orchidaceae 

adana çık aradan

1. nasıl ortaya çıktığı bilinmeyen garip nick sahibi yazar. hoşgeldi sefalar getirdi. orkidese diye okunur.
    (orchidaceae, 08.05.2007 22:32 ~ 28.04.2008 21:51)

2. tam manasıyla bir opeth dinleyicisi. hayran falan demek istemiyorum , opeth'i anlayıp dinlemek zannımca zordur ve bu şahıs bunu başarabilmektedir. gayet iyi bir sinema izleyicisi olduğunu tahmin ediyorum ,yaptığımız bazı küçük konuşmalar bunu gösteriyor , fotoğraf çekiyor , kafa sallıyor , "sekerim lan hepinizi" diyebilecek bir durumu içinde biryerlerde barındırabiliyor (kafa sallıyon o kadar.. dimi ama). özet olarak takdir edilesi , sevilip sayılası , sözlüğe (sonunda!) teşrif edebilmiş , hoşgelmiş , sefalar getirmiş bir insan.
    (chinaski, 26.05.2007 00:38 ~ 00:42)
  3. orkidenin de dahil olduğu familyanın adıdır.ülkemizde seralarda yetiştirilmesine rağmen doğal olarak bulunan tek türü sahlepgiller olarak da adlandırılan,dondurmanın hammaddelerinden sahlep tir.
    bi de yeni bir hoşgelmiş yazar.
    (rhododendronluteum, 27.05.2007 13:38)
  4. (bkz: advent) *
    (weirdlola, 29.05.2007 17:46)
  5. tim burton manyağı, doğru düzgün bir müzik dinleyicisi,(her ne kadar brutal da dinlese...) muhteşem bir fotoğrafçı, sanattan anlayan, kafasını mikmeme izin veren (düzgün konuşun lan), kendisinden daha paranoyak olduğumu kabul eden kulum, hz. hatun kişi. ha bu gece benle sevişmesini umduğum için yazmadım tüm bunları. valla bak. ama masaj yaparsın belki ha? (oha çok komiğim) (ironi len bu, cidden bak)
    (cheshire cat, 05.06.2007 06:30)
  6. dershanede yaptığı esprilerle bizi bunalıma sokan, diğer konularda gayet kafa görünen, şirin yazar.

ayrıca (bkz: shrek)
    (wasp, 21.06.2007 00:36)
  7. kulağının 9 numara miyop olduğundan şüphelendiğim, yaratıcı yazar.

(bkz: ne dedim şimdi ben)
    (painkiller10ur, 21.06.2007 15:48)
  8. an itibarı ile bir god is an astronaut sever olmuş kişi. yakında go öğrenip level atlayacak kişidir ayrıca.
    (chinaski, 02.07.2007 01:06)
  9. hayatımda en çok tartıştığım, en çok da sevdiğim;benimkinden sonra, gördüğüm en dengesiz internet bağlantısına sahip sertifikalı johnny depp tavşanı.
    hakkımda yazdığı duygu yüklü nick altından sonra; biraz dalga geçmek amacıyla kendisine yazdığım nick altı ile gün itibariyle*; kayışı koparıp, o kopardığım kayışla da kelimelerimi kırbaçlamış olduğumu fark ettiğim,akabinde de gülme krizi geçirdiğim şirine.
    yıllardır yaptığı rezil esprilerle çoğu zaman iştahımı kesmiş, belki de somalili çocuklar kadar zayıf olmama sebebiyet vermiş olan, palyaçonun elindeki pasta.
    etrafta bilgisayar olmadığı sürece guguk kuşu gibi ''saat 12 oldu'' diyen, ''e nolmuş?'' diye sorduğumda; ''çok uykum var yatmam gerek'' diyerek beni bunalımlara sokan bu minimal koala; uykusunda dişlerini gıcırdatıp, bazen ağzını açıp kapayıp, bazen ''ne zaman dönüyoruz?'' şeklinde fantastik sorular sorup tüm bunlara ek olarak yatakta 360 derece dönüp beni karanlık içinde dehşet dolu saatlerle baş başa bırakır . o uyuduğu zaman ben genellikle uyumadığım için kendimi şuh bir vampir gibi hissetmeme sebep olur. giydiğim siyah dantel işlemeli büstiyer ile odada sakince dolaştığım günlerde; paris moda haftasında görüp beğendiğim, akabinde derhal sipariş ettiğim siyah rugan çizmeler ile tekmelediğim; yüreği buruk ayağı burkuk yeşil renkli muhabbet kuşudur ayrıca. ismi de maviş. inadına.
    çarşamba akşamı izmir yollarına çıkacak olan kendisine, banu alkan'ın o seksi sesinden, enrique iglesias’dan arak şu şarkı ile seslenmek istiyorum:
    beyaz beyaz orkidem
    deli miyim sanki ben?

yine kopardım galiba. *
    (weirdlola, 03.07.2007 16:55 ~ 04.07.2007 23:08)
  10. sert bünye , sinirli kişi. hat kırmalarıyla ünlüdür. aynı zamanda yakın bir tarihte ümit besen tarzı org tınıları ile bizi şenlendirecek seyyah.
    (chinaski, 11.07.2007 02:55 ~ 02:56)
  11. başıma gelen belki de en güzel şey.

