|
|
- son günlerde yayılan bir iddiadır.güzel parçalarının melodilerinin kendine ait olmadığı görüşü savunulur.hatta iddia eden kişi bununla ilgili video hazırlamıştır.
http://www.youtube.com/...(muvo, 31.03.2007 22:20 ~ 22:39)
- (bkz: arock ne ola ki)
- (bkz: vallahi biliyordum)
- (bkz: vallaha de)
edit: biraz önce baktım şu malum videoya; güzel örnekler cidden.(ven, 31.03.2007 22:39 ~ 23:33)
- (bkz: çamur at yapışmazsa izi kalsın)
(iykkk, 31.03.2007 22:41)
- (bkz: yarockçı olmasın da)
- -sen altı yaşından beri arockcısın lan.
-lan mı, canın sağolsun!
- ayrıca videoya ek olarak (bkz: hepsi bir ya sonunda) şarkısı da (bkz: nirvana)nın (bkz: rape me) şarkısından çalıntıdır.
- sevdiğim pek çok şarkısının da içinde bulunduğu videoyu izledikten sonra içim burulmuştur.yine de ne yapalım dinledik onca yıl satış koymak olmaz diye iç geçirildikten sonra görmezden gelinmeye çalışılmıştır ama zordur adam cidden fena araklamıştır.
- (bkz: arock değil esinlenme)
- (bkz: esinleneyim derken arocklama)
- (bkz: ya rockçıysa)
- bir kaç sene önce üniversiteden müzisyen bir arkadaşla yaptığımız tespit. biz o zaman gönülçelen şarkısına kafayı çok takmıştık. hatta kulübün çıkarttığı dergide bir yazı da yayınlanmıştı bu konuda lakin sonraları okulda tipik teoman hayranı kızlar tarafından kuşatıldık, müzisyen arkadaşım teoman'ı kıskanması nedeniyle suçlandı, benim de teoman'ın yakışıklığını kıskandığımı öne sürmüşlerdi. neyse geçti artık o yıllar...
- bu iddalar üzerine bir röportajında "benim tüm bestelerim kendime aittir. kendim çalar, kendim söylerim. başkalarına ait olan şarkılar beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor. onları asla çalmam! kendime ait şarkılar benim çocuklarım gibidir ve hepsinin doğum belgesi vardır. nüfus cüzdanlarında baba hanesinde teoman yazar. isteyene bu belgeleri (notaları kast ediyor) gönderebilirim." demiştir.
|