|
|
- dünyanın bilimum şehirlerinde rastlanabilecek bir durumdur.dünyadaki çoğu hristiyan ve müslüman suçu her zaman yahudilere atmaktadır.yaşanmışlar için bakınız efendim:
-ben:ya ev kiraları yükseldi..
-o:hep bu yahudiler yüzünden..
-ben:niye?
-o:öle işte..(londra)
-ben:danıştay saldırısı!!!
-biri:yahudilerr!!
-ben:manyak mısın?
-biri:yine yahudiler yaptı..kesin israil yaptı!(istanbul)
-ben:dövme yaptırdım,çok acıdı..
-biri:yahudiler!!
-ben:çüş artık!
-biri:peki..
- gayet doğaldır. yahudiler iyi tüccarlardır. her yerde bulamayacağınız otu boku bunların dükkânlarda bulabilirsiniz; lâkin bir fiyat itelerler ki sormayın gitsin...
zaten o yüzden zengin bunlar.
- bilimsel adı "eric cartman sendromu" dur.
- suçu kendinde değil, hep dış nedenlerde aramanın getirdiği yanılgı. bu yanılgı, nedenlerini dış güçlerde aradığımız sorunları çözmemizi engellediği gibi bu sorunları çözmekle görevli kişilerin de işine gelmektedir. ve yorumumu bir atasözüyle bitirmek istiyorum:
ne ekersen onu biçersin
- (bkz: yalçın küçük)
- uyuşturucu ticareti yapan bir yahudi tanımak ve bütün ihtiyacını o adamdan gidermek durumu.
-<kaymış>avner abiiiy ot var mı?<kaymış>
-olmaz mı? ayıp ettin.
-<kaymış>kaç para<kaymış>
-şu kadar(piyasayla alakam olmadığı için gerçekçi bir sayı sıkamayacam.)
- benzer sendromu masonlar olan olgu.
-hacım amerika bence iran'a dalar
-masonlar abi, bunu masonlar istiyor
-ulan herif iyi para kazanmış ha, helal olsun valla..
-masondur abi, başka açıklaması olamaz
çok kolaydır başarısızlığı dışarıya başarıyı kendine mal etmek:
-hoca düşük vermiş vs oğlum 90 çakmışım
-hacı hatunun zaten çıktığı varmış vs oğlum karıyı bir düşürdüm ki sorma
-la haluk ulusoy sizi şampiyon yaptı vs oğlum herşeye karşı yine biz şampiypn olduk
vs vs..
eh gündelik hayatta da aklımıza yatmayan bazı olayların dünyevi bir sebebe bağlanması lazım değil mi? kır "acil durumlarda kırınız" ibaresi olan camı, at boku yahudi'ye mason'a hocaya patrona karıya, sonra yak cigaranı bak keyfine.
|