syntaxerror   

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. uzun zamandır kahrımı çekmeyi kendine hobi edinmiş*,ne yaparsam yapayım beni dostluğundan mahrum etmeyeceğinden emin olduğum can,canım...
    ayrıca beşinci nesil yazar olmuş
    hoşgelmiş...
    (toşdidi, 12.05.2008 18:33 ~ 19:58)
  2. güzel içen, güzel yazan, güzel yaşayan bi insan evladıdır. sivri dili ve ironi anlayışı üst düzeyde seyreder. sevdiğimiz bir kişidir.
    (wykka, 14.05.2008 13:25)
  3. @2410704 yarasalar hakkında ağıza alınmayacak ifadeler kullanacağım, yazımı tam hazırlama aşamasındayken, öngörüsüyle, beni hayretlere düşürmüş yazarımızdır.güzel yazılarının devamını dilerim.
    (bkz: sözlükteki kahinler)
    (denizbalinası, 14.05.2008 14:03 ~ 29.07.2008 02:33)
  4. diyalogun monologa dönüşmesi anlarını seviyorum:

wykka (w), syntaxerror (s).

w: i need a holiday. i think you, too.
    s: no, i don't need a holiday.
    w: my life is already a holiday.
    s: my life is already a holiday.

son iki satır eş zamanlı, eş vurgulu, eş tonlamalı söylenmiştir - her zamanki gibi - güldürür, kahkahalara boğar, yerden yere çalar.
    (wykka, 14.05.2008 22:44)
  5. en diplerde kalmak için yanıp tutuştuğum zamanlarda arkamdan dibe dalıp tekrar yükselmemin en doğrusu olduğunu bana taaa oralarda anlatacak kadar yürekli dostum.
    yazılarını keyifle takip ettiklerimden bir de *
    (toşdidi, 15.05.2008 11:42)
  6. itü sözlüğün şeyh ul muharriri yokluğunu özleyeceğim müstesna kişilik.
    (denizbalinası, 21.05.2008 03:52 ~ 03:59)
  7. çaylaklığa düşmesini şaşkınlıkla karşıladığım dostum. yokluğu, benim adıma sözlüğün keyfini kaçıracağı kesin olan yazaralardan biri ayrıca,umarım en kısa zamanda burda olur gene.
    (toşdidi, 21.05.2008 09:58 ~ 22.05.2008 21:37)
  8. gözlerimiz yollarda kaldı çaylaklıktan yazarlığa geri (hoş)gelmesini bekleye bekleye.
    (wykka, 21.05.2008 17:52)
  9. izmir stüdyolarından ankara sokaklarına dönmemle birlikte, bıraktığım yerde bulamadım kendisini. pek bir melül mahzunum bu sebebten. tez zamanda bitsin şu çaylaklıkda, ütopya'lardan uzak mekanlara atalım kendimizi!
    (grace, 22.05.2008 17:18)
  10. çaylaklıktan yazarlığa (tekrar) yükselme sevincini ağır bir grip ve yutkunamayan bir boğaz ile tam anlamıyla yaşayamayan, 39 derece ateş ile hala buralarda gezinen, amma velakin yokluğun özleminin de ne demek olduğunu anlayan 5. nesil yazardır.

(bkz: çorba diyorum gençler ohooo tınmıyonuz)

edit: ayrıca kanka listesine kendisini ekleyen bir arkadaşımızdır. zira msn listesinde de kendisi eklidir. narsizm'in doruklarında gezmekte, bir o kadar da karlı zirveli dağlarına pike yapmaktadır. (bende diyorum tevekkeli her yazdığıma bir cvp gelmiş, sevgi pınarında çıkıyo, heyecanlanıyorum, bunda bir iş var. velhasıl kendi kendini bile heyecanlara gark edebilecek bir kişidir bu efendim.)
    (syntaxerror, 24.05.2008 01:32 ~ 11:26)
  11. yeri ayrıdır. çocukluktur.
    çocuk olduğum zamanları hatırlatır ki bu nereden bakarsan bak, iyi bir şeydir. *
    (zinkafnun, 24.05.2008 02:23 ~ 28.05.2008 10:18)
  12. bahar ankara'da da güzeldir vol.3 son fasıl zirvesinde tanıştığım muhteşem üçlüden sonuncusudur.
    "işte adamım ya!"dedirtecek cinsten bir yazardır kendisi.
    ironi gücü yüksektir kendisinin apaçık ortada bu.
    onunla da tanıştığıma gerçekten çok memnun oldum. iyi ki tanışmışız be. kısa sürede sanatının doruk noktasına sahip olması boşuna değilmiş. hakediyor kendisi...
    (artı1, 31.05.2008 22:59)
  13. işlerinin yoğunluğu nedeniyle hesabını kitlemiş cancan. dönse de eğlensek biraz dedirten ayrıca. işinde kolaylıklar dileyip geri dönüşünü beklediğimiz, gerçekte de sanalda da en yakın dostlardan.
    (toşdidi, 04.06.2008 11:06)
  14. cool eniştemiz. her zirvede boy göstersin
    (hepimiz nokta vuruşluyuz hepimiz lazeriz, 22.06.2008 13:38)
  15. sözlük hesabını kitleyip gittiğinden mütevellit, nick altına her uğrayışımda kapıda kaldığım ulvi yazar. ilim irfan insanı olmasının yanı sıra, gözümün bebeğidir, şudur budur*.

