4 kişilik zirvede çok gruplaşmalar olduğundan hiç konuşamadığım yazar *
sizofrenkediyle beraber dışarı doğru bakınırken farkettiğimiz, the weakest link dışarı çıkıp acaba sen sözlükten misin dediği 2 kişiden biri..diğeri de malum *
ankarada olmasam da artık sohbetimizi sanal alemde sürdürmeyi umduğum, eksisözlük ü de takip eden şahıs..
aman da aman bugün telvin abinin doğum günümüymüş...
aman da aman bu sizofren bunu unutmuş mu?
...ama sana burdan bir şarkı armağan ediyorum doğum günü hediyesi niyetine. şarkımızın adı dünya. erkan babaya, yavuz çetin eşlik etmiş bu şarkıda...
zaman geçirmekten büyük zevk aldığım kader ortağım.ikimizde en sonunda bazı engelleri aşıp hedeflerimize doğru yürümeye devam ediyoruz.zor günlerimde yanımda olan nadir şahisyet saol be.ulan ne yalakalık yaptım be yeter bukadar.
2 yıl oldu hala zirvelerde karşılaşmayı bekliyoruz. benim gittiklerimde o yok, onun gittiklerinde ben yokum. bir kaç seneye karşılaşırız diye ummaktayım. amin.
tasavvufi anlamı bir halden bir hale,bir makamdan bir makama geçme durumunda olma.erkan oğur'da bunu katıldığı arka sayfa programında güzel bir şekilde açıklamıştır.yaptıkları müzikle bu durumun arasındaki benzerliğe dikkat çekmiştir.
gözyaşı. yürek acısı.
edit: gözyaşısı ve yürek acısı zannedilen lakin anılan hissiyatların aslında bişeye benzemediği son yaşam kesitleri sayesinde anlaşılan ve geçmişte kalan sevimli hissiyat.