organ mafyası   

adana çık aradan

1. "kızım eve bu kadar geç kalınır mı ya kaçırıp ciğerini çalsalardı?" gibi anne repliklerine yol açabilecek hali vakti yerinde kurum
    (nienna, 23.04.2004 21:02)
  2. en çok kazanan mafya. insanları ve yedek parçalarını pazarlamak her zaman daha kârlıdır.
    (aqua, 06.09.2004 21:14)
  3. böbreklerini çaldıktan sonra buz dolu küvete yatırıp giden ve oralara bir yere "uyandığında şöyle şöyle olacak" diye not yazıp giden şerefsiz insancıklar
    (agust bocuu muittin, 07.09.2004 12:49)
  4. (bkz: organmafyasi)
    (dreadnought, 15.12.2004 14:12 ~ 16:41)
  5. başta iran olmak üzere ortadoğu ülkelerinin çoğunda ateşi körüklenen suç örgütleridir. her zaman olduğu gibi bu örgütün hakkında da tehlikeleri, icraatları, yayılmışlıkları değil de buzlu küvete delik adam yatırmaları efsaneleri yer almıştır.
    klişelerden anladığımız kadarıyla böbrek, ciğer, dalak ve sakatatı komple çalmalarına rağmen mcgyver gibi buz havuzlu düzenekler kurup notlar yazacak kadar aylak, son bir yaşama şansı verecek kadar da merhametlidirler.
    (palanthaser, 18.12.2004 00:27 ~ 02:12)
  6. buz dolu küvetle uğraşmıyor olması insanın içini hiç de rahatlatmayan benim hala tırstığım mafya. ha çek senet mafyası ayağıma vita kutularında beton döküp denize atsa daha mı iyidir, onu bilemem.
    (gelecegim, 18.12.2004 00:33)
  7. trabzon'da bilmem kime parfüm alacağım diye koklatılan bezi büyük bir angutlukla koklayıp sonra da kaçırılan,ardından organları alınarak moloz çöplüğü civarlarına atılan kadınların ölümlerinin sorumluları.bir de biz doktoruz kan tahlili yapıyoruz diye dolanan türleri vardır.kan gruplarına göre adam kaçırmaktadırlar daha organize ve bilimsel çalışmaktadırlar yani.benim milletim sokaktaki her adama,kadına al benimde kan tahlilimi yap bedava değil mi oh oh diye atlarsa her boka, organları için de kaçırılır her şey için kaçırılır.
    (angelic, 19.06.2006 14:18)
  8. - vurun ipneyi topuğundan, mayfayız biz atalım imzamızı.
    - ağam vurmasak?
    - niye ulan?
    - dün aldık bir topuk siparişi, hem bununkiyle ayak numarası da tutuyor.
    - ulen nerde eski işler bea! sakatatçı olduk çıktık.
    - öyle deme ağam, bak bilal ve adamları duygu mafyası olmuşlar, yumuşak ipneler.
    - ne yapıyorlarmış peki?
    - ne biliyim ağam, duyduğum kadarıyla parayla milletin gururuyla oynuyorlarmış, ruhunu çalıyorlarmış, duygu sömürüsü yapıyorlarmış, alındırıp gücendiriyorlarmış zorla.
    (airborne, 30.07.2006 15:35 ~ 15:41)
  9. evin önündeki parkta masumca oynayan küçük çocukları eter ile bayıltarak kaçıran, organlarını almak için onları acımasızca öldüren orospu çocukları.
    (temproral flux, 06.10.2007 22:49)
  10. var olduğu hiçbir zaman tam olarak kanıtlanamamış örgüt.
    organ mafyası diye bir oluşum ortaya atmak, çin'deki cenin mafyası gibi bir şey kurmaya benzemez. insan organları hassas ve bireye özeldir. her organı güm diye her adama nakledemezsin. buzlukta saklayıp, hasta gelince "abi benim doku grubum falanca, şu organ lazım, elini ayağını öpeyim" deyince buzluktan çıkarıp nakil yapamazsın. diyelim ki buzlukta organı sapasağlam muhafaza ettin, her doktor her organı nakledemez. türkiye'de organ nakli ameliyatlarını başarıyla gerçekleştirebilecek doktorların sayısı bellidir. hatta kimler olduğu da bellidir. bu adamların geçmişi, bağlantısı, nerelerde dolandığı da az çok bellidir. türkiye çapındayı geçtim, bölgesel bir mayfa şebekesi kurmak için sayısı belli olan bu doktorların kaç tanesini zorla veya parayla kendi hesabına çalıştırabilirsin? yeterince doktor bulabilir misin böyle yetenekli? senin her nasılsa kendi hesabına bağladığın bu doktorlar en fazla kaç kişiden kaç kişiye organ nakli yapabilir? organ başı yüz bin kağıt alsan bile sen bu işten karlı mı çıkarsın? hadi diyelim doktor da nasılsa artık yeterli sayıda buldun, nerde yapacaksın kaçak ameliyatı? hem göz önünden uzak, hem de aşırı derecede steril ve donanımlı ve sürekli bakımını yaptığın bir tesisin, ameliyathanen mi var? varsa burayı nasıl gizliyorsun? yer altında mı kurdun yoksa.. gerçek hayattayız, grange romanında değil..
    şimdi işin biraz etik kısmını yorumlayalım. insanları kaçırıp onları hayata bağlayan kıymetli parçaları çaldıklarını söylediğiniz ve bunlara dayanaraktan pek de haksız olmayarak orospu çocuğu diye nitelendirdiğiniz adamlar, kurbanla işleri bitince birden merhamete geliveriyor, adamcağızı buzla dolu küvete bırakıp gidiyolar. sorum şu: insanın organını zorla alacak kadar şerefsiz bir varlık/anlayış, organını çaldığı adamı özenle aldığı yere geri koyar mı? şimdi bir de küvetin içindeki adamın bakış açısından olayı yorumlayalım: adam uyanır uyanmaz kendini soğuktan dolayı dışarı fırlatıverir. buraya nasıl geldiğini tir tir titreyerek düşünür ve en son eter kokladığı anı hatırlar. hemen içine bir panik dolmaya başlar sağını solunu yoklar o da ne!! sol kalçasında bir dikiş izi vardır. gider polise haber verir böyle böyle diye vs..
    diyeceğim şu. organcı amcaların nerden geldiği belli olmayan merhameti bir yana, kendilerini yakalatma olasılığı olan bir tanığı - hem de capcanlı bir tanık!! - niye öylece salıversin? kadına tecavüz ettikten sonra onu sağ bırakan kaç kişi hatırlıyosunuz haberlerden? var muhakkak ama ne kadarı? yüzde kaçı? epey az olduğuna eminim.
    daha birkaç şey bulurum ben yazacak ama düşünmem lazım. editle hallederim artık.
    uzun lafın kısası: bizzat benim organlarımı çalana kadar organ mafyasına inanmayacağım.
    (ntcik, 06.05.2008 19:43 ~ 07.05.2008 21:27)
  11. (bkz: cinsel organ mafyası)
    (bayermuhen, 06.05.2008 19:56)