sarhoşken sevişmek   

adana çık aradan

1. oldukça etkili olabilecek aktivite, fakat bu aktivitenin etkinliği sarhoşluğun derecesine göre değişir, ne kadar çok sarhoşsan o kdar etkili olabilecek aktivite, tabi uyandığında bu etkinlikten eser kalmayabilir...
    (edinburgh, 26.03.2004 14:34)
  2. alkol duyularımızdaki iletimi yavaşlattığı için erken boşalma sorununu bir bakıma ortadan kaldırır.ancak fazla alkol boşalmanıza tamamen engel olur.uyursunuz,sızarsınız,rezil olursunuz.
    (abandini, 26.03.2004 14:40 ~ 03.04.2004 13:16)
  3. - bu çocuk kimden diyorum sanaaa.
    - e hatırlamıyor musun hani o akşam........ diye diyaloglara sebebiyet verebilecek eylem.
    (mazzo, 26.03.2004 19:47)
  4. çakırkeyifken güzel, zil zurnayken saçma olabilecek işteş eylem
    (neverland, 26.03.2004 20:02)
  5. pipinize daha kolay söz geçirebildiğiniz,kasmanıza gerek olmadan ne istediğinizi partnerinize rahatça söyleyebileceğiniz durum.
    (wonderkid, 03.04.2004 11:19)
  6. alkol miktarı abartılmadığı sürece normalden daha güzel olan eylem. sınır aşılırsa her şey berbat olur, işin tadı kaçabilir.
    (aqua, 29.08.2004 00:32)
  7. aslında genelinde tüm yasakların ortadan kalktığı ve sarhoş tarafın yada tarafların birbirlerini ve ne istediklerini daha açıkça ifade ettikleri durumdur.sarhoşken sevişirken ayıp kavramı sıfıra iner.
    ayıkken sevişenler:
    -ceren canım seni nasıl arzuluyorum bilemezsin
    -ayy ali bende seni
    sarhoşken sevişmek
    -ceren aç ağzını yum gözünü...
    -alii alii ewett daha çok daha çok..
    (azami kırk çöp, 03.04.2005 02:12 ~ 02:14)
  8. (bkz: azı azdırır çoğu sızdırır)
    (bkz: alkol)
    (gelirsemkal, 09.04.2006 07:12)
  9. ereksiyon problemi yaşanabilir.
    (kubrick, 09.04.2006 12:26)
  10. alkol aldıktan sonra sevişmek söylenenin aksine pek mantıklıca bir hareket değildir. alınan zevki arttırmadığı gibi, performansı da olumlu yönde etkilemez. fakat ensenizdeki en ufak nefesi bile doyuma ulaşacak kadar şiddetli hissetmek istiyorum diyenlerdenseniz; alacağınız madde alkol değildir kesinlikle. yine de siz akıllı olun; her şeyi ayık kafayla yapın. sonuçta sevişmek, alkolsuz çekilmeyecek kadar iğrenç bir eylem değildir.
    (jellicle, 09.04.2006 12:28)
  11. - cerenn, gel burayaaa... uuuuv! buzz gibisin, üşüdün mü?[yanaklarından tutar]
    - [anlamsız bir takım sesler]
    - iyi misin sen? bir yerine bir şeyy mi oldu?
    - [takırtılar]
    - cerenn? konuşsana allah allaaaah![hafifçe sarsar]

