samsung sgh d600 *  

adana çık aradan

1. samsung'un oldukça hoş bir tasarıma sahip, özellikleriyle "olmuş" denilebilecek telefonudur.

yukarı doğru kayarak açılan bir kapağı var ve bunu sağlayan raylı sistem kullanıcıya güven veriyor. görüntü kalitesi 240 x 320 piksellik ekranıyla mükemmel. bu telefonla word, excel, powerpoint, pdf, html dosyalarını yükleyip izleyebilme gibi bir ayrıcalığa sahipsiniz ki, bu da yanınızda sunum yapmak istediğinizde laptop taşıma gerekliliğinizi sona erdiriyor. yüklediğiniz mp3'leri kulaklıkla ipod kalitesinde dinleyebileceğiniz gibi kulaklık olmadan da gayet kaliteli biçimde dinleyebiliyorsunuz. telefonun iki yanında bulunan hoparlörleriyle verdiği ses kalitesi tartışmasız mükemmel. hatta yatarken yatağın başcuna koyup gerçek ses kalitesiyle çalan müziği dinleyerek uyumak oldukça hoş. telefonun arka kısmı anti bakteriyel malzemeden imal edilmiş, kullanırken içiniz rahat ediyor. kamerası 2 mp ve oldukça kaliteli fotoğraflar çekebiliyorsunuz. video kalitesi de pek çok telefona fark atacak nitelikte.

yaklaşık bir buçuk aydır kullanıyorum ve herhangi bir arızayla karşılaşmadım. ancak telefonda radyonun bulunmayışı ve zil sesiyle titreşimin aynı anda kullanılamayışı eksik yönleri. ki bunların da diğer özellikler yanında pek dikkate alınacağını sanmıyorum.

(bkz: samsung sgh x600)
    (selenge, 05.11.2006 15:13 ~ 15:24)
  2. canım cicim telefonum. aşığım ben ona. o kadar kullanışlı, o kadar işime yarayan o kadar işlevli bir telefon ki. hiçbir telefonu bu kadar sevmiş değilim. şahane foto çekiyor, yükle mp3'leri dinle istediğin kadar, arama kayıtlarının düzeni, mesaj şeysileri filan muhteşem.

7 aydır kullanıyorum, tık demedi.
    (clementine, 23.11.2006 13:45)
  3. televizyona bağlayıp çektiğiniz videoları televizyonda izleme imkanı olan telefon. ayrıca çok şık bir tasarıma sahip. alalı 4 ay oldu hala ekran üzerindeki koruyucu yapıştırmayı çıkarmadım. o derece sevdim, bağrıma bastım. *
    (bulsaraa, 11.06.2007 00:08)
  4. " telefon dediğin böyle olur. " dedirten samsung marka cep telefonu. herşey iyi güzel'de bataryası az gidiyor be kardeşim dedikten sonra kamera ve mp3 kullanımını azaltınca sorunun telefondan değil benden kaynaklandığını anladım. alternatifi nadir olan telefonlardandır.
    (beta, 27.07.2007 12:54)