o hep canlılığını korudu gözümde.hiç solmayan bir orkide. ne olursa olsun yüzünü çeviren, gülümseyen.bazen saçmalayan,saçmalatan ;çoğunlukla eğlenen,eğlendiren. hayattan zevk almasını,yaşamasını bilen biri. yaydığı güzellik, tepkileri,söylediği kısacık bir söz onu kendi yapıyor. hevesli küçük bir çocuk gibi. heyecanlı yeni güne karşı. aksiliklere,ani düşüşlere karşı hazırlıksız ama yerden kalkmasını çoktan öğrenmiş insanlardan.
    sözünü esirgemeyen, doğru söylemek adına kırıcı olmaktan korkmayan biri. yalakalıktan uzak ama sevdiğini her zaman belli eden.
    güven veren o sıkıca sarışılını özlüyorum yanımda olmayınca. hani bazı insanlar olur, anne baba kardeş gibi, bilirsiniz ki ne olursa olsun o da yanınızda olacaktır. bir şekilde onu bulacaksınız. öyle biri.
    cesaretini görüyorum.birçok konuya ''ben!ben!'' diye balıklama atlayan, yerinde durmayan bir bünyesi var.elimdeki bir fotoğraf,bir opeth albümü,bir ingiltere göçmeni kalem. sahip oldukları ile tüm açlığımı gideren insan. varlığı ile doyuran,yokluğu ile susatan kısaca.
    seneler oluyor onu tanıyalı.bir köşeden çıkıyor: ''pardon siz bu filmi izlediniz mi?'', ''almanya'da yaşamış biri olarak almancam yok.utanç verici'', ''hörhör metal ailenizin dostu. sevin onu.'' diyerek. puantiyeli bir bluz, yırtık bir kot, yeşil bir şapka. moda umrunda değil. ne isterse onu yapıyor. başkalarına kendini beğendirmek uğruna yitip gitmiş onca insanın arasından seçilebiliyor ''hey hey burdayım!'' diye bağıran çatallı sesi.farklı olduğu anlaşılıyor.
    tim burton lezzetinde bir sıradışılığı, stanley kubrick gibi olaylara farklı açılardan bakabilme yeteneği var.
    biraz yoda, biraz darth vader.biraz haplo biraz alfred montbank.

doğum günü idi dün kendisinin. hediyesi yok sanmasın. bilsin ki yine özel şeylerim var onun için.
    beni benden iyi tanıyan biri hakkında duygusal olmadan yazamıyorum, kusura bakılmasın.

yarın beni lunaparka götür.
    (weirdlola, 21.07.2007 00:27 ~ 24.03.2008 17:30)
  12. şu sıralar iyi ki doğmuş user , saatini vaktini bilemeyeceğim. aslında tam olarak dün iyi ki doğdu ama bu yazıyı yazmak bu güne nasipmiş. aslında bu giriye gerek yoktu lakin yazasım geldi lan var mı?
    (chinaski, 21.07.2007 17:18 ~ 11.08.2007 20:33)
  13. henüz yemek yememiş olmamı fırsat bilip elin memleketinden bana artizlik yapan minik. havaalanına indiği an itibarı ile dişi polislere gıdıklatacağım kendisini.
    (chinaski, 11.08.2007 20:33)
  14. olgunlaşmamış havuç. en yakın zamanda, '' gençliğe hitabe'yi çok güzel okuyor çocuğunuz.'' diyeceğim velisine.
    (weirdlola, 12.06.2008 23:40)
  15. eline kotor geçmesi ile birlikte hayattan elini ayağını çekmiş olan revanim.
    ''force'u iki sene sonra yine hissediyorum.'' demişti en son, gerisini yakalayamadım.*
    (weirdlola, 07.07.2008 21:05 ~ 21:06)
  16. 4. nesil yazar
    (tutkulu düş, 12.07.2008 17:05)
  17. ekmeğin en kıtır yerinden, pastanın ortasından, sabahları kahve kokusu ile uyanmaktan, chun li ile street fighter'ın her adamını perfect ile geçmekten, darth vader'ın force'undan daha çok sevdiğim insan. seviyorum.
    (great dilemma, 15.07.2008 18:46)
  18. oyunda bir bölümün nasıl geçileceğini telefondan konuşur tartışır iken şöyle bir laf etmiş olan ghost master. korkunç balkabağı.

-ya adamın korkusunun ateş olduğunu çözdüm mesela. bi' yaratık var alev yağdırıyor böyle, gittim onla alev yaptırdım. korkusundan döne döne bayıldı adam sonra.

bu tip şeylerle uğraşıyoruz.
    (weirdlola, 30.07.2008 21:22)
  19. latince testis demektir. keza orkide bitkiside, şekli testise benzediği için bu ismi almıştır (lan ne sapık adamlar).
    (smerjin, 01.08.2008 23:39)
  20. kendisi artık tescilli bir itülü. küresel ısınmaya, kansere, kekoluğa, totoşluğa çare bulacak. hastasınım.
    (great dilemma, 15.08.2008 12:17)