|
|
- o şimdi asker'in devam film.gece 2 oldu ve çekimleri hala sokağımızda devam ediyor.
- bir adet perküsiyonist,bir adet türkücü ve bir adet de ska-punk yapan müzik adamından oluşan sıradışı başrol kadrosuyla ilgi çeken film.
- artık sinemalarda eğlenceli olduğuna inandığım bir film giderim muhtemelen
- ortalamanın üzerinde bir film olmakla birlikte, filmin en can alıcı yanı oyunculuğu. burhan öcal'a mafya babalığı çok yakışmış ve çok iyi bir oyunculuk sergilemiş. ama filmin esas başarılı oyuncusu erkan can. gemide'deki rolüne benzer bir rolü var ki, hayranları muhakkak görmeli. kah sıkıcı kah eğlenceli bir film olmuş.
- metrodaki reklam afişinde gördüm filmi ilk kez; üstteki yapımcı şirkete bir baktım ki şaşkınlık denizinde dalıp çıktım: the green pine pictures*. vay anasına be, bizim yeşilçam ne zamandan beri green pine olmuş haberim yok ha,kırk yıllık yeşilçam neden oldu green pine.
bu ilginç notu da ilettikten sonra, filmin gerçekten kaliteli olduğu ve sinemamızın nasıl da güzelleştiğini söylemek en yerinde isabet olur. kesinlikle izlenmeli. ama nasıl bir film bilmiyorum konu olarak o ayrı, hani hell iyiydi gittik ver paramızı geriye demesin kimse**.
- burhan öçalın ilk oyunculuk denemesi olmasına ragmen gayet iyi bir performans çıkardığını düşündüğüm film...
- oyunculuk açısından fazlaca zengin olan,özellikle erkan canın ne kadar mükemmel bi oyuncu olduğunu anlamamızı sağlayan,komik veya eğlendirici beklediğiniz ama gidince daha çok dram barındırdığını gördüğünüz,gerildiğiniz,zaman zaman ne olucağını tahmin ettiğiniz ama hala gerçekleşmediği için sıkıldığınız,ama genelde çok güzel olan bir film.
(bkz: artık uzun cümleler kuruyorum)
- o şimdi asker'den kat kat iyi olduğu aşikar. burhan öçal, erkan can ve zafer algöz döktürmüş. yönetmen abdullah oğuz'da tiyatro sahnesinde gözüküyor, tabi ki yönetmen rolünde.
- burhan öçal,erkan can filan bir yana fadik sevin atasoy'un oyunculuğuyla beni benden aldığı izlemekte çok geç kaldığımı farkettiğim güzel film.
(bkz: orda kayarlar size)
ek: bitişinde çıkan "bu filmde kullanılan hiçbir balık ölmemiştir." ibaresiyle bir kere daha sevdirmiştir kendini.
|