perception 

adana çık aradan

1. ing. algı

tatma
    görme
    duyma
    hissetme
    koklama
    (zeus, 08.06.2005 22:16)

2. falloutdaki 6 özellikten biridir kendileri..
    (napoleon, 08.06.2005 22:22)
  3. daha ilk mesajında "ben akvaryum yapımında görev alıcam, türkiyenin en büyük akvaryumu, filurya da" diye bir başlangıç yapıp "ah bu arada bilmem kaç nolu girin de idare eder hani" gibisinden adet yerini bulsun bir ekleme yapmıştır. hayır yalan olduğu çok belliydi be abi. anlıyorum, mühendissin, havanı basacaksın eyvallah. ama nasıl olur da bu kadar kişi arasından beni bulursun ya? ulan ben buradaki hava atılacak en son adamım be.

bak yukarıda okudum, ingilizce algıymışsın. onu bunu bilmem koklama ve tat alma algılarını üzerimde denemeye kalkarsan dinime imanıma koparırım o tat alan dilini, tıkarım burun deliklerini.

hadi tamam, hepsini geçtim ama "seni cibilliyetsizlere ekledim ahahaha" demek ne oluyor onu bana bi söyler misin? cibilliyetsiz ne demek kardeşim? buradan sözlük yönetimine de seslenmeyi bir borç bilirim hazır bildirgeler revaçtayken: sevgili sözlük yönetimi, çıkarın cibilliyetsizmiş yok bilmemneymiş gibi eklentileri. aleme madara oluyoruz anasını satayım. yoksa ben bu hallere düşecek adam değilim, teke tekte yığarım. cibilliyetsizmiş. siee

ayrıca o filurya değil florya
    (yaqui, 29.05.2008 16:45 ~ 16:46)
  4. (bkz: the doors of perception)
    (electro, 29.05.2008 16:48)
  5. kendini kandırmak için de kullanılabilen zihinsel özellik. ayrıca sağlıklı iletişim için psikolojide kendini ifadede kullanılması önerilen üçlemenin ikinci adımı. (bkz: duygu algı istek)
    (closer, 21.06.2008 11:19)