sorgun ormanı   

adana çık aradan

1. bir golf alanı ve otel yeri açmak için 200.000 ağaç kesilecek olan orman.

http://www.ralf.us/...
    (spooky, 15.09.2005 23:11)
  2. bir gazetenin haberine göre bugün ağaç kesimlerine başlanmıştır. ayıpların ayıbıdır, bunca insanın protestosu nasıl görülmemiş, nasıl sindirilebilmiştir kavramak zor oluyor.

edit: panik adak 'ın ince hamlesiyle karışan haşlanmış patates kıvamındaki kafam 'git gazeteye bak' dedi. evet manavgat' taki ormanlar bunlar. yok anam yozgat 'taki de tehlike altındaydı ondan şeyettim.
    (rouxdoux, 09.11.2007 13:11 ~ 15.11.2007 14:12)
  3. yitirilmiş belek ormanından sonra sorgun ormanı da tarihe karışacak. güney sahil şeridinin o kurak topraklarında cenneti yaşatan bu yaşam kaynakları artık yok ya da yok olacaklar.
    (eskiunited, 09.11.2007 14:09)
  4. aman canım orman de nedir, amna goyyim? ne ağacı? ağaç da ne?

ağacı ne yapacan? selüloz melüloz, oksijen, doğa, küresel ısınma..vs.

golf sahamız var bizim.. avrupa'nın en kral turistleri geliyor antalya'ya... deli para bırakıyorlar... antalya'da öyle ağaçlar falan... yok hayır olamaz, olmamalı...

yarak adamlar..! satın orman arazilerini satın... ne kaldı zaten satmadığınız.. 49 yıllığına kiralayın orman arazilerini, golf sahası yapın, otel yapın... siktir edin bizi...

al! belek'te en az 10 tane golf sahası var... ağaçları yıktınız teker teker... belediye bir yerden hükümeti bir yerden... amna goydunuz belek'in...

sorgun? onun da koyuldu... hiç de dedikleri gibi olmamış... "biz golf sahası yapıcaz, ama, ağaçları tahrip etmiycez!"
    babam da anama zarar vermiycekti aldığında, ama ilk gece zarar vermiş...

yalnız şunun hesabını vermeli bu ağaçları yıkan dallamalar: geçen sene belek ve boğazkent'te o kadar çok hortum olmaya başladı ki anlatamam... bunun sebebi sizin yıktığınız ağaçlar olarak gösteriliyor ağalar, beyler...

amaan! ne haliniz varsa görün.. yıkın amna koyyum.. ağacı da, otu da, çöpü de... ben anamı da alıp gidiyorum...

edit: 15 tane daha golf sahası yapın.. zaten anamla babam da golf oynarken tanıştı nasılsa... danalar!!
    (askkolik, 15.04.2008 22:53 ~ 22:55)