|
|
- dördüncü nesil yazarımız.*
- pek meraklı, türk filmi tadında yazarımız.
- eğer yanılmıyorsam bugün doğum günü olan nesildaşım.öncelikle nice mutlu yıllara diyorum.umarım yaşadığı her günü bir öncekinden daha mutlu geçer.
tanışmamız bir ihtiyaçtan doğsa da ben tanıştığıma çok memnunum.(umarım oda öyle düşünüyordur.)
konuşmalarımızdan anladığım kadarıyla yardımcı olduğu insanlar sadece bilgisinden yararlanmış sonrada sormaz olmuş.(yanılıyor olma ihtimalim yüksek)
bilgi notu:"tam bu nokta da sözlüğümüzün çok yeni ajandasında ki koyu yazılmış 17.01.2008 tarihine gitti gözüm.evet yanılmıyormuşum doğum günüymüş*"
neyse diyeceğim o ki, yardım etmekten keyif alan bir yazarımızla karşı karşıyayız.bunu "sizin gibi çekirgeleri mutlu etmek yetiyor bana" cümlesinden anlıyoruz.. belirtmeliyim ki bende dvd sorunu çözülünce çok mutlu oldum.bu durumda sende mutlu olduğuna göre ne mutlu bize*.
neyse çok konuştum gene..tekrar nice mutlu yıllar diliyorum..
edit: biraz acele ettim anlaşılan 17'sine 15 dakika var daha...neyse affola..
- gayet panik bir halde yazdığım duyuruya cevap vererek beni aydınlatmış, paniğimi yatıştırmış ve bununla yetinmeyerek daha sonra da sorularımı bıkmadan usanmadan dinleyip ( ki gayet komik sorular sorduğuma eminim) çözüm bulmuş olan ve kendisine nasıl teşekkür edeceğimi bilemediğim yardımsever yazar.
- doğum günümü sözlükten ilk kutlayan yazar olup, hala daha kutlamaktadır. zira saat başı doğum günün kutlu olsun mesajı atmakta. sanırım bunu gün bitene kadar tekrar edecek. en içten teşekkürlerimi sunduğum, nesildaş yazar.
(bkz: teşekkür ederim)x 24
- yakın arkadaşları şanslı olan yazardır...zira üzüntülüyseniz çok iyi moral verir.
(poppy, 09.07.2008 01:22 ~ 01:24)
- yaklaşık bir saattir sanırım google earth harita da evimi bulmaya çalışan sevimli yazar. sonunda buldu, tebrik etmek lazım. bu durum benim de hoşuma gitmiş olacak ki "evin resmi yok mu? " diyip onu da aratmasını söyledim. biliyorum bazen çok oluyorum. neyse canım kola sayısı 5 e çıkar.*
- silme tarafımdan yapılmamış olup hatalı bakınız kullanımından kaynaklanmıştır. yine de samimiyetiniz için teşekkür ederiz.
(bkz: press nine for english)
- kendini çok yaşlı görse de oldukça genç yazar. çok iyi niyetli bunu görmemek imkansız. ama işte adaletsiz dünyada adalet aramak ve bulmak çok zor. bir şekilde bir birimizin kalbini kırıyoruz. bir çok kez kalbi kırılmış onun da. sanırım pes etmemiş, yardımcı olmaya çalışmış, yaslanacak omuz olmaya çalışmış, başkalarını düşünmüş biri. kendinden çok başkarına iyilik etmiş. biliyorum ki ödevini yapması için yalvaran arkadaşları ödevi aldıktan sonra kendisini msnden bile engellemiş. ödev çok kötü olduğundan yapmamış bunu tabi* ne kadar çıkarcı insanlar olduğumuzun kanıtıdır bu. ama o pes etmedi yardım meleği. en son hem zirveler* * hem istanbul fobisini yenmek hem de benim bilgisayarımı adam etmek için geldi. bir iyilikde dyydy ına yardıme deyim dedi heralde. neyse zirve sabahı geldi bize kahvaltı yaptık, kendisi kasılmaktan yiyemedi bir şey ama olsun* sonra bilgisayarı adam etti, uğraştı saatlerce. erken çıkmamız gerekiyordu, yol uzun pendik-beşiktaş. neyse çıktık sohbet ederken ilk zirveye* vardık. ilk dakikalarda kendimizi biraz üvey evlat hissetsekte sonralarda değişti durum. ordan hep beraber diğer zirveye* gittik. orda baya zevkli bir zirve oldu. kendimi biraz daha toparlarsam orayada bir kaç şey yazmayı düşünüyorum. neyse konumuz redghost. kendi takımı dökülüyordu, büyük mücadele verdi. takımının en iyisi idi.
