|
|
- düdük sesini duyan ümit karan kişisinin yüz kaslarının tamamının top sakalı doğrultusunda süzülerek, iki eli de yanda açık bir şekilde, boş ve pörtlek gözlerle hakemlere attığı bakıştır.
(finch, 01.12.2005 13:46 ~ 16:28)
- budur.
http://img394.imageshack.us/...(akaydo, 06.12.2005 22:10 ~ 02.01.2008 17:58)
- bakıştan sonra başını ellerinin arasına alışı vardır bir de.sonra umutla bir yan hakeme bir de orta hakeme son bir bakış atar.sonra birşeyler mırıldanır.benim anlamadığım niye her seferinde sanki ilk defa başına geliyormuş gibi davrandığı.adam zaten rekortmen.şampiyonlar ligi istatistiklerine geçmiş tek türk futbolcusu.fakat bir türlü hazmedemiyor çocuk.
(suspect, 06.12.2005 22:40 ~ 11.12.2005 04:00)
- (bkz: ryan atwood)
- necati'nin "niye bana pas vermedin ya ?? " tribindeki bakışına benzemektedir.
- aslında ümit karanın normal bakışıdır o. ofsayttan çıkmadığı için insanlar normal hayatta başka türlü bakıyo zannederler.
- sezercik'in "bi gün ben de yiycem işallah" bakışının daha gür ve kalın kaşlarla yapılan taklididir.
- atraksiyon memurlarındaki
-hüseyini gördünüz mü ya?
-yedik onu biz
-na nası ya?
-böyle, yedik işte.
-neea! ya nası yersiniz hüseyini anlamıyorum ki ya hüseyin sizin kırk yıllık arkadaşınız değil mi?
bakışıdır aynı zamanda.
- (bkz: ahmed hassan ın hakem golümü yedi anane bakışı)
- (bkz: ayar yemiş mehmet barlas bakışı)
- kendi kendine yuvarlanırken çaktırmadan hakemi kesen arif erdem bakışından izler taşımaktadır aynı zamanda.
- kaşlar paralellikten kurtulamazken, y ekseninde bir farklılık gösterirler.
- yok artık öyle bir bakış. gol sonrası ümit karan bakışı var. koçum benim.
- bütün filmlerinde anası/bacısı/sevgilisi mütemadiyen tecavüze uğrayan emrah'ın, acı gerçeği öğrendiği ya da gördüğü andaki bakışıyla büyük benzerlik göstermektedir.
- reklamlarda oynamasına neden olan bakıştır....
- (bkz: göt olmuş kate bakışı)
- (bkz: penaltı bekleyen arif bakışı)
- ikileme düşmüş kate austen bakışı ile eş değer bir bakıştır...
(omega, 29.09.2007 23:24 ~ 14.12.2007 17:50)
- böyle hafif bir şaşkınlık mallık karışımı olan bu bakışı her galatasaray maçında 4 5 kez görebilmekteyiz.
- aleyhine faul çalınan mirsad türkcan bakışı ile benzer özellikler gösterir.
- küçükken annem musakka yaptığında verdiğim tepkiye benzeyen bakış.
"yaa! yine mi musakka yaa.."
ya da
uzun eşek oynarken:
+: tek mi, çift mi?
-: çift
+:bilemediniz!!!
-:yaa! yine mi yaa!!!
- doğuştan var olduğunu düşündüğüm o topsakal olmasa daha da eblehleşecek bakıştır.
- düüüüt
-lan gene mi farkettin?bi kere de görme be
|