akıllı bakınız içinde kullanılması sinir yıpratan kısaltma
özellikle nick altı girilerde sevimlilik işine yaradığı düşünülerek yapılmaktadır, gider oku üstüne götürürsün bu çıkar, anlamsız
-abi swh nasıl adam swh koptuk yani swh ondan sonra swh gelmiş demişki swh ya öyle demiş iştw swh
-ne dedin lan
-fıkra anlattım abi
-lan swh den başka bişey demedinki oğlum
-boku çıktı dimi
-çıktı tabi swh hastir bende kullandım.
zaman zaman çığrından çıkabilen bir kullanım şu swh. kendimizi biraz zorlasak derin anlamlar bile çıkarabiliriz. öncelikle şunu not düşmekte fayda görüyorum; yüksek dozda kullanıldığında mide bulantısına yol açıyor.
swh nin gelebileceği anlamlar üzerine birazcık çağrışırsak eğer ;
*"burda komik bişey var gülün mına koim heheheh"
*"aslında inceden laf sokuyorum ama ortamı yumuşatma amaçlı kullandım..çaktırma"
*"kabul ediyorum çok boktandı ama yüzüme vurmayın"
*"lan herkes kullanıyo swh'ı ben de kullanayım, bir adet falan olsa gerek yabancı kalmayalım"
*"smiley şimdi asker"
*"smiley şu an burda değil, mesajınızı bırakın. ne diyorum ben ybsg"
tabi ki bunlardan hiçbiri değil swh * fakat geldiği kıvam şudur ki "lan birşeyler yazdım ama giri çok çıplak kaldı, sonunu da bağlayamadım... swh yazayım bari koy götüne" gibi klişe bir kaçış.
ha denirse ki "ulan bok atıyosun swh'a, alternatifin var mı peki". şahsi önerim :
*bkz. verme arzusundaysanız eğer (bkz: sempatik)
*gizli bakınız vermek istiyorsanız fakat bunu beceremiyorsanız (sempatik)
*veya gizli bakınız üzerinde doktora tezi vermişseniz * bunlardan biri mutlaka derdinize derman yaralarınıza merhem olacaktır.
kullanılan giride karşılaşıldığında bilmeyen birinin tıklaması sonucu ne kadar anlamsız ve de gereksiz olduğunun görülmesi nedeniyle popülerliğini yitirmeye mahkum kalıp.
sit-com adı verilen durum komedilerinde, insanları zorla güldürmek için arkada kullanılan kahkaha, çığlık, feryat, figan sesleriyle arasında bir fark görmediğim kalıp. bir yazıda ne hissedilmesi gerekiyorsa -düzgün yazılmışsa şayet- insan zaten hisseder tepkisini de verir.
ayrıca bana gülünç gelen bir durumun yarattığı sonuç için neden sımayli diyeyim ki...
sözlük edatıdır. kendi başına anlamı yoktur, sonuna geldiği giriye "ben bunu yazdım ve ilginç oldu" veya "ben böyle düşünmüyorum, ironi yaptım" anlamını verir.
gayet güzel bir giriyi berbat etme yeteneğine sahip harf topluluğu.
selçuk ural isimli bir dönem şarkı söylemiş bir arkadaşın "serseriyim ah serseri / okur yazar ve sevimli" nakaratlı bir şarkısı vardı. swh'yi her gördüğümde bu şarkı gelir aklıma.
"sevimliyim ah sevimli, ingilizce bilen bir sevimli"
insanların farelerini girideki o minik yıldızın üzerine getirdiklerinde, swh'yi görüp güldüğünü veya "ula ula ula, şu sevimliliğe bak" dediğini düşünenler için bunun böyle olmadığını duymak çok acı verecektir, bu yüzden hiç girmiyorum o konuya.
eğitim sistemi nerede zortluyor da, üniversitede okuyan veya üniversiteden mezun olmuş insanlar hala, kendi ülkesinin insanlarının ilgisini çekmek için ingilizceden medet umuyor, aklım almıyor benim.
muhtemel ek : olmadı bir kaç kritik noktaya ben de serpiştiririm bir kaç swh, hem eksi oy verenler birden bana sempati duyar, hem de anlarım şu swh'nin kerametini.