|
|
- gelmiş geçmiş en iyi thrash metal gruplarındandır, kadrosunda daima kaliteli isimler bulunmuştur ve tabi ki (bkz. chuck billy)
(jester, 12.04.2004 22:51 ~ 22:51)
- ing. ve fr. vasiyet, vasiyetname
- the gathering'de kadrosuna dahil ettiği dave lombardo ile thrash tarihinin en sağlam 2-3 albümünden birin yapan grup. lombardosuz da şahanedirler fakat lombardo gibi mübarek bir insanla nasıl yardırmışlar dinlemekte fayda var. emsalleri için
(bkz: reign in blood)
(bkz: rust in peace)
- (bkz: the legacy)
(bkz: practice what you preach)
(bkz: souls of black)
(bkz: the ritual)(skuba, 13.11.2004 21:04)
- (bkz: return to serenity)
- the gathering albümünde bir çeşit all-star olarak albüm kaydeden grup...
- manyak derecede gaz olan süper thrash grubu.adamlar acaip müzik yapıyor.chuck billy'e zaten lafımız yok.kliplerini izleyin konser performanslarını izleyin süperdir.dinlediğiniz zaman acayip gaza gelirsiniz.moraliniz bozuk olduğu zaman dinleyin bir kere tüm dertlerinizi unutturur adama.
- (bkz: 14 mart 2006 testament istanbul konseri)
- en son izlediğim konserleri olan 2005 londra performanslarında yine ortalığı tozu dumana katmışlardır,14 mart öncesi gaza gelmişimdir.özellikle chuck billy ipnetoru seyirciye ne zaman,nasıl gaz vereceğini çok iyi biliyor.kendisi konsere gitmek için başlı başına bir sebeptir zaten.
- incil'in diğer adı. new testament ve old testament diye ikiye ayrılır.
(ephendy, 26.02.2006 18:43 ~ 18:43)
- eski gitaristleri alex skolnick in kurduğu gerçekten dinlenmeye değer müthiş trash metal grubu
- 21 haziran günü istanbul festival valley'de sahne alıcaklar.
http://www.testamentlegions.com/...
(bkz: 21 haziran 2008 testament istanbul konseri)
- kanımca en sağlam şarkıları alone in the dark,sins of omission,the ballad,musical death ve return to serenity olan baba müzik grubu.
- 9 yıllık aradan sonra gelen the formation of damnation adlı albümleri ile ortalığı yarmış, geçirmiş süper grup.
chuck billy babanın da dediği gibi yıllanmış şarap gibi bi albüm yapmışlar.
- 1987'de çıkardıkları albüm kaydına ulaşmayı başardığım ve en güzel şarkıları return the serenity olduğunu düşündüğüm grup. tipleri diğer thrash gruplarına göre daha kayıktır.
- uni rock festivalinde yarmış atmış gruptur.
- son iki senede iki kere geldi adamlar türkiye'ye ama ikisinde de gidemedim. bana nazire yaparcasına iki konserde de psikopat performanslar göstermişler. sanırım sürekli böyleler ama sanki bir sonraki türkiye ziyaretlerinde gidersem performanslarını etkileyecekmişim gibi hissediyorum. misal; sahneye çıkacak chuck, binlerce izleyici arasından beni görüp "mk, sycrone da buradaymış. skerim böyle konseri" diyecek, konser bok gibi geçecek. çılgın bediş gibi hayallere daldım. üf ya, her şeye rağmen gene gelsinler. bu sefer gitmeyeni...
|