|
|
- türkçe'de filo anlamına gelir.
- (bkz: rogue squadron)
- (bkz: üçüncü nesil yazar)
- ünlü bir orta dünya büyücüsü.
- an itibariyle orta dünya ile ilgili terimleri (hem de detaylı bir biçimde) sözlüğe kazandırmak için en çok çalışan yazarlardan biridir; hatta en çok çalışan yazar desek yeridir. ellerine sağlık diyoruz.
- sözlüğün yeraltı filozofu.
- son zamanki orta dünya terimlerini içeren girileri ile sözlüğe yarar sağlayan yazarlardan.ellerine sağlık iyi ki bi el attı da bizim de aklımıza getirdi. **
- kendisinin arada sırada sözlükten çıktığını öğrendiğimde gerçekten çok şaşırdığım, haftanın atraktifleri istatistiğinde açık ara birinci olmasınında bu şaşkınlığımı desteklediği, şiddetle bot olduğundan şüphelendiğim yazardır.. kendisinin bot olmadığına attığım mesajlara ,düşünen bir varlık nidasıyla, cevaplar vermesi ile ikna olmaya başladım.. ama hala şüpheleniyorum..
(bkz: bot olmadığını kanıtla lan allahsız)
- üçüncü nesil yazarların en sıkısından. toplumca ilgilisiyiz.
- an itibariyle kanka listesiyle istatistiklere oynuyormuş izlenimi veren yazar.
(squadron, 20.01.2006 01:19 ~ 30.01.2006 08:48)
- (bkz: istatistiklere oynayan yazar) ***
- yazmak istediği giriyi (bkz: düşünüyorum öyleyse varım) kendisinden önce yazdığımı öğrendiğim, aynı nesilden olmama rağmen beni çoktan geride bırakmış olan yazar.
- kendisinin müzik zevkinde sismik hareketlilikler sezdim.. şerefsizim pavarotti dinliyordu..
- (bkz: o sole mio)
(bkz: gab)
- çaylak olup çok kısa bir süre sonra da yazarlığa dönmüştür.. bu ne hız diyoruz ve fazla kurcalamıyoruz..
(lethromar, 05.06.2006 23:38 ~ 06.06.2006 02:41)
- kimsenin bahsetmemesine şaşırdım: ilerde çok gral gitarcı olacak bu çocuk, aha şuraya yazıyorum, yazıyorum, yazdım.
not: "ilerde" dedim zira henuz körpe, diri, juvenil deposu biridir.
- bildiğin aşık olmuş bu.. kamyon alıp liselim yazasıca, sevdiceğinin adına akrostişler düzesice.. haydi hayırlısıca..
|