|
|
- dördüncü nesil, hoş gelmiş, sefalar getirmiş yazar.
- adem in oğlunun adıdır. (bkz: tevrat)
- aynı liseden bir yıl ara ile mezun olduğumuz yazar kardeşim.
- "uzun zamandır yazmak isteyip de yazamadığım,bir türlü beceremediğim,hani sevgilisine mektup yazmaya çalışan kişinin hangi kelime ve cümleyle başlaması gerektiğine karar veremeyerek bütün kağıtları çöpe atması gibi bir türlü en doğru ifadeleri bulamadığım "eternal sunshine of the spotless mind"ı öylesine muhteşem anlatmıştır ki sanırım benim yazım bir kaç yıl daha ertelendi" dedirten yazardır.
lekesiz girisine sonsuz günışığı dileyerek favorilerimize ekliyoruz.10 puan 10 puan 10 puan
"how happy is the blameless vestal's lot!
the world forgetting, by the world forgot.
eternal sunshine of the spotless mind!"
buradan bakınız editi: @2201079
- sözlüğe taze kandır.
bitürlü cümlelerimi toparlayıp da yapamadığım yorumlarımın sahibidir. eternal sunshine of the spotless mind ve pride and prejudice yorumlarını okuduktan sonra "şerefsizim benim aklıma gelmişidi" dediğim yazar. ayrıca özgürlük ve sinema adlı yazısını da bi nefeste okutmuştur. uzun film yorumlarını okumak da pek keyiflidir.
takiptedir... keşfedilmelidir...
- ilk olarak eternal sunshine of the spotless mind hakkında yazdığı @2201079 numaralı gerçekten harika girisiyle dikkatimi çeken ve gün itibariyle ortak zevklerimizin çokluğuyla beni hayrete düşürmüş yazar...ayrıca çok sevdiğim filmler*** hakkında yazmış olduğu yorumları okumak ayrı bi keyif haline gelmiş durumda...severek takip ediyoruz...
- (bkz: sinemasever)
- henüz keşfettiğim @2210386 nolu girisiyle beni benden almış bir yazardır kendisi
- sevgili dost, müstakbel ortak..
- büyük sevgi duyduğumuz sinema sayesinde tanıştığım şahane insan. birlikte aldığımız "güncel sinema ve uyarlamalar" dersinin ilk birkaç haftası bendenizin asosyelliği ve kendisinin bilmem ne tür bir özelliği sebebiyle sadece 1-2 cümleyle sınırlı kalan konuşmalarımız kısa zamanda yerini otobüs durağına kadar olan kısa yolda sinema ve geyikten oluşan sohbetlere bırakmıştır. futboldan başka bir şey konuşmayı beceremeyen hemcinslerimle dolu bir ortamda, sinema ve çizgi roman gibi konuları hakkını vererek konuşabilmesi; sonsuz geyik üretme süper gücüyle çok sevdiğim bir kişilik olup çıkmıştır. ha, bir de bir daha çağan ırmak'la buluşma "şans"ına erişebilirsem yanımda götüreceğim kişidir.
- 'izdivaç'a katılayım ve 5. dakika'da "ben aslında koca arıyorum" açıklaması yapayım' formatlı planımdan korkmuş, "sonra sen beni talip olarak arasan süper olur" teklifimden dehşete düşmüş ve her şeyi inatla reddetmiş ve böyle bir fikri ölümle bağdaştırmış saygısız yazar. kendisi yüzde yüz heteroseksüeldir. oysa ki biz rating rekorları kırıp türk tv tarihine geçecektik, olmadı...olamadı. olsun, kendisine saygım sevgim sonsuz. bu sene okulda kurulması muhtemel yalnız kalpler kulübünde başkan yardımcılığı üstlenme olasılığı da vardır. ben daha ümitsiz vaka olduğum için bendenizi başkanlığa uygun gördük. ayrıca final şarkısı olarak kafasında son melodinin bu kadar yer etmiş olması beni endişelendiriyor... buradan tekrar ediyorum: o şarkıyı ben kullanacam!!!
ayrıca az önce gördüğüm reklam sonrasında anladım ki bugün kendisinin en mutlu günlerinden biri olsa gerek: var mısın yok musun yeniden başlıyormuş. haydi setheleh televizyon başına!!
- enteresan bir dönemeçte, hani dönüşü olan ama döndükten sonra esen yellerle baş başa kalınabilecek durumlardan birinde.
bazen kendinizin diğer onca insandan neden farklı olduğunu düşünürsünüz. bir işi onlardan daha iyi yapabileceğinizi size düşündüren en ufak bir ışık görürseniz cesaretlenirsiniz. şimdi ışığı görmüş biri olarak risk almadan yaşanmayacağının, hepi topu bir canımız olduğunun bilinci ve hissiyatı ile hareket eden bir faniyim. belki sonradan pişman olacağım , dorothy 'nin eve dönmesi gerekecek ama şimdi tüm kalbimle inandığım yoldan gitmeyi seçtiğim için huzurluyum. belki çok şabalağım, bunu nick altına yazdığım için de aynı derecede garibim ama olsun; en azından deniyorum. bu da bir şeydir değil mi?
|