|
|
- bol miktarda çamaşır suyu ile çamaşır suyu katkılı deterjanları karıştırarak oluşturduğunuz harika hijyen malzemesini iki saat boyunca banyoda kapalı kalarak kullandığınızda başınıza gelebilecek durumdur. mide bulantısı ve baş dönmesi yapar. şu an içinde bulunduğum durumdur; canlı canlı anlatıyorum. hafif bir dönme ama korkunç bir bulantı hissi var. yoğurt yiyorum şimdilik bakalım nolucak..
edit:bişey olmadı, olmaz da artık. belirli aralıklarla bunu yaparsanız vücudunuz bağışıklık kazanıyor. hep ıskalıyorsunuz böylece. eğlenceli bile sayılabilir.
- kesinlikle ''normal,alıştım zaten'' denilemeyecek,ağır şekilde mazur kalınınca medikal yardım alınmazsa ölüme kadar götürebilecek olaydır.
- epey sık karşılaşılan bir durmdur. bilhassa alafanga tuvaleti temizlemekte olan kadınlarda görülür. tuz ruhu ile çamaşır suyu karışınca çaktımadan ortaya çıkan renksiz kokusuz gazdır sebep.
- az evvel küvet ovarken havaya duhul olan çamaşır suyu kokusunun etkisi bu gruba dahil olur zannımca.
- farkında olmadan bir araya gelmemesi gereken kimyasal temizleyicileri bir arada kullandığınızda ortaya çıkan reaksiyon sonucunda başa gelebilecek durumdur.
(ceyus, 22.08.2008 01:51)
- (bkz: temizlik yaparken dilini kullanmak)
|