|
|
- (bkz: takma o zaman)
- sarf edilen söz : ''türk kızları prezarvatif gibidir''
asıl anlatılmak istenen kelam ''nasıl dikkat çekmeye çalışacağımı şaşırdım, naapsamda küfür yesem kızlardan öyle zevkli ki hihihi... madem yüzüme de bakmıyolar ben de sinir ederim işte, önemserler beni de hehehe... düşününce bile gevriyorum imanıma.''
- (bkz: eksi oy almak için kaşınmak)
- bir başka yaklaşıma göre de;prezervatifin başka bir işlevini dikkate alırsak,türk kızları,rus ve balkan ülkeleri vatandaşı olan kızların aksine cinsel yolla bulaşan çoğu hastalıktan koruyabilir türk erkeğini.
(hayta, 24.07.2008 22:57)
- (bkz: ihihihi)
- (bkz: ay ben gülerim)
- (bkz: bunu diyen insan olamaz)
(bkz: hayvanlıkta son nokta)
(bkz: annesininde bayan olduğunu unutanlar)
- muhtemelen her millette bulunabilecek olan ve türkiyede de bulunması kaçınılmaz orospu bi türk kızı tarafından prezervatif gibi kullanılan özgüvenini kaybetmiş bi erkeğin ''kız beni siktir etti ben de burda kendimi göstereyim de en azından diğer kızlar beni ulşaılmaz,avrupai havası olan biri sansın'' diyerek sarfettiği bi cümledir.herkesin fikrini söylemesi iyidir hoştur özgürlüktür şudur budur ama fikrini söylerken beynini kullanmak en iyisidir,tavsiye ederim.
- türk kaşarları prezervatif gibidir denilmesi daha mantıklı olan önermedir. çünkü her türk kızı kullanıp atılacak kişiler değildir. bazıları ömür boyu sevip koklanası insan üstü varlıklardır.
(muzur, 29.07.2008 15:11)
- şişirip patlatılabilmeleri yüzünden bir nebze haklı bulduğum görüş.
- türk kızları hindular gibidir : öküze taparlar versiyonu vardır ki esefle kınarım şahsen.abiye öyle denir mi ?
|