdiyse dalıp adeta giri delisi yapmış yazar.
aşkın dipnotları başlığındaki girilerinde önceden hazırladığı şeyleri sözlükle paylaşan yazardır. yine takip etmekteyiz.(sükun , 22.07.2006 00:40 ~ 00:54)
sarhoş galiba..adamım ne kullanıyorsun?
zannımca, bir başkasının ya da kendinin yazdığı (bu konuda bir bilgim yok) bir yazıyı paragraflara hatta cümlelere bölerek sözlüğe yazmış olan yazardır. keşke böyle yapacağına hepsini tek giri olarak yazsaydı.
(bkz: aşkın dipnotları )
130 giri girdikten sonra hepsini silen yazar. tek giri halinde yazsaydı keşke..
olmuşsa harbiden abartıdır 'ın kısaltması.
zanncımca, o lmaz h ayır a sla kelimelerin kısaca yazılışı diye düşünüyorum.
biri bana türkçe 'nin neden güzel olduğunu anlat derse, beni tek kelimeyle bu zahmetten kurtaracak gereken cevabı verecek ünlem.
(bkz: fender jazz bass )
sayfa 1 2 / 2