|
|
- ninja turtles adlı çizgi filmde kaplumbağalardan biri pizza yemeyi ve yapmayı çok sever dövüş aleti olarak çatal mızrak kullanır.
- leonardo da vinci'nin öğrencisi
- (bkz. raphael)
- an itibariyle çevrimiçi olan sözlük yazarı, van der vaart hayranlığıyla bilinir, ama söylemeden geçemicem onu ilk ben keşfettim
- büyük him fanlarından biri olduğunu düşündüğüm yazar
- aynı şeyleri düşündüğümüz yazar diye tahmin ediyorum...
- yahudilik teki 4 büyük melekten biridir. islam daki karşılığı israfil'dir. rafael - "tanrı şifa getirdi" anlamına gelmektedir. rafael - hava elementin özelliklerini taşır. sarı bir pelerini vardır. bilge ve sevecen görünümü vardır. sarışın ve mavi gözlü olarak düşünülebilir, elinde bir kılıç vardır.
(bkz: rafael),
(bkz: gabriel),
(bkz: michael),
(bkz: uriel)
- @488574 girşi ile beni güldüren ve gerçekleri söyleyen yazar.
- israil'in önemli silah üreticilerinden biridir. epey ürünleri vardır. bu arada hayfa'daki tesislerinde patlama olmuş. deney yaparken uçurmuşlar. 4 yaralı var şimdilik.
http://www.rafael.co.il(azwepsa, 27.02.2006 14:17 ~ 24.11.2007 08:33)
- gerçekleri insanların yüzüne vurmaktan hiç çekinmeyen ve kendi doğrularının her zaman arkasında olan realistik yazar.ayrıca kendisinin beni pesimistlikten alıp realistik akımına katma çabaları da çok büyüktür,o denli humanisttir kendisi..
( bu giri için ne bulacak ne söyleyecek merak ediyorum )
- (bkz: rafale)
- benim kadar çizgi roman ve film sevdiğine inandığım güzel insan.basketbol oynamak istediğim fakat bir türlü oynayamadım nadir kişilerdendir.
- yabancı futbolcu tematiğiyle sözlüğe bilgi katan, örnek alınası bir yazar.
devamını dilerim.
- şudur;
düştüğünüzde kaldıran el, yalnızken yanınızda yürüyen dev, güldürürken düşündüren,kafaya takmış düşünürken "siktir et gel pes atalım" diyerek hafifleten, deneysel makarna yapan, ihaleye dördüncü, alınganlıkta birinci, sevimli mi sevimli, "abi bu sene her derse giriyoruz" gazının mucidi, animeci, mangacı, sol ayaklı futbolcu...görünen kısmı buzdağının su üstünde kalan kısmıdır...onda dokuzunu suyun altına dalıp görmeniz gerekir...bilim adamları araştırmaya devam ediyor...gelişmelerle yeniden karşınızda olacağız..bizden şimdilik bu kadar..fakespere itüsözlük haber istanbul..söz sende ali kırca...
- sözlüğün gediklilerinden.sözlükle tanışmamı sağlayan,kendi deyimiyle yakışıklı değil ama sempatik(mütevazi biraz) insan.ev arkadaşım.kardeşim.dikkatleri hemen üzerine çekebilir(sempatik dedik ya).biraz depresif,biraz duygusal,fazlaca komik...
aylarca kurtulamadığımız deyimleri dilimize dolar.öyle ki 5 aydır her cümleye yok abi ya da şeyse diyerek başlıyoruz.evimizin direği.çok iyi makarna yapar ama yağını biraz fazla kaçırıyor.kendisine burdan sesleniyorum.lütfen...
her türlü organizasyonun içinde(karanlık işler çevirdiğine dair duyumlar aldık).taksime çıkılıp içilecek mi? hoop orda..alışverişe mi çıkılacak? hoop orda..evde pes mi atılacak? hooop burda.. pes demişken benden fazla olmasın iyi pes oynar kendisi.bi patch hile falan bişeyler var ama dur bakalım."cech'le gol atıcam olm sana" dediğimde dalga geçiyorum sanıyor.kork lan benden.
