belki ilginizi çeker
  1. · mutluluk veren küçük şeyler
  2. · ünsal oskay
  3. · nurettin hasman
  4. · nick altı yazmayı lütuf gören yazarlar
  5. · pişekar
  6. · keskin sirke küpüne zarar
  7. · sinirliyim ezelden in gençlik partisi
  8. · sözlüğün kazandırdıkları
  9. · toblerone
  10. · cevab veremedi
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  2. · 100 opera
  3. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  4. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  5. · dersim katliamı
  6. · yılmaz özdil
  7. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  8. · sıradan olmayı istemek
  9. · çocukken yapılan abukluklar

sinirliyim ezelden  

sayfa  / 7
  1. bugün çıktığım 5.nesil avında ilk girisini girdiğim beşinci 5.nesil yazar. hoşgelmiş.

(bkz: keskin sirke küpüne zarar)
    (aksamustune dogru kis vakti, 12.06.2008 19:38)
  2. çok sağlam giriler giren, takip edebilmek için kanka listeme ilk eklediğim nesildaşım.
    (madboy develop, 23.06.2008 05:49)
  3. türlü denemelerim sonrası nickinin aksini bana kanıtlamış sıkı nesildaşım.umduğum kadar sinirli değilmiş ama ummadığım kadar inatçı çıktı...girilerini her daim görmek isteriz*
    (tayyizemane, 24.06.2008 00:36)
  4. çaylak olduğunu yeni fark ettiğim arkadaşımız. çaylaklıktan yeni çıkmış biri olarak geçmiş olsun diyor, bir an önce dönmesini diliyorum.
    (eskiunited, 15.07.2008 18:35)
  5. uzun bir çaylaklık döneminden sonra sahalara yeniden dönmüş beşinci nesil kan* bu hasretlik ne zaman bitecek kaygısını taşırken sözlüğe ve bize olan sevgisinin ne denli kuvvetli olduğunu anlamışlığım, sürece ortak olmuşluğum vardır. bir daha hiç ayrılmaz sevdiğinden umarım.
    (tayyizemane, 03.08.2008 23:07 ~ 01.04.2009 17:18)
  6. gaz vermekten çok taşları yerinden oynatmayı seven biri.
    (colonel, 15.08.2008 20:34)
  7. mutluluk veren küçük şeyler başlıgındaki girisiyle tuhaf bir hisse kapılmama neden olmuş yazar.eline sağlık.
    (little sunshine, 12.09.2008 03:22)
  8. deniz, martılar, vapurlar, güneş vs vs diyerek bünyemi tarumar etmiş yazar. dalgaların sesini dinleyerek rakı falan içiyormuş bu. gıcık mısın sen? dedim. ankara'nın isli ve puslu havasını seviyorum ben hem. güldü puhohahah diye. dalga geçiyor sürekli. bildiğin deli.

hem şunu asla unutma demek isterim kendilerine. denizin dibindeyken ona aşık olmak kolay da, kokusunu bile duyamazken benim gibi, kavuşacağın günün hayaliyle o aşkı yaşamak gerçek olan galiba. di mi???

ya ya yaa....
    (toşdidi, 03.11.2008 09:20 ~ 09:21)
  9. neslimin yüz aklarından.

sabah sabah bolca artıladığım yazardır. kısa, temiz ve iyi yazıyor, ellerine sağlık valla.
    tanımam etmem ama o beni güldürdü, allah da onu güldürsün.
    (zinkafnun, 14.11.2008 11:07)
  10. (bkz: @2781889)

