|
|
- asıl vahim olan, bu testi yapıp olumsuz sonuç aldığında sevgilisine trip atan salaklardır.
- öyle testler değil papatya falı önemlidir bu konularda. (bkz: papatya falları)en doğruyu çıkarır.
- saf aşık: aşkııım sen beni gerçekten sevmiyosun
acınası sevgili: aşkım seni seviyorum
saf aşık: yalan sölemee bana sevmiyosun
acınası sevgili: aşkım ya saçmlalama. nerden çıkarıyosun durup dururken şimdi böle saçma şeyleri ?^'!+'+???
saf aşık geçen gün fal da çıktı o sarışının saçlarını yolarım ben!
acınası sevgili: aşkım ne sarışını ne diyosun sen?'^?
saf aşık sus! bi de savunmaya geçme hemen. sabah sevgiliniz sizi gerçekten seviyor mu testini çözdüm
orda da çıktı
acınası sevgili: '^+^&+/&(%!+
saf aşık bitti tamam mı bittti . git o sarışına ööööuooo (burda iğrenç ve yapay bi ağlama efektiii)
acınası sevgili: aman be .iktir git. evet o sarışın kimse bulucam onu len ne bu kaç aydır yok falmış testmiş
sarışınmış.allah belanı versin bee hayattan bezdirdin beni.sana inat bulucam nan o sarışını
saf aşık: biliyodum zaten. öööuuoooo
- bu tarz anketlere inanıp, bunların sonuçlarına göre kız/erkek arkadaşına trip atan veya sahte "aşşkkııım" şeklinde davranışlarını belirleyen kişiler için öncelikle sorulması gereken soru olarak;
(bkz: siz gerçekten sevgilinizi seviyor musunuz)
- böyle bir şüphe varsa ortada bir ilişki yoktur, yoktan da vardedilemeyceğine göre çabalamak anlamsızdır şeklinde cevap vereceğim soru ;diyerek tanımı yapmış olalım bakalım.
- gözlerine bakmak yeterliyken, zaman kaybından başka bir işe yaramayan, dandik kadın dergilerindeki en popüler test konusudur.
- "a mı diyim, b mi diyim, c mi diyim, d mi diyim, ne diyim?"
(bkz: recep ivedik)
- gözlerinden anlaşılır sevip sevmediği.
pinhaninin dediği gibi gözler anlatır
"sözler az kalır, çaresiz kalır
gözler anlatır, aşkı gözler anlatır"
- cem yılmaz'ın hikayesindeki nergis çay bahçesi fenomenine uygun bir cevabı hak eden soru.
- sevgiliniz sizi gerçekten seviyor mu?
- bilmiyorum seviyor mu?
- eğer birinsan sevdiği kişinin kendisi gerçekten sevip sevmediğini, küçük kutucukları doldurup hangisi fazla çıktı acaba diyerek öğrenmeye çalışacaksa; hiç uğraşmasın direk ayrılsın dedirten ucubik testlerdir.
- tabiiki sevmiyordur cevabına inanların yoğunlukta olduğu sorudur.sevse böyle yapmazdı derler arkasından.
- sorunun cevabı sizin sevginizle doğru orantılıdır.
- (bkz: ben bilmem beyim bilir)
|