(bkz: sözlük hesabını kitlemek)
    (bkz: sevdicek sözlüğe girmeyince yalnız hissetmek)
    (bkz: herif boyun devrilsin)
    (wykka, 22.06.2008 15:01)
  16. (bkz: syntax error)
    (dali, 22.06.2008 15:10)
  17. kolon(yağlı) güreş buddy'm olur kendisi. hani güreşildiğinden ya da bayır aşağı bir takım atraksiyonlara girildiğinden değil bittabi, maksat hoşluk olsun, gönüller kabarsın, sevgi saçak dolanılsın. welcome on board, bu bağlamda.

(bkz: cool jello)
    (bkz: viyakka bizi sintaksa götür)
    (bkz: on dönüm bostan)
    (bkz: ama illa da "araba"!)
    (tyra desalvo, 06.07.2008 10:39)
  18. elinde kolonya(ğ) şişesiyle "bak dökerim bak" diye tehditler savuran genç adam, zaman zaman "ne diyon kadın erinin yiğidinin yanında?" nidalarıyla oturulan mekanı çınlatan, an gelip "ben küçük bi kediyim" adlı bestemizi tıngırdatan, hemen akabinde diyalektik bağlamda postmodern şehir hayatının insan bilincine etkileri konulu paragraflarla konuşan ve sabahın altısında "karl popper vs. john locke: does god exist?" başlıklı tartışmayla birbirinize girebileceğiniz (yani benden bahsediyorum, gerisi yalan dolan), nev-i şahsına münhasır olmakla beraber dünyanın en anlayışlı ve en açık fikirli adamı, dost, sevgili, hayatı anlamlı kılan en önemli unsur.

(bkz: cap ou pas cap)
    (bkz: ben ona resmen aşığım)
    (wykka, 06.07.2008 15:40 ~ 15:50)
  19. okeyde rakip olunmaması gereken şahsiyet, zira yanınızda oturuyorsa okey atıyor ancak intikamı da acı oluyor. tabuda da eşiniz olmasın mümkünse, biz kazanacaz diye boş vaatlerle kandırıyor. sabahın dördünde sarhoş kafayla pilates yapmışlığı vardır, evet. hoşgelmiş aramıza. her zaman başımın üstünde yeri var.
    (gail, 06.07.2008 20:27)
  20. edebi ve mizahi dehasına hayran olduğum ve son dönemde lost karakterlerine yazdığı şiirlerle beni benden alan şahıs.
    (wykka, 09.07.2008 23:23 ~ 23:34)
  21. an itibarıyla sırf üzülmesin, nikaltına yazan yazar sayısı 24 yani benimkinden bir fazla olsun diye nikaltına yazdığım yazardır.* eskiden de kızmazdım ben bu kişiye, şimdilerde de kızmıyorum ki bu pek tabii ki iyi bir şeydir.*

tatilci bir güzel insanın* şehre intikalini müteakip; buluşalım ve şen olalım diyorum; işte bütün sözlük şahit.

edit: giri azalması sonucu söz konusu sayı 22 olmuş. hiçbi esprisi kalmamış komedi şaheseri girimin. olsun, tarihe düşülmüş bir nottur bu, dursun.*
    (zinkafnun, 25.07.2008 16:28 ~ 17.08.2008 03:54)
  22. lost şiirleriyle ilgimi çeken yazar, özellikle hurley'e yazdığı on numero..
    (moroccansipahi, 10.08.2008 18:41)
  23. gülmekten ölmemi asla başaramayacak yazar. ama sanırım mideme ve kasıklarıma düşmanlığı var.
    (bkz: gülmekten altına işemek)
    (rakibini operek olduren kunkfucu, 11.08.2008 17:53)
  24. ölesiye yorgun yazardır. hayattan elini eteğini çekmiş, kendi köşesinde büzüşmüştür. artık tek istediği üzerine gelinmemesidir. huzurdur.
    (syntaxerror, 14.08.2008 16:51 ~ 15.08.2008 02:55)
  25. zaman zaman dalgalı seyreden sularda kendi yaptığı salla kahramanca çarpışan yazar. dökülen kan, kaybolan zaman, harcanan emek gibi kavramları hayatından eksik etmemesi nedeniyle kendimi tıbbi malzemeci gibi hissettiğim olmuyor değilse de, kimselere ihtiyaç duymadan ayakta durabileceğini çoktan kanıtlamış kişi.

(bkz: syntaxerror bizi diskoya götür)
    (wykka, 17.08.2008 12:57)
 sayfa  / 2