zirve sonunda onu abisine teslim ettim ev sahibi olarak. pazar günü buluşur muyuz buluşmaz mıyız kesin bir karar veremedik(ben veremedim aslında,hep bir olay çıkar ya) pazar günü önceki günün yorgunluğuyla 11:00 gibi zor kalkabildim. kendisine ben çıkmadan çıkma demeye kalmadan ben kadıköydeyim dedi ve evet yaklaşık 3 saat beni bekledi* biraz morali bozulmuştu ama beni kırmamak için bir şey demedi. dedim ya iyilik meleği kendisi. bir istanbul fobisi vardı ve onu yıkmamız lazımdı fakat zamanda bir o kadar kısıtlı. akşam 20:00 de haremde olması gerekliydi.niye o gün gitmekte inat etti anlamdım ama neyse vardır bir bildiği. hemen eminönüne geçtik. bir istanbul kalsiği sultanahmet'e gittik. ayasofya benim yere batan sarnıcı senin gezdik. yorulduk. öncesinde balık ekmek yedirdim ona galata köprüsünde. ellerimi yıkamayı unutup silmekle yetinince gün boyu ellerimi burnuna tuttum*. yine bir şey demedi, dayandı sabretti. bir uçağa bindiremedim kendini, kara, deniz, metro, demiryolu ... zaman su gibi akıp geçti, çok eğlendik +2 zirve yaptık, güzeldi. başladığımız noktaya geri döndük.istikamet harem, otobüse de bindirip gönderdim evine,yuvasına. şahsım saat 22:00 de evdeydim,bitkindim yorgundum.(yakınmıyorum güzeldi ) bir daha gelsin yine gezeceğiz. bu sefer liste yaptık eksik bir kaç yer var oralara gideceğiz. hayır yani ben iyi rehberimdir ama zaman kısıtlıydı yani*
bir de sanırım kalbini kırdım istemeden, affetsin beni...o iyi ben kötü işte.hayat istediğimiz gibi gitmiyor arkadaşım, biraz daha zamana ihtiyacım var toparlanmak için ama beni tanıdıysa biraz ben pes etmem hemen bunu bil diyorum noktayı koyuyorum. bu arada evet ordaki kız3 benim ta kendim. stop.
not: beni .... ile ile karşılaştırma sürekli diyor ben de kendisine burdan beni diğer kızlarla karşılaştırma demeden edemeyeceğim.hopp aramız bozulur arkadaşım*
- red
aşçıya ısrarlar ahçı diyen cahiller
ghost
oldu mu şimdi hiç?
- sol frame'e yönelik hain planını suya düşürdüğüm yazar.
- an itibari ile sol frame i garip bir düzene sokan yazardır.
şöyleki;
· minibüsçü
· ibne (2) ::
· redghost (3) ::
· taksici ::
· hiçbir yere ait olmamak (3) ::
· toplam
· r ::
· e ::
· d ::
· aşçıya ısrarla ahçı diyen cahiller (6)
· g ::
· h ::
· o ::
· s ::
evet harfelere girilen girilerin hepsi bu yazarımıza aittir. dehşetle izliyoruz.
- (bkz: sol frame in ebesini sikmişsiniz be güzelim)
- sol frame'de yaprak dökümü yaşayan yazar.
- (bkz: reklamın iyisi kötüsü olmaz)
şimdi bende düşündüm aynı planı ama yemedi!!!
- bir ara çok bunalmış ve bunu sözlüğe yansıtarak çaylak olmuş yazar. yaklaşık 15 gün sonra da uçurulmuş. şu aralar biraz kızgın, biraz kırgın. kendisine haksızlık yapıldığını düşünüyor, yapılmıştır da. fakat nasıl türkiye'deki adalet işleyişi düzeltilemez ise, türkiye deki tüm alanlarda da bu böyledir.yapacak bir şey olmadığını bilmektedir. fakat o sözlüğün tüzel kişiliğini ve sözlükte arkadaşlarının gerçek kişiliğini seviyor. her ne kadar kimsenin onun uçurulmasının umrunda olmadığını düşünse de bu iki gerçek için 6. nesil olarak geri dönecek.
|