taxidermia   

adana çık aradan

1. insanoğlunun etten, kandan varolduğu gerçeğini görmenin bu kadar tahammülü zor olacağını düşünmezdim dedirten film.
    (dreamer, 18.02.2007 22:58)
  2. değişik bir anlatıma sahip ilginç bir film.

sovyetler'e(ve eski bloğa) yönelik eleştriler çok ucuz olmuş. eleştirilen yönlerin daha abartılı örnekleri şu andaki dünyamızın değişmez kuralları olmuş durumda. yönetmenin bakış açısına, ve kişiselliğine bağlıyorum.

komedi unsuru da var. örneğin; horozun gagalama sahnesi yaratıcı ve komikti. sonuçta ilginç karelerle dolu, eleştirel bir film. midesi kaldırmayacaklar izlemesin.
    (ornitrin, 01.03.2007 19:39)
  3. rahatsız bir film.
    (drummy, 03.06.2007 13:24)
  4. 9.uluslararası eskişehir film festivalindeki söyleşisine iki oyuncusunun, czene csaba ve gyuricza istvan'ın katıldığı, salonda ingiliz,türk ve macar dinleyiciler olduğu için üç telden de çevirmene ihtiyaç duyulduğu, ingilizce çevirmeni olarak söyleşide oyuncuların yanında oturan nezih hocayı iletişimsizliğin epey terlettiği, dinleyiciler olarak ise bizi bayağı güldürdüğü,czene csaba'ya sorulan "filmde oynarken utandınız mı?" türünden bir sorunun "yoo, niye ben utanayım ki?" tadında bir cevap aldığı, söyleşinin sonunda ise gyuricza istvan'ın türkçe "afiiiyett olsuun" diyerek bizleri yardığı filmdir.
    (maggid, 04.07.2007 01:31 ~ 15:49)
  5. 2006 macaristan-avusturya ortak yapımı, çarpıcı bir bağımsız film. birbirinin devamı niteliğinde olan üç hikayeden oluşuyor. oburluk, şiddet, kusmak ve otopsi vari sahneler. özellikle finali tüyleri diken diken eden bir film. midesinde sorun olanlar izlemesin.
    (pedesa, 11.08.2008 15:51)
  6. müziklerinde amon tobin imzası olan bağımsız film.
    (retro, 02.11.2008 14:37)