almanya'da her yerin kapalı olduğu pazar gününde eve geldikten sonra yapacak pek işi gücü olmadığından ve smarterchild ile encarta'yı da bugün keşfettiğinden yoğun eğlence amacıyla bu iki botla uğraşan yazar.
itü sözlük dünya kupası fantezi futbol ligini birinci sırada tamamlıyan arı.tebriklerimizi iletir gözlerinden öperiz.ama ne yazık ki an itibariyle tebrik mesajlarına cevap veremiyor.zira barcelona alemlerinde sekmekle meşguldur muhtemelen.
geceleri sabaha kadar chat fasilitesinde takılan, amme hizmeti yapan pek saygılı sözlük yazarı..bir de nickini görünce shakira'nın the one adlı şarkısı geliyor aklıma..bilmem shakira hayranı mıdır, nedir?!?!
ayrıca alamancı gençliğe uyum yasaları çerçevesinde saçlarının arkalarını uzatmış, aralara sarılar kızıllar attırmış..mortal kombattan fırlamışçasına giyinirmiş.. kafanızda daha iyi canlandırabilmeniz için (bkz: cankan)..
sözlükte bir dönem tutturduğu "theone mannheim'den bildiriyor" ekolüyle ben ve dahi birçok insanın tepkisini çekse de sonradan tanıdıkça ruhunda bir beyaz türkten ziyade bir fötur şapkalı gurbetçi yattığını keşfettiğim güzel bir insan. yurdum topraklarına ayak bastığı andan itibaren de ayranı dayayınca daha güzelleşecektir, ampul gibi parlayacaktır diye tahmin ediyorum.
kafasının içinde dönenleri hayata uygulayabilecek yeterli zamanı hiç bir zaman yaratamayan, kırgın hayalperest, başarısız hayat, kaygı ve korku kumkuması.
haddim olmayarak (bkz: @901868) tanımından dolayı kutluyor, finans kasan bir öğrenciyi güldürmeyi başardığı için tebrik ediyorum.oysa ben grup olan cinderella'ya bakmıştım.*
ekol bir adam kendisi.* en son aldığım duyumlara göre ankara büyükşehir belediyesi başkanlığına adaylığını koyacakmış önümüzdeki seçimlerde. vaatleri arasında üçüncü boğaziçi köprüsünü ankara'ya inşa etmek, halk plajları sayısını artırmak ve pussycat dolls grubu elemanlarını ankaralılar ile buluşturmak varmış (bu sonuncusu nedendir ben de anlamadım). yanındayım kendisinin bu yolda bir ankaralı olarak.
neverlandin uzatmalı sevgilisi, geleceğin ceosu, benim nasıl olduğumu herkesten çok merak eden, alıngan mı değil mi tam anlayamadığım, almanyadan sarhoşken yolladığı bir fotoğrafı ilerde çok para getirebilir umuduyla şantaj unsuru olarak bilgisayarımda sakladığım, bazen bonus kafalı insan.
gerçekten anadolu yakasındayız zirvesinde tanıştığım ve görünce "oha bu theone mı?" dediğim yazardır. zirveden önce zirvetörden resimlerine bakmış olmamın etkisi bunda çok büyüktür. resimlerinde gayet iri yarı bir tip olarak görünse de gerçekte resimdeki kadar da kalıplı birisi değildir. lakin kalıplı değil dediysekte aklınıza hemen 60 kg'lik birinin aklınıza gelmesi sizi yanılgıya düşürebilir. güçlüdür, kuvvetlidir.
"içeriye kaçmaları" ile ünlü bir msn kahramanı. bir şekilde msn'de görüşme fırsatını yakaladıysanız o konuşmanız, kendisinin oturma odasına kaçması ile son bulacaktır. neyse şu giriyi yazayım da "içeri kaçtım ben.".
(bkz: gündelik hayat teorileri)