|
|
- yok yok.. öyle bir durumda değilim.hem sevgilim falan da yok.ama olması da çok güzel olurdu diye düşünüyorum.ntv kanalına girdiğine göre çok akıllı biri olduğu kesin.çok iyi bir üniversiteden yüksek bir başarıyla mezun olması ihtimali de kuvvetli.ingilizceyi de ana dilleri gibi konuşan bu kişilerin ikinci ve üçncü bir dili konuşabiliyor olması da yüksek bir ihtimal.bildiğin kültür hazinesi işte.
böyle bir kanalda haber programı sunması için de güzel olması gerekiyor.(ntv'nin bayan haber spikerlerinin güzelliği daha önceden defalarca yazar arkadaşlarımızıca yazılmıştı).hem muhteşem bir bilgi birikimine sahip, hem ayaklı bir kültür hazinesi hem de güzel bir kız.daha ne istenebilir ki...
- herkesin yanında 'benim sevgilim spiker.hemde ntvde haber sunuyoooo' diye gerine gerine hava atabileceğiniz bi durum.eh bide yakın bi zamanda o sevgiliyle evlenilecekse,övünme cümlesi çok daha kaymaklı olabilir.
- ntv'de haber programı sunan sevgiliye sahip olmak için yine ntv'de en azından haber bölge müdürü olmak gerekir. sanmıyorum ki bu güzel spikerlerimizin hiç biri götünde yırtık donuyla gezen üniversite öğrencisine dönüp baksın.
- uzaktayken bile hasret giderir insan. televizyona dayar yanağını, ekranı öper, camı okşar. platonik de olsa sevgilim banu güven ile gurur duyarım ayrıca.
- (bkz: hayallerde yaşıyor bazı ibneler)
(ispik, 22.07.2008 16:05)
- bu sevgili mirgün cabas olsaydı eğer bütün gün ntv açık olurdu herhalde.
(letgo, 22.07.2008 16:07)
- bu sözlükten hiç kimsenin bilebileceği bir durum değildir.
- (bkz: sevgilili seyirciler)
- (bkz: sevgilinin magazin programı sunması)
(luto, 22.07.2008 16:25 ~ 16:27)
- cümle alemden sabah akşam nazar çekeceğiniz durum.
burcu esmersoy, hazır boşanmışken, hazır boştayken neden olmasın lan. kanalı açtım bekliyorum. ok. bye.(amedian, 22.07.2008 16:34 ~ 16:34)
- ntv kanalının birbirinden güzel ve akıllı haber programı sunucuları olmasından dolayı çok istenen bir durumdur.
- -aşkım bu geceki haber bülteninden bana selam yollar mısın kahvede havam olsun millete karşı
-ama aşkım
-zaten gecenin bi vakti kim izler ntv yi haberi..he aşkım
-tamam necati tamam
-haber bültenimizi necati bugün aramadın başına bişey mi geldi yoksa yine karı kız peşinde misin diyerek kapatmak istiyorum..hepinize iyi hafta sonları sana değil necati..
-haber bültenimizi necati bugün 2 yılı doldurmuştuk ama insan bi buket çicek alıp gelir be dangalak herif diyerek kapatıyoruz..
-haber bültenimizi necati annemler yarın akşam yemeğe bekliyor gelirken doğru dürüst bişeyler giy bide şu sakalı kes bana layık olmanı bekliyorum senden diyerek kapatıyoruz..
- galatasaraylı arif erdem'in yaşadığı durumdur.
- programa konuk olarak aldığı kişinin karşısında aciz kalması durumunda size stüdyoyu bile bastıracak bir durumdur. hele ki konuk, dinlemesini öğren, hep sözümü kesiyorsunuz ama ayıp oluyor, bu konuda çok bilgisizsiniz gibi ağır ifadeler kullanırsa vay evde oturanın haline.
(füçır, 24.07.2008 15:47)
|