***adamın elindeki abajur yanar***

adam: bu ne be!
    yatağın alakasız bir yerinde ceren: horrr...
    (mavio, 08.02.2007 10:21 ~ 16:01)
  12. vergül: göaarburrpp, ay sokcan dur midem şey oldu..
    sokcan: ne oldu bebeğim? ohgyşşş..
    vergül: ay çok içmişim gaz oldum.. çok baskı yapma çişim geliyoooo..
    sokcan: e ama vergülcüm, nası sokucam baskı yapmazsam?? dur bari şöyle deneyelim..
    vergül: ay dur kusucam!!!
    sokcan: hay mına kodumunun... sevişeceğimizi bile bile 2 litre bira niye içiyorsun vergül?! neyse tuvalete gidiyorum ben, patlatcam bi..
    vergül: ay gelirken bana bi bardak su getirsene, çok fenayım..
    sokcan: abaza öleyim daha iyi beeee..
    (stelloid, 22.05.2008 22:15)
  13. alkolün cinsel isteği artırmak ve damarları genişleterek ereksiyonu zorlaştırmak şeklindeki 2 zıt etkisinden de payını alacek eylemdir sarhoşken sevişmek. sonra madara olmayın
    (bulletproof, 22.05.2008 22:21)
  14. körkütük sarhoş olunmamışsa, müthiş bir afrodizyak etkisiyle gerçekleşen sevişmedir.
    (nasıl yazmışım ama süper di mi, 22.05.2008 22:26)
  15. (bkz: geç boşalma)
    (rainbowmaster, 22.05.2008 22:44)
  16. sıfır konsantrasyonla gel-git faciasına sebep olabilecek ve şahin k misali " gelemedim karıcım" şeklinde abuk repliklere sebebiyet veren durum
    (profesore, 22.05.2008 22:52)
  17. gereksizdir. sevişmek birbirini seven iki insanın yaptığı bir eylemse eğer kendini bilmeden yaşanan sevişmenin hiçbir anlamı yoktur.
    sevişmek manalıdır,sevişmek güzeldir duygu yoğunluğudur,patlamasıdır. sen bu sevişmeyi sarhoşken kendini bilmezken duygusuzca yaşarsan ayının tekisin demektir. ama bu demek değildir ki sarhoş olduk sevişmeyeceğiz biraz ayıl kafan yerine gelsin karşındakinin kim olduğunu bil seviş sevişebildiğin kadar.
    yeterki hisset.
    (nagatik, 22.05.2008 23:05)
  18. sevişirken daha olaya giremeden kafasını kızın bacaklarının arasından son anda çıkartabilmiş ve de kendini daha fazla tutamayarak kızın ayağına -ancak oraya kadar tutup ayağına bırakmış- kusmuş bir arkadaşa sahip olarak yapılması tehlikeli ve g.t isteyen bi hadisedir diyebilirim. o talihsiz gecenin sonunda donsuz ve sevgilisiz olarak ortalık yerde kalınabilinir ya ya.
    (poisontendre, 22.05.2008 23:20)
  19. sakat iş.
    sarhoşluk anı libidonun göndere çekildiği zaman aralıklarından olsa da aynı bünye sarhoş olunca geçmişe pek bir saplanabilir. makina kodları beyinden göğüs kafesine akıverir. eskaza kişinin ya da karşısındakinin ağzından olmadık isimler çıkar, gözlerinden başka başka dudaklar geçiverirse bu güzelleme ansızın burundan geliverme mi?
    altım kuru keyfim yerinde insanları mümkünse cin gibi ayık, perdeler falan açık sevişsin.
    (palanthaser, 22.05.2008 23:39)
  20. bazı durumlar dışında etkili bir sevişme sağlanacak olan aktivite.şöyle ki,piizden sonra leş gibi bir sarımsaklı işkembe çorbası içilmişse(partnerde içtiyse sorun yok da)bir iki gün önce sağlam masturbasyon yapılmışsa aktivite sakata gelebilir.sürtünme etkili kıvılcımlanmaya mahal verilebilir...
    (donkıllıone, 22.05.2008 23:46)
  21. bir sarhoş sevişmesi ürünü olarak söyleyebilirim ki mamül defolu çıkıyor. hayır bilin istedim.
    (yaqui, 06.08.2008 11:10)
  22. daha rahat davranmanıza neden olacak aktivitedir. yeni tanıştığınız tek gecelik partneriniz ile daha sıkı diyalog içinde olabilirsiniz. isteklerini, arzularınızı daha kolay uygulatabilirsiniz. -bak görüyor musun ne kadar faydalı alkol?-

alakalı ya da alakasız olarak; (bkz: faideli bitkiler)
    (alt ve üst kenarları paralel olan dörtgen, 06.08.2008 11:26 ~ 11:33)
  23. (bkz: sikijem)
    (diazepam, 16.10.2008 02:05)
  24. kiminle seviştiğinin farkındaysan sorun olmayacak cinsel aktivite...
    barmenle sevişen adamlar gördüm, kendisine sorsan " ne barmeni beeahh, ancelina joliydi o" der, üstüne bide gegirir.
    (nickime kadar, 16.10.2008 02:24)
  25. zil zurnaysanız slow motion tadında rüya görür gibi sevişirsiniz.hani ortada bi çük vardır ama o sizin midir salih abinin mi orasından emin olamazsınız...
    (örümböcük, 16.10.2008 02:32)