oley yazar oldum   

adana çık aradan

1. sevincin yaninda feci bir karizma yaratacak olay. bekliyorum hala

edit: bekledim ve aldım. bekleyen buluyor hakikaten
    (rise of legend, 02.01.2007 18:19 ~ 04.01.2007 20:44)
  2. şu an itibari ile benim yaşadığım mutluluğu anlatan sevinç nidası. yaşasın kitapsız yazar oldum.
    (paratoner, 02.01.2007 18:26)
  3. (bkz: ben sana yazar olamazsın demedim)
    (evet neden, 02.01.2007 18:26)
  4. şu sıralar 4. nesil yazarların en içten söyledikleri söz
    (leviathan, 02.01.2007 18:34)
  5. maili görür görmez aklımdan geçen cümle.hayırlı uğurlu olsun tüm 4. nesil yazarlara haydi bakalım.
    (nanelimon, 02.01.2007 18:34)
  6. sözlüğü kuranların hiçbir zaman yaşayamayacakları sevincin kelimelere dökülmesiyle oluşan mutluluk dolu cümle. ayrıca ben daha bağıramadım.beklemekteyim.

edit:an itibariyle bağırıyorum.
    (ernesto guevara de la serna, 09.11.2007 20:51 ~ 11.11.2007 22:36)
  7. yazar olarak kabul edildikten sonra kurulan, içinde bolca sevinç birazda gurur barındıran cümle öbeğidir. başlangıçta," görün bakın benim de söyleyeceklerim var, hepsi çok farklı hepsi çok yeni "diye düşünürsünüz ama yavaş yavaş "yav ben de tam bunu düşünmüştüm ama birisi yazmış. artı oy verip geçeyim "dersiniz sonlara doğru "kendi başlıklarımı açayım orada içimdekileri yazayım" dersiniz. bir bakarsınız benzeri bir sürü başlık var. şimdilerde benim içinde bulunduğum durum bu. tabi pek yaratıcı yazarlar da olabilir. her tür konuda farklı bir görüşü olan, ya da yazılmışları okumadan hemen yazanlar ki bunlar biraz kötü kaçıyor. söylenmiş bir sözü bir daha söylemenin bir anlamı yok ya da kıymeti yok diyelim. amacım ilerlemek. haftanın atraktifi ya da haftanın en beğenilen girilerinde bir derece almak. başaracağım, bir gün mutlaka...
    (roselife, 22.04.2008 00:53)
  8. (abartılı) bir sevinç ifadesidir. iş bu tanımın parantez içinde olan bölümü subjektif iken, parantez harici olan kısım ise objektifitir.

yazar olmak büyük bir olay değildir bence. çok da sevinilecek bir olay değil diye düşünüyorum. ama sevinenlere de saygım var. her insan farklı ama değil mi.
    (taharet musluksuz alafranga hela, 22.04.2008 11:15)