|
|
- iste yeni bir yaşam haberi daha, hayatımızın içinden! artık kelimeler bile yetersiz, kim söyleyebilir ki tecavüz suc bu ülkede? bugün gazeterlerde okuduğumuz bu haberlerin yarın bizim başımıza, çocuğumuza, kardeşimize, annemize gelmeyecegini kim söyleyebilir? bu insanların, bu insanları serbest bırakanların, suçsuz bulanların, bu haberlere gülüp geçenlerin, erkektir yapar diyenlerin arasında yaşadığı bilmek tüylerimi diken diken ediyor, korkuyorum. kifayetsiz kaldim artık, sustum.
http://www.milliyet.com.tr/...
- en büyük cezaların kesilmesi gereken bir suçun kefalet cezasıyla affeylenmesi bunun bir örneğidir. gün geçmiyor ki haberlerde duymayalım bir tecavüz haberi. iğrenmemek, küfretmemek, nefret kusmamak elde değil. ne zaman bir tecavüz haberi duysam kahroluyor, kahroluyorum.
- katılmadığım önerme.
tecavüz tabiiki de suç, hatta türkiye'de mağdur aynı zamanda bu suçun faili.
- beynimizi zorla becerenler de mi suçsuz bu ülkede? bu ülkede neyin suç neyin değil olduğunu anlamadım hiç. bu kanunlar içimizdeki uzaylılar için mi yoksa paralel evren türkiyesi için mi?
- nüfus patlamasına yol açabilecek bir uygulamadır.
- (bkz: sizi ali sami'ye havale ediyorum)
- tecavüz edenin de tecavüzü suç saymayanında tecavüz edilerek cezalandırılmasını gerektiren durum.
- (bkz: türkiye de suçun suç olmaması)
|