|
|
- tarkan filmlerindeki muhteşem üçlüdür.
dağın başında tarkan veya o kötü adamların konakladığı yer olan o han onlara hizmet etmek için vardır. buraya kadar sorun yok. peki o hancı bu adamlara hizmet edip karşılığında ne almaktadır. hiçbir şey. hatta çoğu zaman kızını da üstüne vermektedir. peki o hancı halen daha niye o iktisadi teşebbüsü işletmektedir ki. zaten oraya gelen adamlar astığı astık kestiği kestik adamlar. onların aldıkları hizmet karşılığında birşey vermelerini düşünemiyorum bile. o hancının derhal kepenk kapatması lazımdır. yoksa birazdan pis bir kavga çıkacak orada.
- hancının kızı gelen kalabalık barbar grup tarafından dansetmeye zorlanır ,bu barbarlar koyunun bir bacağını ağızlarına yüzlerine bulaştırarak avuçlayarak yerken bu iğrençlik karşısında kız namus timsali de olduğundan mütevellit raksetmeyi reddeder ve maalesef öldürülür . uçarak gelen bir bıçakla öldürülürse babası olan hancının kollarında , tecavüz edildikten sonra öldürülürse tarkanın kollarında 'namusumu temizledin yiğidim allah razı olsun' repliği eşliğinde ölür.hancı durum karşısında gayet metanetlidir,tarkan ise kızın kanını asla yerde bırakmaz,yemek adabı olmayan azman gruba dersini verir.
bir de bu hanlarda hancıların gece gizlice ,herkes uyuduktan sonra tarkanın odasına gelen türden kızları vardır ki ,allah onlara akıl fikir versin.ulan adam yoldan geçio be..kalıcı değil gidici.eli yüzü düzgün erkek gördün ,iki dakka yerinde duramadın dimi.sonra 'beni de götür yiğidim hiç ses etmem kulun kölen olurum' diye ağlar tarkan giderken. kadın kısmısına pas vermez tabi tarkan.haklı ama adam ,yanındaki it * pek akıllı, ben onun iş başa düşünce yemek bile yapabileceğine inanıyorum.hancı kızından daha iyi bakar tarkana kurt ve hancının kızı tarkana verdiğiyle kalır.
hancı kızlarının tamamı aşifte işte efendim..
- (bkz: hancı bize şarap et ve kadın getir)
- (bkz: muhteşem üçlü)*
- (bkz: altarın oğlu tarkan)
- altarın oğlu tarkan hana girer.
adet olduğu üzere hancının kızına sarktıkları için handaki bizanslı gavurlarla arasında gerginlik çıkar.
bu arada hancı çıkagelir ve bir höyyt çekip ona kimsin sen diye sorar.
cevap;
-altarın oğlu tarkan!
bunu duyan handaki herkes oturduğu yerden sırasıyla bir (ne!) çeker ve kamera şaşkınlıktan eşeğin götüne dönmüş suratlarına tek tek zum yapar.
hancı_________________ ne!
hancının aşüfte kızı__ ne!
bizanslı komutan _____ ne!
bizanslı asker1_______ ne!
bizanslı asker2_______ ne!
bizanslı asker3_______ ne!
bizanslı asker4_______ ne!
ne,ne,ne, ne var .mına koyim. bok mu var? iyi ki altarın kendisi gelmedi. her halde o gelseydi altınıza sıçacaktınız.
- neyse hancı kapatmakta geç kalır biraz ve kavga çoktan kopar. sorun ise gariptir tarkan'ın kaşınmasıdır. zaten yollu bir han kızı olan birine haklı olarak çık ortaya oyna, eğlendir bizi diyen zavallı viking birazdan arkadaşlarıyla birlikte senaristten -pardon tarkan'dan- yiyeceği dayağın henüz farkında bile değildir. ayrıca sözü edilen yollu kız da tarkan'ın o geceki eğlencesi oluverir.
- hancının kızı aslında tarkan ın babası altar ın ilişkiye girdiği hancının karısının kızıdır. kavat tarkan kız kardeşine el sürmeye kalkmaz herhalde.
(soyut, 17.05.2008 01:06)
- bu üçlünün en cefa çeken öğesi hancıdır. tarkan gelir, bana ve kurda tavuk diye acaip bi sipariş verir, gider allahın köpeğine servis yaparsın, sonra barbarlar gelir hanı yağma ederler, onlarla uğraş filan derken tarkan kavga çıkarır, ortalık iyice yıkılır. en son da zaten barbarların yeterince elleştiği kızını gelir bi de tarkan şeyeder, tam olur. bana ve kurda et getir diyo ya, ulan ben garson olsam da biri bana bu siparişi verse kuyruğunu kesiveririm o kurdun.
- -tarkan her zaman handa kalır .
-handa hep köpeği atıl kurt 'a da kuzu budu söyler .
-handa hep düşmanlarıyla savaşır .
-her zaman düşman prensesinin odasında saklanır ve bulunmaktan kurtulur .
en sonunda ise
-hem prensesi siker
-hem hancının kızını siker
- tarkan her seferinde buradan üçün birini alır.
- +merhaba hancı sen benim kim olduğumu biliyormusun ?
-çıkartamadım yiğidim.
+altarın oğlu tarkanım ben
-o zaman size yukarda güzel bir oda hazırlatıyım ve olgada sizinle ilgilensinsin.
edit:hancının kızı yada karısı farketmez o gece tarkanla ilgilenir.
-hancı bana et, kurda etme
+hööö
-hancı bana şarap, kurdada süt getir.leğene koy getir.ne bakınıyorsun hancı söylediklerimi duymadınmı?
+derhal efendim.
- etliye sütlüye karışmayan böyle naif, sessiz ince bir ses tonuna sahip he bide unutmadan garip türden bıyıkları olur bunların. herşeyi iyi güzeldir de kızının gelen cengaverlerle birlikte olmasını anlamıyo olması zor bir ihtimaldir. fakat görüyosada nasıl izin veriyo bu adam diye hep düşündürmedi değil.
(bkz: hancı bize iki kişilik yemek getir)
(bkz: bir kişi zamiri olarak it)
|