olahabeoy   

sayfa  / 5
adana çık aradan

1. içindeki güzelliğin dışına vurduğu ender insanlardan. üzerindeki bruce-lee t-shirti ile yaklaşma ... ..kerim havası yaratsa da aslında kendisi son derece hümanist bir insandır. kendisi ile daha nice kebaplar diyoruz..
    (ben de öyle biliyordum, 20.03.2006 20:33)
  2. muhabbet ettikçe açılan yazar, sevilecek adam. na buraya da yazıyorum.

eklemeyi unutmuşum: sevişiyoruz.
    (coban, 20.03.2006 20:38 ~ 23.03.2006 12:20)
  3. bu aralar karışık düşüncelere sahip üzülme geçicek hepsi dediğim yazar kişisi.
    (leo, 31.03.2006 17:35)
  4. bildiğiniz gariplerden. hakkaten çok garip bir insandır. kendisi 5 dakika önce hümanizmden bahsederken 5 dakika sonra karşı masadaki insanların kafasını kıracak derecede değişken bir varyansa sahiptir. o aradaki 10 dakika ya ne olur bilmiyorum. ama şunu biliyorum ki bu pezvengin bana borcu var. öde lan borcunu. zaten o yüzden tekrar yazıyorum. başka şekilde ulaşamadım .netora ...
    (ben de öyle biliyordum, 06.04.2006 12:42 ~ 12:43)
  5. bu nicki okuyan 10 kişiden 9'u olahahedehöde gibi okuyorsa vardır bir nedeni diyerek arka arkaya on defa hızlıca "olahabeoy,olahabeoy.." diye tekrarladım.ama hiç dilim dolanmadı.lan diliniz dönmüyorsa adama bok atmayın bari gayet güzel bir nick işte.kendisi için güzel terimini kullanmak ne derece doğru olur orasını bilemem tabi* *
    (silentpain, 13.05.2006 23:08)
  6. aksiyon eşim. o derece yani.
    (ben de öyle biliyordum, 22.05.2006 13:45)
  7. playboy lan bu herif...
    (ben de öyle biliyordum, 01.06.2006 16:17)
  8. başlığı görünce aklınıza bişey gelir.tıklarsınız kimse yazmış mı bakalım diye bi göz gezdirirsiniz.bakarsınız yazmış biri.şerefsizim benim aklıma gelmişti der, takdire şayan bir esermiş tuşuna basıp geçersiniz ya, bu ne zaman benim başıma gelse o girinin %90 sahibi olan, güzel nickli karizma şahıs.
    (crimsonspider, 03.06.2006 23:50)
  9. komik adam vesselam, benim yüzünden az kaldı göt altına gidiyordu, neyse şimdi arkadaşları gitmiş, rahat, rahat...*
    (petrucciante, 08.06.2006 13:22)
  10. ulan olaha ne adamsın...

evet hikaye burada bitmemişti

close2death uzaylılar tarafından kaçırıldığı için hikayenin devamını bana özel iletişim yoluyla gönderdi, nasıl mı:

geçenlerde melissa pnin şu kitabını okuyorum neydi adı yatmadan önce 31 fırça darbesi hayır hayır yatmadan önce 100 fırça darbesi c2d nin sözleri kitap sayfalarında beliriyordu

+ulan leo
    -noluyor mnskym
    +yurtta aşk cihanda aşk bundan sonra
    -ne diyon yarraam
    +kafamı bozma çocuk dinle beni
    -söyle hacı
    +bu olaha varya
    -evet
    +fısfısfıssss
    -abowww ciddimisin olm
    +uzaylılar tarafından kaçırıldım ne diyorsun

-ulan olaha ne adamsın
    (leo, 08.06.2006 13:53 ~ 13:55)
  11. moderatör yerine beni bana ispikleyen daha sonrada çaylak olmama sebep olan yazardır. gıcık olmam gerektiği halde çok sevdiğim, konuşurken kendimi kasmama sebep olan, küfretmeme kızan, kibar insan*
    (bambuk, 11.06.2006 14:11 ~ 25.02.2007 21:33)
  12. attığı özel mesajlardan kibar bir insan olduğu anlaşılıyor. içki masasında ise hayvan bir insan olduğu anlaşılıyor. sokakta kareteci bir insan olduğu anlaşılıyor. bir kaşını kaldırarak konuşmasından bir bok anlayamadım. ve lakin, güleç, canayakın, harbi bir kardeşimiz. kızlara çok bakıyor, heteroseksüel olabilir. toparlayamadım giriyi.
    (iki blok otede, 16.06.2006 12:16 ~ 12:18)
  13. olmadı ama.. olduğu kadar..

