orgazm sonrası erkeklerin düşündükleri   

adana çık aradan

1. ne tür psikolojik etkenlerle olduğunu anlamadığım, erkeğin kadından kurtulmak gibi bir amacı olmadığı zamanlarda bile susup düşündükleri saçma sapan konular. az önce delice hırlayıp ilginç homurtular çıkaran erkek, bir dakika sonra "ulan mert arabanın anahtarlarını getirecekti, unuttu bizi pezevenk" gibi şeyler düşünebilmektedir. istenerek yapılan bir şey değil.

(bkz: ben kendimden biliyorum)
    (deadlywhispers, 22.09.2007 03:17)
  2. "lan masadaki sigarayı yak ver desem verir mi acaba.. verir ama ayıp lan kıza şimdi. ama biz de emek harcadık hayat müşterektir be hocam. lan kendine de al bi tane desem sevinir hemen kalkar aslında.. yok lan ayıp kıza şimdi. aslında nolcak tuvalet kağıdına da ben uzandım.. ama kız misafir şimdi olmaz ki. bi de bakıyo gülümsüyo bana.. dur ben de gülümseyeyim de üzülmesin.'harikasın aşkım sen'. aha iyi gitti bu cümle, daha bi gülümsedi bak. aslında tam şimdi istenir sigara.. ama yok yaa.." şeklinde sürüp giden düşüncelerdir.
    (tamam, 22.09.2007 03:27 ~ 03:32)
  3. bazı erkekler seks biter ben gider düsüncesi tasımayabilir. bir cok erkek nasıl bir yol izlesemde kızı tekrar altıma alsam hesaplarında olabilir. eger erkek tek atıstan tadmin olmuyorsa onun icin kritik saniyeler baslamıstır. önünde ki 1 dk icerisinde(dişinin yavsamasına izin vermeden) istegini makul bir dille karsı tarafa iletmelidir bu da cetrefilli nahos bir sürectir
    (esmzahunter, 22.09.2007 04:39 ~ 04:40)