|
|
- tanımlanamayan bir varlık.
- aramıza katılmak için sözlüğün yollarında gidip gelen yeni nesil çaylak. psikopat yazıları en kısa zamanda bekliyoruz.
edit: hoş gelmiştir.. edebiyat dünyamızın güzide yazarlarına ilgi duyan yazardır.(stay away, 29.08.2007 23:37 ~ 27.09.2007 17:14)
- (bkz: sansar salvo aka psikopat yazar)
- kinayeli bir nick.
"psikopat yazarım çok deli yazarım olm ben" anlamı taşımakla birlikte "psikopatım hem de itü sözlük yazarıyım" anlamını da taşımaktadır. hangisi doğrudur onu allah bilir. ha bir de psikopat yazar bilir.
- dördüncü nesil yazar, kardeşim, güzel insan.
geç kalmış üniversite macerasına sonunda başlayabilmiştir kendisi. birçok kitapseveri kıskandıracak kadar geniş kütüphanesiyle, araştırma tutkusuyla geleceğin akademisyenlerinden biri olacağının sinyallerini vermiştir bu genç adam. memleket meselelerine kafa yoran, birlikte beyin fırtınaları gerçekleştirebileceğiniz bir insandır.
nicki kadar ürkütücü değildir. tanısanız siz de seversiniz.
- bir sansar salvo albümü ve albümle aynı adı taşıyan şarkı. aynı zamanda nesildaşlarımdan biri.
- kendsiyle aynı okulun koridorlarında atlayıp zıpladığımı,aynı hocalardan ders dinlediğimi,belki de aynı güzellikleri gözlemlediğimi,aynı betonda top oynadığımı öğrendiğim ve beni nostaljik görüntülere sürüklemiş,geçmişi özlemle anan yaşlı insan moduna sokmuş yazar.genciz hala ama evet geçmişi de özlemle anıyoruz;orası kesin.
|