- evvela girimize legal bir hava katmak adına; birinci nesil hoşsohbet bir yazar, ailecek, sülalecek, hatta yedi ceddimiz severek, beğenerek, peşine takılarak -toslamalara mahâl vermemek, yakın takipten trafik cezası yememek adına sadece bir araba boyu mesafesinde- izliyoruz. *
minimalist bir hava takınarak "it gets mystical when you simply lose control move the body rhythmwise and do something illegal" diyorum.
kendisiyle kısa sürede yaptığım büyük sohbetlerden sonra tutmuş olduğum bir kaç ön bilgiyi, kupleyi - 1'i 0 ve 0'i 1 haline dönüştüren logical operand gibi- şevkle paylaşmak isterim.
kimi zaman gergin, flashback: kafana basket topu atarım! kimi zaman sportif flashback: orta sahadan attığım hiç bir üçlük kaçmaz! kimi zaman öğretici, flashback: bir basket topuyla neler yapılabiliyomuş. kimi zaman doyurucu ve aynı zamanda hiddetli! flashback: bulgur pilavını sevmem, yoğurda ağız burun girerim, makarnada uzmanım, agresifim, kompleksliyim, itü sözlük yazarıyım. kimi zaman buram buram istatislik kokan. flashback: bu muhabbetin yapı taşı %51'lik dilimle benim!
koala bağırsaklarından yaşayan nesili hızla yok olan hipopotam türü olan bu adam bir akşam üstü petronas kulelerinin tepesindeki cafe'de kahve içerken hayat üzerine komik sohbetler etmek istediğini söyledi. karşı çıktım. mahsun kırmızıgül'ün klibinin çatısında çekileceği haberlerinden sonra fazlasıyla soğudum ordan bebeeem, boğazdaki yeni sinyalizasyon kulelerinde yudumlayalım kahvelerimizi, yapım aşamasındaki tüp geçiti ve yoğun deniz trafiğini konuşalım" dedim ısrarla. hayır dedi nick cave'in psikopat edasıyla. "neden serengeti yaylalarında safariye çıkmıyoruz, çitalarla elim sende oynarken antilopların dünü bugünü ve yarını hakkında konuşmuyoruz" dedik ve bir sonuca bağladık. (09.10.2007 11:35:42)
- ilerde natural sciences department'da curator of aquatic biology olarak yanımda görev almaya başlayacak* bir tür canlı organizma.
isviçreli bilim adamlarının bu tür üzerindeki 22 yıllı aşan yoğun çalışmaları bi çözüme ulaşamadı henüz. kendisi şu sıralar norveçli balıkçıların emin ve nemlenmiş ellerinde.*
- hakkında söyleyecek çok şeyim olduğu için sustuğum bi adam bu. nasıl desem,
burda (bkz: @1780271) ve burda (bkz: @1841557) anlattığım gibi işte.
peşini bırakacağımı pek sanmıyorum, aynı şekilde peşimi bırakacağını da.
not: şimdi ben bu giriyi yazarken, kendisi benim canım sıkılıyor diye çeşit çeşit atraksiyonlar yapıyor, öyle de şeker bi insan kendisi. bi de yıllar sonra benim için aramış taramış volfiedi bulmuştur ki, bu da ne kadar şahane olduğunu anlatmamda bir örnektir sadece.(andromeda, 22.10.2007 01:01 ~ 13.12.2007 16:23)
- 4 ninja arasında haksızlığa uğramış olduğunu düşündüğüm , suskunluğu ve olaylara kimi zaman leonardo'dan da olgun bakış açılarıyla gönlümde yer etmiş saygı değer ninja kaplumbağa.yalnız eline vermişler adamın iki tane çatal , al bunla takıl demişler.bu kadar olmaz be pes , sen git birine sırık gibi sopa ver diğerine gayet etkili olabilecek bir rmınçıka , lidere de iki tane hem de katana ver bizim elemanda çatal....yazık be yazık akp ye oy verenlere yazık.
- yahudilerin yom kippur bayramı'nın sembolüdür. televizyon kanallarının yayın yapmadığı bu günde ekranda bu amcamın ve borusunun resmi tüm yahudilere kıyamet gününü ve dua etmeleri gerektiğini hatırlatır.
- özellikle gelecek vadeden genç oyuncularla ilgilenen yazar. ayrıca nedense benelux kelimesini çağrıştırıyor bana.
- özellikle adres tarifi konusunda kendisini feyzalıyorum. misal yemeksepetinde evinin adres tarifi için "son durağın altı, kime sorsan gösterir" demiş. adam sanki rezidansda oturuyor.
|