efendidir ezelden...
    (ceza aka keskinkılıç, 20.11.2008 22:10)
  11. iyi ki tanımışım bu abimizi. iyi ki burada yazmış, yazıyor. umarım da hep yazar.
    (madboy develop, 06.01.2009 01:27)
  12. sinirli değil, tanımlamaya çalıştığımda olumlu sıfatlardan güzel kelime beğenmekte zorlanacağım biricik yazardır. yazdıklarını takip edenler içtenliğini, becerisini bilirler. girileri üzerine yorum yapma cüretini gösteremem.
    bana hediye ettiklerinden bahsetmem gerekirse; onunla konuştuktan sonra babamın omzunda ağlamış gibi rahatlıyorum. kötü günlerimde bir sonraki ânı hiç düşünmeden gülmemi sağlamıştı. şimdi "mutluyum" diyorum, "mutlu ol, senin adına sevinecek bir dostun var burada" diye cevap veriyor. güvenin, huzurun öteki adı oluyor.
    iyi ki tanımışım diyerek basit bir teşekkürle geçiştiremem desteğini. hep daha ötesi o. her şeyin en güzeli.
    (hüzünden bozma mutluluk, 15.01.2009 00:19 ~ 00:25)
  13. samimi ama mesafeli, bir ankara insanı misali (fakat izmirli) mütevazi kişilik...

şimdilik bunları yazabiliyorum. daha sonra geniş bir tespitler dizisiyle yazıyı editleyeceğim.
    (kimulanbendenönceludmilladiyekayıtolan, 21.01.2009 22:35 ~ 19.04.2009 01:07)
  14. bir işi yapmayı ilk öğrendiğinizde, amaca giden yolda gerekli hareketin yanında bir sürü de gereksiz hareket yaparsınız, o işte ustalaştıkça parmağınızın ucuyla yapacak kadar ustalaşırsınız ya, kendisinin sözlük yazarlığı da böyledir. iki elini de bırakarak entry girebiliyor mesela.
    (yenisekme, 23.01.2009 00:34 ~ 00:34)
  15. farklı görüşlere saygı duymayı öğrenememiş, sıçtığı bok daha denize gitmemiş yazar kişisi tarafından tırt olmakla itham edilmiş kral abimizdir. bi tarafında olmaz onun biliyorum ama ayranı iyice kabaracak çoluk çocuğa uyuz olup yazmayacak diye endişeleniyorum ben.
    (madboy develop, 30.01.2009 22:59 ~ 31.01.2009 01:13)
  16. az lafla kafiyeli bir şeyler yazmaya çalışırken cahil cühela tarafından bırak yanlış anlaşılmayı, anlaşılamamış değerli üstad. o kadar dedim özel mesajla demi "sözlükte siyaset yapma" ama dinlemedin. siyasetten başka şeyler var mı dedim yok dedi. "peki aşk?" dedim. cevab veremedi*

boşver ben ezelden beridir sinirliyim sinirli yaşarım mottonla devam et. sevenlerin, izleyenlerin var. ya sev ya terket diyenlere inat sevmiyorum da terketmiyorum da diyebilmeli. "sizin gibilerin elinden alıp daha güzel bir dünya, daha güzel bir ülke yaratmak için terketmiyorum ve daha yaşanılır, daha sevilir kılmak için terketmiyorum" diyebileceğimiz bir dünya mücadelende devam et.

sakın ha..bencillik edip bizlere kalacak diye değil. güzel kızlarımıza, oğullarımıza kalsın diyedir bütün çabamız. bunu da koy sepete

etti 1-2. e malum burası deplasman. o yüzden 1'i öne ikiyi arkaya yazdım*
    (asayisberkendal, 30.01.2009 23:07 ~ 23:19)
  17. doğru söyleyenin dokuz köyde barınamadığı gerçeğiyle, onuncu köyde davul zurnayla karşılayacağımız yazar.

