beşiktaşın altayapısından çıktıktan sonra yeteneği ile göz kamaştıran, bir o kadar da gamsız olan, dünya yıkılsa umrunda olmayan futbolcu. beşiktaş tan sonra sırası ile istanbulspor fenerbahçe galatasaray trabzonspor galatasaray ve tekrar beşiktaş a dönen müthiş sol ayak (bkz. dört büyüklerde oynayan futbolcular).futbol yeteneği hakkında oturulup kitaplar yazılabilecek fakat bu aralar formsuzluğu ile bizleri * derin üzüntülere gark eden top cambazı
sol ayagını raket gibi kullanan ama beynini bir o kadar kullanamayan yetenekli futbolcu.eger aklınıda sol ayağı gibi kullansaydı şimdi zidane'nın yerinde o olabilirdi.
beşiktaşın frikiklerini genelde kullanan ve doksana isabet ettirebilen ancak o kadar antrenman,maç derken hala nasıl bu kiloda olur ayrıca daha sivri ve atak olmalı diye düşündüğüm futbolcu..(beşiktaşımızın golu 10 numaralı formasıyla yalçııınn sergeeennn)
geçen haftalarda yaptığı bir açıklamayla beni yaran kamyon şöföründen bozma futbolcu.maçtan alınmasına sinirlenip sinan engine "sinan abi hoca neden beni aldı anlamadım,ben motoru komple değiştirdim artık koştukça koşasım gelio" * demiştir
diskonnektus erektus'un tabiriyle antik popo sahibi sergen.her milan maçı izlediğimde aklıma gelen galatasaray'da oynadığı için nefret edemediğim futbolun ilke ve etiğine aykırı herşeyi yapmış futbolcu. yeteneklidir ama hem de çok.
yine de gönül isterdi ki italya'da bir sezon futbol oynasın rakip olarak da onu marke edecek kişi gennaro ivan gattuso olsun.*
her sene bir başka takıma transfer olduğu dönemlerde her sezon başı gazetelere çimenlerin üzerine boylamasına yatıp poz verirken "yatmaya gelmedim" demecini veren,yetenekli,akıllı ama amaçsız futbolcu.
farklı takımlardaki her kamp sezonunda iddia edilene göre 5-10 kiloluk fazlasını atan, her daim forma girmek, patlama yapmak üzere olduğu iddia edilen, ama 5 yıldır zayıflaya zayıflaya(!)* bitmek bilmeyen topçu.
ailton'un beyazı.