gülşen dinlerken rumuzu telaffuz edersiniz,
    hiç kimse benliğini bu kadar dolduramaz diye giden şarkı gibidir olaha,
    pazar günleri ada planları yapar,tatile gidemez ismail yk fanıdır, insandır,candır,kaandır.

olmadı ama.. olduğu kadar..
    (leo, 16.06.2006 12:40)
  14. ilk defa "içki masasının en ucunda kalıp da kendini göstermek için elini kaldırıp da poz veren adam" pozu verdiğinde içimde bir kıpırtılar olmuştu. zaten nickinin anlamını sormadan önce "abi emrah ablak'ın efektleri gibi" dememle kalbini fethettim (lan bu nickaltı hiç iyi yerlere gitmiyor). neyse efendim gel zirve git zirve,arada özel zirveler derken bu adamın yanında "eheuaaasdağağğaasdasfasğağasdheueah........eaheapapağğağasdaeea" şeklinde yavuşak yavuşak güldüğümün farkına vardım. bir acaip enerji bir acaip paslaşma olaha'nın yanında hissettiğim. bu adamla muhabbet ederken tüm hikayelerim "lan şunu da anlatsaydım keşke" diye unutulan bölümler dahil, tam olarak aklıma geliyor ve bir çırpıda anlatıyorum.

bu insanla bir kader arkadaşlığımız bile var. zamanında abi sakin adamları tarafından yüzlerce kez bitirilmiş insanlarız. şu sözlük şeysinde kısa zamanda sevdiğim arkasından "graldır, candır" dediğim üç-beş insandan biri. adam gibi adam.
    (ucurtma, 21.07.2006 15:47)
  15. bazı insanlar vardır.. susar.. söyleyeceği sözü olmadığından değil...başka bir şeyden.. ne sen sor ne ben söyleyimcilik desem değil, soran yok ki anlatayımcılık değil.. başka bir şeyden susar..

(bkz: ben aslında suskunum)
    (juda, 23.07.2006 01:01)
  16. sabahın 8'inde chatte* kim var kim yok diye girdiğimde ilginç bir manzarayla karşılaşıp yüreğimin burkulmasına neden oldu. mesaj geçmişi şunun gibi birşeydi:

xxxxxxxx kanala katıldı
    xxxxxxxx kanaldan çıktı
    yyyyyyyy kanala katıldı
    yyyyyyyy kanaldan çıktı
    olahabeoy kanala katıldı
    <olahabeoy> @909344
    <olahabeoy> *ağla1*
    olahabeoy kanaldan çıktı
    zzzzzzzz kanala katıldı
    zzzzzzzz kanaldan çıktı

kendisini bir başına gözyaşı dökerken, hem de benim yüzümden dökerken görünce dayanamadım...
    (chaghdash, 08.08.2006 12:30)
  17. biraz bronzlaşsa güney sahillerinde deniz bisikleti ve şemsiye kiralayan insanlara benzeyebilecek biri. içimizden bir sima, yurdum efradının bir ferdi. hepiniz seveceksiniz.
    (wondrous, 08.08.2006 22:44)
  18. süper redaktör; en sevdiğim kahraman. *
    (airborne, 09.08.2006 15:41)
  19. dün yapılan zirve'de tanıdığım,gral muhabbet ettiğimiz iyi insan.bir ara üstüne bira döker gibi oldum ama son anda toparladım.kısa film projesi için no ayak yes göğüs fetişizmi sloganı ile yola çıkan yazar.
    (great dilemma, 13.08.2006 12:06 ~ 12:08)
  20. kısa zamanda kendisi kısa film projeme dahil etmek istediğim sanatsal kişilik.
    kendisine uygun sahneler yazılmış fakat oynayacak bayan bulunamamıştır.
    (great dilemma, 13.08.2006 13:28)
  21. bugün güzel birgün olacak diye yatağından fırlayan yakuza savaşçısıdır.ayinsel bir tat yakalamıştır artık, rutine bağlamıştır kendini. 'ne kıl birgün dü bugün, ama yarın güzel olacak' deyip erkenden yatar geçen günü çabuk atlatmak, gelecek olan günü de erkenden kucaklamak için.
    (troke, 28.08.2006 00:40 ~ 21:39)
  22. bugün sözlükte olmadığını görünce 'aha kesin başına bişey geldi' diye düşündürmüştür bizi. kendini sıka sıka biyerlerini patlatayazmış sanırım. buradan kendisine acil şifalar dileyip kolonya ve çiçek götürmeyi borç bilirim..
    (bambuk, 14.09.2006 12:29 ~ 15.09.2006 12:55)
  23. apandistine kurban insan...

sen gittin ya, yaşantımın bir anlamı kalmadı;
    sen gittin ya, pencereme bir kez güneş doğmadı;
    sen gittin ya, senden sonra mutluluğum olmadı;
    senle geçen günlerimin değerini bilmedim...

sen gittin ya, gözlerimden yaşlar bir an dinmedi;
    sen gittin ya, ellerimden resmin bir an düşmedi;
    sen gittin ya, o gün bugün yüzüm gülmedi;
    senle geçen günlerimin değerini bilmedim...

özledim, teninin kokusunu özledim;
    özledim, sımsıcak nefesini özledim;
    özledim, sohbetini, o sesini özledim;
    gelmedin gözbebeğim, can yoldaşım gelmedin...
    (ben de öyle biliyordum, 20.09.2006 16:02 ~ 16:03)
  24. daha birbirimizi tam olarak tanımadan tuhaf şeyler düşünmüşüz karşılıklı olarak. ben onun nickini parçalara ayırarak olaha-be-oy, oturmaya mı geldik insanı olarak düşünmüştüm, kendisi de ilk tanışmamız sonrası benim uyuz bir insan olduğumu düşünmüş. gerçi o güne bakıyorum da haklıymış adam, ben olsam ben de öyle düşünürdüm. sonra gel zaman git zaman onu daha iyi tanıyınca ne kadar efendi, oturaklı, muhabbetine doyum olmayan bir insan olduğunu gördüm. dertleşmek de bi ayrı güzel onla, geyiğin dibine vurmak da, kafamıza takılan şeyleri eleştirmek de; ve sanırım en güzeli bazı şeylere aynı pencereden baktığımızı fark etmek. şu ara çoğu insanda eksik gördüğüm "insanları cesaretlendirme" ve "yerine göre davranma, nerde nasıl olması gerektiğini bilme" konularında genele aykırı davranması en beğendiğim özellikleri arasında, takdir ediyorum. ara sıra bana tehditler savurur, tehditler dediğim de "o zaman ağzına sıçarım yani" gibi bi cümle, ama bunlar yüzümde en güzelinden bir gülümseme oluşmasına sebep oluyor ve sonunda onun dediğine geliyorum. ayrıca müzik zevki takdire şayandır. seviyoruz kendisini.
    (charlienin dorduncu melegi, 10.10.2006 11:53)
  25. öncelikle:

(bkz: @962642)

kendisi olayı yaşamış biri olarak pek bi güzel anlatmıştır zaten fakat ben dışarıdan gözlemlemiş biri olarak atladığı ufak ama süper bi ayrıntıyı söylemek isterim efenim:

evet, kendisinin de dediği gibi masaya ufak bi tabakta çikolata gelmiştir. olahabeoy bi tane yemiş, 'aa kahveli' demiştir, ikincisini yemiş 'oof süpermiş' demiştir, üçüncüsünü yemiş 'ya unutturma giderken alalım bunlardan bi paket' demiştir, dördüncüsüne elini uzatmıştır ki tam o sırada bir garson tabağı önünden alıp içeri götürmüştür.

işte tam o anda olaha kişisi bir oyuncağı elinden alınmış çocuk bakışı atmıştır ki görülmeye değerdir. şeye benzeyen bi bakıştı, hani turist ömer afrikada mı ne vardı, o filmde yemekler gelmiş sergilenmiş ve gitmişti.. turist ömerin takdire şayan bi 'nası olur mk' bakışı vardı, onun gibi işte.

bir de misafirliğe gidince şımaran çocuk tavrı vardır ama alakasız şimdi, başka zaman anlatırım.
    (ya moor, 17.10.2006 19:43 ~ 19:45)
 sayfa  / 5