bu yazarın moderasyona/işleyişe yöneltilen her türlü [mesnetsiz/aslı-astarı olan farketmez] suçlar/eleştirel nitelikte beyana karşı sergilediği son derece net bir duruşu var; "birruh biddem nefdik ya wondrous" diyoruz biz bu duruma..
mekanına/savunduğu görüşlere gelen eleştirileri bir serengeti kaplanı kararlılığıyla, gözlerinden ateş saçarak savuşturuyor, ismet inönü'yü oynuyor sanıyorum.. bence lüzumsuz, ismet inönü'yü de sevmem zira..
çok sert yazar. hemen parlıyor, kızıveriyor. bağırıyor çağırıyor, ama bunlar harflerde gizli elbette. selam etmek isterdim ama istemiyorum. bol sinirli yaşamlar diliyorum kendisine. *
kendini geliştirdiğini düşündüğüm iki genç yetenekten birisi. diğeri de authoraziation. sözlükteki denge olayını gayet iyi ayarlayan bu iki vatandaşı herkese inat seviyorum. yazıları yorumlamadaki yaklaşımım biraz farklı, ondan olsa gerek. ilerinin mod adayları.
odtü yıkılırsa zafer işaretiyle ankara tepelerinde resim çektirecekmiş gibi duran yazar. osman efendi gecekondu yapabilsin, ama odtü'nün ta mına koyayım gibi bir felsefesi var. melih de tayyip de şeytan da yıkamayacak orayı.
bir de bir yazı koymuş, odtü'ye özel af çıksın öyle yıkılmaz diyormuş yetkililer. bu durumda o yetkililere de verip veriştirmesi gerek zira "odtü suçludur kardeşim, adam gecekondu yapınca suçlu olsun, sen yapınca suçsuz ol, var mı öyle, enayi mi ruhsat alanlar" gibi şeyler demişti. "yıkmak istemiyoruz" diyen yetkiliyi yerden yere vurması lazım "lan diğerleri enayi mi, suçlu bunlar" diye. hey gidi hey
@2616876 girisiyle sol frame de yaptığım güzelim çalışmanın içine etmiştir farkında olmadan. canı sağolsundur*. yalnız bir dahaki sefere sol frame de çalışma yapacağım zaman önceden haber vermem gerekiyor onu anladım*.