serdar ortaç ı sevmemek   

adana çık aradan

1. serdar ortaç ın bir bütün olarak sebep olduğu durum.
    (sedating, 13.08.2008 16:14)
  2. gayet normal bir durumdur, herkes herkesi sevmek zorunda değildir.
    (boşgezeninboşkalfası, 13.08.2008 16:19)
  3. hemen hemen aynı gibi gelen şarkılarından, o capon gözlerinden, karabiber şarkısındaki hal ve hareketlerinden, göbekten zeytin yemesinden, askerlikten yırtmak için gözüm uzağı görmüyor ayağına yatıp daha sonra milliyetçi geçindiği için olabilir. daha uzar gider bunlar aslında ama gereksiz bir adam için gereksiz yere kasmaya gerek yok diye düşünüyorum.
    (refugee, 13.08.2008 16:23 ~ 16:25)
  4. olur öyle. kişisel zevklerle alakalı. ben de sevmiyorum kendisini. aslında çok başarılı biri. şarkı sözleri falan gayet güzel.fakat biraz kendini tekrar ediyor gibi. zira kendisini dinlemediğim halde ona ait şarkıları tahmin edebiliyorum.(sözlerini kendisi yazdığı şarkılar) ve bir de özellikle sevmediğim bir huyu var. her klibinde/konserinde bir harem kuruyor. 15-20 tane kızı topluyor gıy gıy oynuyor. ne zaman vazgeçecek bu huyundan bilmiyorum. aç herif!
    (rushmo, 13.08.2008 16:26)
  5. bana gerçek geliyor. en az bülent ersoy kadar gerçek. heykeli dikilecekler hanesine çekinmez yazarım adını... çünkü sahteliğiyle sığlığıyla o kadar gerçek ki... ve çoğumuz küçümsesekte jargonunu, bazen o kadar net ve gerçektir ki... netice itibariyle ona kadar sevilmeyecek çok şey var. ben rahatlıkla ona kadar sevilmeyecek neler var hanesine de çekinmez yazarım adını... hem neden niye çekinecekmişim ki...
    (kabaramazsınkelfatma, 13.08.2008 16:28)
  6. nolur gitme ufak tefek şeylere kızıp gitme.. şeklinde devam eden bir şarkısı vardı. bunun klibini sesi kapatarak izlediğinizde (sahnelerle daha iyi alay edebilmek için) dehşete düşerdiniz.zenci korumalara gelince kopardınız. sonra bu adamı kim sevip ciddiye alabilir derdiniz. sonra da ismail yk nın konserinde de izdiham yaşandığını düşünüp, kafa yormazdınız.
    (en yavas kaplumbaga, 13.08.2008 19:49 ~ 19:51)
  7. kendisi hakkında pek bir bilgim olmamasına karşın "melek misin gümüş sögüt dalı mı?" diye yazmış olduğu şarkı sözünü gördükten sonra arkama bakmadan kaçmamı sağlamış insandır. melekle gümüs söğüt dalı arasında ne kadar ortak nokta vardır yada birbirlerinden ne kadar ayrılardır ki böyle bir benzetme yapmış bilemiyorum.
    (funfighter, 13.08.2008 19:52)
  8. (bkz: vicdani red)
    (peace sells and i m buying, 13.08.2008 20:01)
  9. sadece yaz parçaları yapması, aynı melodilere farklı boş sözleri yazması, kendini bişey sanıp ortalıkta kasıntı kasıntı dolaşması gibi birsürü neden vardır bunun için ama en çok sinirimi bozanı bülent ortaçgil, mfö gibi devleri unutup kendini türkiyenin en iyi sanatçısı ilan etmiş olması ve önüne gelene çamur atmasıdır! sevmiyorum adamı ya ne şarkılarını seviyorum ne kendisini zorla mı?
    (mrs lovett, 13.08.2008 22:29)