|
|
- siz uyumaya çalışırken, sevgilinin yanınıza oturup o anda kafasından uydurduğu yarı masum, yarı psikopat, yarı kan pas kir içerisindeki konularla masallar anlatmasıdır. var böyle bir şey.
- daha kötüsü, sevgilinin masal yaşatması olabilecek durumdur.
gayet grotesk masallarda kahraman olmuşluğum vardır efendim. aslında fantastik hikaye demek daha doğru olabilir. zira her türlü işkence sahnesi olduğu gibi, bir nevi tarantino filmi de diyebiliriz, diğer yandan gerçek olamayacak kadar acıydılar.
işin kötüsü, göz görüyor, gönül katlanıyor. hiçbir allah'ın kulu da itiraz edemiyor. bir masalın içinde, ölmeye mahkum bir karakter olacaksın diyorlar, sonra gidip tıpış tıpış kabul ediyor insan. halbuki uzansan kanepeye, dizlerine başını koysan, sonu mutlu biten bir masal anlatsa... yok illa uyuyan güzeli öpen prens'e bakakalan kurbağa olacaksın...
- bazen çok kısa bir masaldır anlattığı. "seni seviyorum"dan ibaret
- nazlı tolga'nın sunduğu her fox tv haberi'nin ona aşık bu bedende aldığı haldir sevgilinin masalları.
- elinizde olmadan kendinizi o masala inandırmanıza bile sebebiyet verebilir...
- sevgilinin duygusallaştığının alametidir. sizi romantik hale getirip kendisini sevdirmek istiyordur.
- artık sevgili değilizin uzatılmış halidir.gidenler ve gitmek isteyenler yapar genelde.
seni çok seviyorum,çok seveceğim.ölene kadar gönlümün bir köşesinde sen buna inanmasanda sana ayrılmış bir yer hep olacak.biliyorum pişmanlıktan öleceğim kafamı duvarlara vuracağım,senden başka kimseyi senin kadar sevemeyeceğim,bu ilişkiyi buraya getiren benim,sen çok iyiydin.hata bende.ben beceremedim.kısmetse eğer biz birbirimizin olacaksak şimdi ayrılsak da kader bizi birleştirecektir.buna çok inanıyorum.ne olur bana kızma,kızsan da haklısın ama kızma.seni çok seviyorum.(mutsuz, 20.07.2008 17:00 ~ 03.09.2008 01:23)
- - nerdesin orhan? ağaç oldum burda.
-ya aşkitom neler oldu bilemezsin. tam yola çıktım geliyorum. inanamayacaksın ama deprem oldu, yer yerinden oynadı sanki (bkz: orgazm olmak). arabadan indim sahilden yürüyerek 15 dk ya yanındayım diyordum ki. birden tusunami çıkmaz mı? (bkz: boşalmak)sana ulaşabilmek için metrelerce dalgalarla savaştım sularla boğuştum ben biliyor musun? (bkz: gusül abdesti)benim gibi fedekar insan zor bulunur. (bkz: sevgilinin masal anlatması)
- ay canikom yerim ben seni..(bkz: salak kız)(eleyasi, 20.07.2008 17:12 ~ 17:13)
- eğer sevgiliniz uzaktaysa, siz de tekseniz evde, aileniz de yoksa ve uykunuz kaçmışsa, bir çocuk gibi sevilip korunmaya ihtiyacınız varsa, karşınızdaki insan da sizin aslında küçük olduğunuzu biliyorsa, telefonda doyum olmaz o anlatılan masallara. hiçbirzaman sonunu dinleyemezsiniz siz, başınız düşer arkaya, telefonunuz ellerinizden kayar. huzurla dalarsınız uykuya. bir onbeş dakikalığına da olsa çocukluğunuza geri dönmüşsünüzdür, aşktan öte şefkat de vardır ilişkinizde bunu anlarsınız. sabah uyandığınızda son zamanlarda geçirdiğiniz en güzel uyku olduğunu farkedersiniz o geceki uykunun. sabah sevgilinizi arar, masalın sonunu sorarsınız o da ısrarla anlatmaz, siz yine uykusuz ve yalnız bir geceyi beklersiniz, masalın sonunu öğrenmek,tekrar çocuk olmak ve güven dolu bir uykuya dalmak için..
- sizi aldatıyorsa zaten sürekli yaptığı şey.
- anlatılacak masala bağlı olarak "keşke"lik bi hadisedir, romantizmi iliklere işletir..
- evet anlatabilir ama bir tek farkla... başkalarının anlattığı masalların sonu güzel biter, onun anlattığı (yaşattığı) ise berbat...
- -------çok acayip duygusallık var öyle böyle değil--------
sevgilinin kendisi de masalsa hiç bitmesin denilecek anlardır.
-------uyarmıştım---------
- masallardan soğutan olay.
- ilişkinin her anında yapmıyorsa tabi ki güzel bir olaydır.
(fular, 21.07.2008 10:10)
- eğer ertesi günün çok yoğun olacağını biliyorsa ve siz şımarıklık yapıp bir türlü uyumuyorsanız. sevgilinizin bu nazınıza katlanıp size masal anlatmaya başlar. aynı gökyüzü altında olduğunuzu hissettirir, öyle bir dökülür ki sözcükler dilinden, onu dinlemek huzur verir. masum masum koyarsınız başınızı yastığa, içinizi ısıtan o sesini dinlersiniz doyasıya. o an sizden mutlusu yoktur. kullandığı sözcükleri o kadar güzel şeçer ki, gözlerinizi kapattığınızda adeta dans edersiniz o cümlelerle. doğayı çok sevdiğinizi bilir ya, kişiselleştirir sizin doğanızı. bıkmadan usanmadan anlatır, kendi göz kapakları ağırlaşsa bile asla bırakmaz masalınızı siz uyuyana kadar. arada o iç çekişlerinizi, yüzünüzde oluşan tebbessümlerinizi hissetmezse anlatamaz devamını. ne zaman ki, yüzünüzdeki oluşan o tatlı gülücükle gözleriminizin kapandığını ve artık uykuya daldığınızı anlar, işte o zaman tatlı uykular meleğim, rüyalarında yanında olucam ve bir kez daha anlatıcam sana sevgimi der. ve kapatır telefonu.
- çalışmaktan yorgun düşülmüş bir gecenin ardından, sabahın ilk ışıklarıyla siz artık huzur içinde yatağa gitmeden önce anlatılmış masallardır. bütün iyiliklerin sizde toplandığı, bütün kurbağaların o olduğu, sonların hep mutlu bittiği.
"kapat gözlerini prensesim, yanında olmasamda kalbim kalbinin üstünde çarpacak. tüm melekler uyuduktan sonra gelip dudaklarına son öpücüğü ben konduracağım. hep seveceğim seni..."
- genelde ilişkide erkek tarafının üstlendiği hede.onlarmı çok hatalı yada bizmi saf!!!
- keyifsiz olduğunuzu farkettiği zamanlarda sizi mutlu edebilmek amacıyla canınızın size bazen başından geçenleri, bazense sevdiği güzel hikayeleri anlatması, sizi bir anlık da olsa uzak diyarlara, kaf dağının ötesine götürmesidir, size kendinizi periler padişahının kızı gibi hissettirmesidir. ilaç gibi gelir, hiç bitmesindir.
- (bkz: bana bir masal anlat aşkım)
|