(bkz: haklıdır ezelden)
    (toşdidi, 30.01.2009 23:37)
  18. tuhaf bir şekilde, sevmemekle suçlanan sağlam yazar.
    uzun zamandır takip ederim kendisini, ben de neyi sevmediğini gözlemlediğim kadarıyla aktarayım madem. bu adam hakikaten birilerini sevmez bu doğru, ideolojilere köle olmuş sürü zihniyetindekileri sevmez mesela. kendinden olmayanı öteki ilan edeni, din istismarcılarını, köken yaftacılarını, ülkeyi babasının malı bellemiş, türlü dalkavukluklarla yalnız ve güzel ülkemin başına çorap örenleri sevmez, yalan değil.

diğer yandan, kendisi faşistlerin dillerine pelesenk olmuş nefret kokan tırt sloganların aksine bir gün bu topraklarda yeniden sevginin hakim olacağını bilir, bu düzenin elbet değişeceğine tüm kalbiyle inanır. bu durumda terk et diyene de bok yemek düşer(afedersiniz).

aylar sonra gelen ek: buralar hep dutlukken kankamıza destek çıkmış, yazmışız üç beş satır. şimdi bakıyorum ki suçlayan eks olmuş, suçlanan abimizin ordu kadar kankası olmuş. sıkıysa bir daha coşun bakalım. hahah.
    (tayyizemane, 31.01.2009 00:49 ~ 03.08.2009 19:55)
  19. hiç sevmediğim bir yazar. zurnanın tırt dediği konularda çok pırt yazılar yazıyor. allahın zırtı seni.
    (amuda kalkan imam, 31.01.2009 01:43)
  20. tanıştığıma memnun olduğum güzide yazar. umarım hoş bir 14 şubat geçirir.
    (pembe bir mısradır aşk, 02.02.2009 00:07)
  21. karşınızdaki kişide "kimya mı daha önemlidir ,fizik mi ?" sorusuna "biyoloji akıllım biyoloji" diye cevap verebilecek bir yazardır kendisi.ama kimyanın daha mühim olduğunu anlamıştır kendisi.
    (n excantric matmazel, 02.02.2009 13:23)
  22. bence yalan söylüyor arkadaş. sinirli falan değil. pek bir sempatik olduğunu düşünüyorum kendisinin.aynı zamanda da yardımsever kişilik.

saygılarımı sunuyorum efenim.
    (n excantric matmazel, 02.02.2009 22:21)
  23. çabuk unutuyor. çok çabuk hem de. kayboluyor ortadan, hesap kilitlemeler falan... olmamış diyor, kendisine 10 üzerinden 3 vererek onu haftanın neredesin firuze'si seçiyoruz ve akabinde kulaklarımızdan tavana asmasın diye topuklarımız kıçımıza vura vura kaçıyoruz.

geyik bir yana, artık arayıp sormuyor, selam vermiyor, hesap kilitliyor ama; hiç unutmuyorum... bir gün msn'de konuşurken, "ver kız telefonunu, arayacağım seni!" demişti. sonra aradı da. bir de baktım karşımda babam gibi bir adam.* "o okulu bitirmen için 3 yıl daha veriyorum sana. 3 yıl. daha fazla değil. bi' bitmesin... bak ne yapıyorum o zaman!" diyor. "hacettepe'de çalışıyor kız kardeşim. gelirim bak!" diye korkutuyor.

bi' şey diyeyim mi? 5 dersten kaldım ben. hadi gel de kulaklarımdan tavana as bakalım. hiç olmazsa yüzünü görmüş oluruz. *
    (usako, 12.02.2009 08:42)
  24. işkembesi geniş bir yazar gördüğüm kadarıyla. türkiye'de organ nakli yakın zamana kadar yasadışıymış, hatta diyanet işleri başkanlığının açıklaması ile yasallaşmış falan. senin tarih öğretmenin kimdi çocuğum?
    (easy company, 21.02.2009 05:24)
  25. eleştirilerine, verdiği ayarlara kurban olduğumdur.
    bir adam sadece güzellik hediye edebilir mi çevresindekilere ? o adam sinirliyim ezelden ise daha güzelini bile yapabilir. tanıştığı herkese hayatın kıyağıdır. bunun verdiği güveni her zaman duyabileceğimi bilmek ne hoş.
    çevresine at gözlükleriyle bakanlara inat aklıyla, fikriyle herkese ışık olduğu için ayrıca teşekkür etmeli.
    (hüzünden bozma mutluluk, 21.02.2009 20:31)
 sayfa  / 7

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil