|
|
- kelebekin haberine göre komedi dükkanı'nın formatını daha önce okan bayülgen'in zaga'da engin günaydın ile yaptığını ve tolga çevik'in 'komedi dükkanı'nın formatını bir gece uyurken ilham perilerinin kulağına fısıldadığını söylemesini 'gece yattım, sabah kalktım' diye format üretemez. bunu sahne sanatlarının doğasına aykırı bulduğum için, sahne sanatları yapmış bir kişiye bir fikrin, gece yatıp sabah gelemeyeceğini, bunların ancak yaşayan veya yaşamayan sahne adamlarının yaptıkları işlerin tekrarı ya da esinlenmesi olabileceğini düşündüğüm için bu mücadeleyi başlatıyorum demiştir. entersan olaylar dönmekle beraber okan bayülgen avukatı aracılığı ile tolga çevik, reklam denetim üst kurulu, reklamcılar derneği, trt ve reklamı yapan ajansa ihtar göndermek için işlemleri başlattığını ve dava açacağını söylediği de ayrıca nor düşülmüştür. ama genç oyuncunun parası değil amaç genç oyuncunun değerleri bilmemesiymiş!!!
http://www.hurriyet.com.tr/...
edi büdü: kelebek haberini günaydın gazetesi'nden rahşan gülşan'ın olduğunu belirtmiştir. merkalısına dip nottur.
- (bkz: hakkını aramak)
(bkz: büyüklere saygı)(ceyus, 20.06.2008 01:04)
|